Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje małżeństwo staje się puste

Polecane posty

Gość kkaaakkk
rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Tylko szczera. To jest klucz do sukcesu w związku.

Gość gość
Co u Ciebie autorze?

Gość gość
infantylna 30letnia kretynka, ktora ma za duzo w doopie 🖐️ żal czytac jakie kobiety są teraz glupie.

Gość gość
żal to czytać takich półgłówków jak Ty, którzy nawet nie są w stanie ogarnąć że temat założył facet :/

Gość gość
Idealny partner, super rodzina, imprezy, pieniadze, wakacje, super auta, wypasiony dom..... Idealne zycie. Wszystko z boku wyglada idealnie wszyscy sie kochaja I szanuja. Nie ma wzlotow I upadkow... No wlasnie jak na szpitalnym monitoze---------------------------------------------------------------------ciagla linia. ZGON Takie bylo moje zycie !!! Nie moglam musialam wyskoczyc z tego pociagu niestety wyskoczylam zanim moj kochany maz zdecydowal sie po wielu latach wskoczyc. Niestety za pozno. Zaluje bo byl miloscia mojego zycia. Studnia uczuc sie wyczerpala, zostalo suche dno. Zawszw bede go kochac ale nie4 jestem juz zakochana. Bede zalowac? moze ale chce sprobowac, chce byc soba, jak utone to na wlasnych waronkach