Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strawberry1

Ciąża 5 tydz. pomocy

Polecane posty

Witam, Wiem, że pewnie takich watków jest już mnóstwo, ale mam bóle brzucha wraz z bólami pleców, tzn ból schodzacy najczesciej do nogi prawej. Jestem trochę przerażona bo 1 ciążę poronilam ( 14tydz, blizniacza) -nie mialam zadnych objawów poronienia.. W ndz bylam u lekarza i mowil mi,ze jak bole przejda to mamy sie spotkac 28.07, jak nie to 21.07 Czy któraś z Was miała może podobne dolegliwości na początku ciązy? Czy mam się obawiac najgorszego? Z góry serdecznie dziekuje za odpowiedzi

Gość Cute Salmon
Miałam dwa-trzy razy - mocne bóle podbrzusza, które przeszły po solidnym odpoczynku. Twój organizm może Ciebie informować o przeciążeniu - koniecznie w takie dni odpoczywaj. Ale przede wszystkim nie denerwuj się, bo możesz siebie tylko nakręcić. Trzymam kciuki! Na pewno tym razem się uda! Głowa do góry ;)

jestem w 10 tygodniu ciązy a do teraz bola mnie jajniki i plecy tak jak przed miesiączką, wczoraj lekarz potwierdził ze wszystko w porządku także na zapas nie ma się co martwić:) wiem co czujesz bo myślałam podobnie, jednak tylko wizyta u lekarza moze ci pomoc:)trzymam kciuki;*

Gość gość
Dzieki za dobre słowa :) obrazu lepiej !!

Gość gość
ja jestem w 7 tygodniu i tez mnie brzuch pobolewa i nieraz plecy. Lekarz powiedzial ze jest wszystko ok.