Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytoksyczna

Toksyczna ten monolog jest do ciebie

Polecane posty

Gość ta na szybkiego
Drzewko Pomaranczowe to mądra bestia. Popieram ją i mam nadzieje ze jeszcze bardziej wyciągnie tego pazura jadać nim o nosach zadymiar pomaranczek. drzewko tak trzymaj

Gość gość
toksyczna jest nie teges :O przeżywa niektóre dyskusje jak poyebana, widziałam niedawno jak w jednej dyskusji masakrycznie uniosła się i kazała jakiejś użytkowniczce przyrzekać na własne dzieci, oczywiście capslookiem, lol :D

Gość gość
hahahaha! widać wyraźnie w niektórych postach, że to toksyczna słodzi sama sobie :D ależ to żałosne :D 🖐️

Gość gość
A ja jej słodziłam wcale ze mnie żadna toksyczna Na pierwszej stronie napisałam o niej w pozytywach i co??? łyso ,ze jakaś pomarańczka dobrze o niej napisała a nie jedzie jak reszta? To ze są tu goście, które nie zgodzą się z autorką tematu to oznacza ,ze toksyczna w wlasnym imieniu piszesz Jestem stałym gościem na kafe od ponad roku i nie zgadzam się z tym co piszecie

Gość gość
macie swoje życie? chyba nie... to ja pisałam o śledzeniu i owszem trzeba kogoś śledzić by wiedzieć o nim tyle co piszecie że ta to ta a ta to ma tyle dzieci a mieszka gdzieś tam a jest kimś tam a pisała że jej dziecko to coś tam... nikt tyle rzeczy nie pisze w jednym temacie i to w jeden dzień czy dwa, wy po prostu śledzicie innych i szukacie sensacji, rzucacie się niczym w Fakcie byleby komuś dogryźć, złapać za słówko i zgnoić nawet jeśli to nieprawda to wy żmije kafeteryjne wiecie lepiej wszystko o wszystkich, to jest choroba psychiczna...

Gość gość
Pomaranczką d**ę scisnelo ,ze nie ma 100% zgodności z antytoksyczną, kilka osób się wyłamało z tego antyfanklubu, to z tej żałości jedyną argumentacje znalazły ,ze to toksyczna wszystkie wpisy o sobie pisze :D Jakie to przewidywalne :D

Gość gość
uderz w stół... :D haha i właśnie widać, że sama sobie słodzi nie napisałam, ze KAŻDY post, ale że niektóre

Gość gość
bo antytoksyczna i jej funclub sądzą swoja miarą, skoro one same sobie posty słodzące piszą to i toksyczną podejrzewają o to samo :D

Gość gość
Też mi się wydaje, że to ona. Widać po stylu pisania, ze niektóre posty na bank należą do niej.

Gość gość
Tutaj jest moich kilka postów za toksyczną z gościa i mogę was zapewnić ,ze to ode mnie one wyszly z mojego komputera :D Ale dla was wpisy w jej obronie oznacza ,ze to ona sobie słodzi , bo nie możecie znieść tego ,ze są jakieś osoby które ją popierają i tak sobie wmawiacie :D Co za dziecinada z waszym tokiem myslenia Toksyczna słodzę tobie, słyszysz? slodze i to ja pomarańczka z gościa , przyjmij do wiadomości ze przeze mnie będziesz miała najazd, ze to ty .Przez moje słodzenie i innych pomarańczek wniosek ,ze to t nie może być prawda ,aby ktoś z nia się zgadzał i jej slodzil . Zamierzam jej słodzić ,na przekor wam :D

Gość gość
O to ja tez jej slodze , na zdrowie . Lubie Toksyczna tak wiem, na pewno to teraz to ona pisze :)

Gość gość
tak, tak jasne :) i skąd ty możesz wiedzieć o jakich postach ja mówię ciemna maso? :) nikt nie powiedział, ze każdy post, ale skoro tak się głupio unosisz, to widać od razu że w takim razie praktycznie większość słodzących jej postów muszą należeć do ciebie - no to głównie jedna osoba jej tu tak cukrzy (choć ona sobie samej również)

Gość gość
To a jestem tym drugim gościem ,ktory jej słodził najwyraźniej, jest nas już dwie pomaranczowki słodzące :)

Gość jajasiewypowiem
:D

Gość gość
Przecież widać po stylu pisania i po tym unoszeniu się, że to ona. Zwróćcie uwagę na niedbale stawiane przecinki i spacje - ona tak samo pisze z własnego konta :D No i weźcie jeszcze pod uwagę to, ze gdyby nie była toksyczną to tak by usilnie jej nie broniła. Teraz się będzie oczywiście zapierać, ale dobrze widać, ze to ona.

Gość gość
śmieszny temat :D:D jak zwykle... ja już pisałam i powtórzę popieram toksyczną, ma swoje zdanie przynajmniej

Gość gość
A ja uważam, że Toksyczna jest ok. Pisze z sensem, ma swoje poglądy. Zgadzam się z nią w wielu kwestiach, w wielu nie, ale szanuję jej stanowisko. Kilka razy pomogła mi. Toksyczna pozdrawiam :).

Gość gość
Toksyczna nadaje sie do hodowli królików a nie dzieci . Zero uczyć ,milosci tylko rozkazy, nakazy ,kary . Jaka trzeba byc matka zeby własnym dzieciom nie pozwolić wchodzić od sypialni ? rozumiem ze dzieci nie spia z rodzicami ale zamykać sie na noc w sypialni żeby czasami dziecko nie przyszło do lozka ....masakra . Albo nie pozwalać dzieciom wierzyc w świętego Mikołaja bo to dziecinne i głupie?

Gość mam rację_
przynajmniej jej dzieci będą nauczone kultury a nie rozpieszczone jak Twoje. każdy ma własne metody wychowawcze. jeżeli dziecku nie dzieje się krzywda i wyrasta na ludzi to chyba źle nie jest :p

Gość gość
No tak bo dziecko kochane ktore ma w domu duzo milosc = dziecko rozpieszczone .