Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyt. do panow: u kobiet wazniejsze sa zgrabne piersi czy pupa???

Polecane posty

Gość Maec
Najważniejsze jest, żeby kobieta miała *pozytywne* cechy wyglądu. Coś, co zacznę w niej dostrzegać jak ją polubię na podłożu emocjonalnym. A czy to piersi, tyłek, czy nogi - jak jest coś do znalezienia, to ja to znajdę ;)

Gość gość
A ja mam śliczna mała pupe i duże piersi,nawet bardzo duze.W życiu bym nie chciała mieć oblesnego ,wielkiego dupska. Ja nie mam śladu celulitu, a te wielkie cale w dziurach i trzesace, fuj...

Gość gość
czyli jestes typowym babochlopem :D pupinka wielkosci piastki i wielkie cycory. najgorszy typ figury. fuj. nie bedac facetem widze, ze takze nie masz pojecia jak powinna wygladac rasowa femina. im wiekszy tylek u kobiety, tym apetyczniejsza ona jest i sexi.

Gość gość
Mała dupka ok, ale duże cycki to kiepsko. Powinny być w sam raz, osobiście wole mniejsze. Ale, dupka powinna być kobieca, bioderka typowo damskie z bardzo wąska talią i z wydatnym wzgórkiem. I oby tylko nie bułka,tylko duże wargi, taka niegrzeczna cipka to jest to.

Gość scribo ergo sum
Każda potwora.... Itd. Najważniejsze, żeby było o czym porozmawiać w przerwie między uniesieniami. Druga rzecz, to chęć do wspólnego spełniania marzeń i odkrywania nowego... Gdy Cię facet pokocha, to będziesz miała najpiękniejszą pupę i piersi. I resztę też. Pozdrawiam.

do: gość wczoraj Gratuluje piersi. Ja nie pisałem o tłustych tylkach z cellulitem tylko o rozłozystych, jedrnych wystajacych w typie brazylijskim, wraz zwysportowanymi mocnymi udami i waska talia czyli talia 70 % obwodu bioder. Te wszystkie cechy swiadcza o duzej plodnosci kobiety i tym ze nie bedzie miala klopotow z porodem. A facetom seksowne wydaje sie to co swiadczy o plodnosci i zdrowiu kobiety choc nie wszyscy sobie to uswiadamiaja. A tak zeby była jasnosc to podaj wymiary zebysmy wiedzieli co znaczy mala pupa duze piersi 1. Udo 2. Biodra 3. Talia 4. Obwód pod biustem 5. Wielkosc miseczki piersi opisowo bo tylko tak faceci rozumieja do wyboru a. połowka pomaranczy b. polowka duzego grejfruta c polowka sredniego arbuza A najlepiej wklej zdejecie piersi jakiejs modelki co ma pupe i posladki jak Twoje. Mozesz tez swoje bez twarzy to ocenimy czy nam sie podoba

Gość gość
Lubię jak kobitka w seksowny sposób, oczywiście dostosowany do sytuacji, prezentuje swoje atuty - jedne i drugie. Jednak zdecydowanie łatwiej korygować i dostosować strojem i bielizną wygląd biustu niż pupy. Dlatego nr 1 jest pupa, a właściwie cała linia bioder i pośladków. Seksownie wyglądać można w każdej sytuacji – nawet w powściągliwej kreacji biznesowej. Co prawda wolę np. wersję niezobowiązującą – sportową na jakiś spacer w letnie popołudnie, nawet bez żadnego wyjazdu. Lubię jak wtedy zakłada śmiałe legginsy z minimalnymi tylko majteczkami pod spód, z miękko zaznaczonym zarysem rozdzielonych pośladków. Do tego jakiś sportowy stanikowy top. Na samo wyjście z domu zakłada zwykle jakąś rozpinaną tunikę, żeby w okolicach domu osłonić biodra, ale tunika jest rozpięta i szybko okazuje się niepotrzebna.

Gość meskitotyp
masywne uda i gruba pupa przy jednoczesnie waskiej talii sa super sexi, tylko takie kobiety mnie pociagaja :)

Gość gość
Duza dupcia (mnie najbardzej kreca takie, co maja ponad 120 cm w obwodzie ;))i szerokie biodra sa symbolem plodnosci. Waskie biodra kojarza si z facetem, a ktory facet chcialby uprawiac seks z drugim facetem, wylaczajac oczywiscie gejow???

Gość zablokowana nn
ponad 120 cm? kurde mam 170 cm ale wzrostu 😴 swoją drogą widziałam kiedyś takie wspaniałe dzieło kinematografii; w roli głównej - na bank - ponad 120 cm w pupie i masa coś koło 300 kg. facet przy niej jak patyczak wyglądał :classic_cool:

Gość zablokowana nn
:D :D :D swoją drogą czy on zyje? bo nie wyglada 😴

Gość gość
do zablokowana nn pewnie jestes babochlpoem z plaskatym waskim tylkiem i nie masz wziecia u nikogo, chyba ze u jakiegos zdesperowanego brzydala..... kobiety ze 120 cm obwodu w biodrach, grubymi udami i zaznaczona talia to prawdziwe kobiety, jakich pelno wsrod latynosek lub arabek na przyklad. nie masz pojecia jak wyglada prawdziwa kobieta, bo w lustrze widzisz tylko swoje meskie proporcje..........:-o

Gość gość
Odpowiednią bielizną można poprawić zarówno biust i pupę:)

Gość gość
goowno prawda, wytlumacz mi jak z plaskiej , waskiej nieapetycznej pupy zrobic ponetna tlusta, kragla i szeroka pupe????

Gość zdesperowany brzydal
Do gościa dziś Coś w tym jest. Ja bym zablokowaną nn z tym jej wąskim tyłkiem roochał od rana do nocy i od wieczora do rana :classic_cool:

Gość gość
jest jeszcze opcja taka, ze jestes gejem albo pedo? :-o