Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzcie mnie na ziemię: Gdyby mu zależało, dawno by się ze mną spotkał, tak?

Polecane posty

Gość gość

ponad miesiac temu sie widzielismy, prosil o spotkanie. potem 3 tygodnie sie nie odzywał, przyjechał z kumplami nad morze tam gdzie byłam ja ale odmowilam bo mialam inne plany. powiedzialam zeby sie odezwal jak wroce. nie odezwał sie.

Gość gość
Oczywiście, wieszs o tym sama. Jak facetowi zależy, to wszystko zrobi żeby zdobyc dziewczynę, nie oszukuj się

Gość gość
przyjechał i chciał sie spotkac - nie dopisałam.

Gość gość
i w tytule tez blad - mialo byc sprowadzcie.....

Gość gość
Chłopak się zniechęcił. W tych czasach mało który daje z siebie wszystko, aby zdobyć dziewczynę. Nie ta, to inna-takie ich motto. Widocznie liczył na coś szybkiego. Nie udało się, to olał temat. Nie siedz i nie dumaj. Oni naprawdę są prości w zachowaniu.

Gość gość
juz dawno pewnie dalabym sobie z nim spokoj ( koles kompletnie nie w moim typie itd) gdyby nie fakt, ze mamy wspolną znajomą od ktorej wiem że duzo myslal o mnie, bał sie odezwać itd, ale już powoli przestaje uważać to za okolicznosc łagodzacą. wiedział, że mi sie spodobał, mogł łapać okazję, a teraz zaczełam myslec ze sie mna bawil po prostu (no i jest jeszcze sprawa z inną dziewczyną, dla ktorej prawdopodobnie mnie olał wtedy)

Gość gość
dac sobie spokoj...?

Gość gość
bał się odezwać..a ty chcesz takiego cieniasa? spoko, to siedz i mysl

Gość gość
Tak.

Gość gość
no własnie ta niesmialosc mnie urzekla.... ale... mam juz dosyc czekania.. na niego czy na innego faceta. mam 24 lata i kazda kolejna znajomosc to coraz wiekszy dól i coraz bardziej beznadziejne sytuacje, stracilam nadzieje ze zbuduje z kims zwiazek powazny..... ;(

Gość gość
uszy do gory :)

Gość gość
No bez jaj to ty go w sumie olalas dwa razy wiec odpuscil

no wlasnie cos mi tu nie gra, on przyjechal specjalnie dla Ciebie nad morze,a Ty nie mialaś czasu sie z nim spotkać, no to w sumie na jego miejscu postapilabym tak samo, też bym pożniej Cie olala.

Gość gość
to ty go olałaś tłumoku :D :D

Facet do ciebie przyjechał nad morze. A ty go olałaś. Wcześniej niby on ciebie olewał przez 3 tygodnie. Ale cholera wie jak to było. Może to ty miałaś focha. Laski pod tym względem mają ostro nawalone pod kopułą. Wydaje im się, że facet powinien za nimi latać jak pies za suką w rui.

Gość gość
ale przyjechał bez uprzedzenia, byłam z kolezanką, nie moglam jej zostawic, dosyc pozno sie odezwal do mnie, był juz wieczor, mialysmy inne plany