Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzeciw wobec odwołania profesora Bogdana Chazana

Polecane posty

Gość gość
W takim razie proponuję jakiś list poparcia dla odwołania w.w. profesora.

Gość gość
Gdzie jest link do poparcie decyzji o odwołaniu?

Gość gość
Odwołać go bezwzględnie

Gość gość
Weź mocherze spadaj z tym wnioskiem tu nikt nie poprze tego sadysty i obludnika! Nie żyje wg zasad kościoła a zaraz z niego męczennika zrobicie i na ołtarze wyniesiecie! Tyle co on w życiu aborcji dokonał i jakoś sumienie wtedy mu na to pozwoliło? Teraz świętoszka zgrywania i Kościołem się zasłania! Niech się zajmie leczeniem zakonnic czy ich oczywiście niepokalanymi ciazami .to i tak za mała kara dla niego. Powinni mu zakazać wykonywania zawodu miałby stary pryk nauczkę . Poszanowanie godnego życia ta myśl powinna przyświecac lekarzom a nie skazywanie na ból. I cierpienie. Naraził. Tez życie tej kobiety .jego bezczelnosc w mediach aż poraza

Mnie śmieszy podejście "dorosłych" do tej sprawy. Znowu się plujecie nad grobem dziecka. I ja mam brać was za wzór?

Gość gość
Nikt nie pluje nad grobem dziecka . Chwasty trzeba tępić by nie krzywdzi więcej innych. Szkoda ze nie rozumiesz

Na wielodzietnych KATOlickim forum takie brednie rozpowszechniaj Ze tez macie się nad kim litować, chyba ze oszołomy pokroju Chazana , którzy sadzą ze Prawo Boze stoi PONAD prawem ludzkim to "rozumiem" ten wasz sprzeciw

12:36 (właściwie czemu nie macie ników, wstydzicie się czy jak?) wiesz, młodzi to dzisiaj rozumieją więcej niż starzy a nieraz są mądrzejsi, ale w tym kraju nikogo się nie słucha na poważnie przed czterdziestką :D.

Gość gość
Gimbaza juz ci udzieliłam rady w sprawie twych opinie na temacie o imionach . Co rodzice nie mają na wakacje dla ciebie a na t rzepaku dywan wywiesili?

Gość gość
12.47- jeżeli Twój był tekst o foli, to dzięki za powód do śmiechu i poproszę o jeszcze :D

Gość mama_z_Gotham_City
podpisałam petycję :)

Gość gość
Gimbaza...jako mamuśka trójki i stara dupa-szacun:)

Ty z 12:47 sorki, ale dziwnie mi się rozmawia z jakąś cyfrą nicka se załóż to po pierwsze, po drugie, sorki, ale masz za niski poziom jak na rozmowę ze mną, ja przynajmniej umiem dyskutować, fakt, może nie jestem zbyt elokwentna ale nie dyskryminuję nikogo ze względu na odmienne zdanie i wiek :D a Ty chyba masz pms. Jeśli wiesz co to.

?? to co, nie wolno mi tu pisać bo młoda jestem :D? Ale żal! Ale i tak będę pisać, bo to forum jest zabawne.

Gość gość
Pisz ile wlezie, przecież to tylko kafeteria, wypisz wszystkie swoje myśli, dyskutuj, klep w klawisze, przecie to taka twórcza rozrywka.Wal smiało całymi dniami.

Gość gość
ja też podpisałam petycję