Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Oto moje plany życiowe

Polecane posty

Licencjat: Pedagogika Opiekuńcza Magister: Pedagogika Specjalna Doktorat: Pedagogika Studia podyplomowe to: Dziennikarstwo i komunikacja Społeczna Wiedza o teatrze i filmie

Gość gość
ambitne plany, tylko musisz zdać maturę. Ile razy już podchodziłaś?

Gość gość
Planować to każdy umie. Gorzej z realizowaniem.

Gość gość
to kiedy kolejne podejście? W sierpniu czy za rok?

Za rok :) :) i tym razem na pewno wszystko się uda. Myślałam jeszcze nad pracą socjalną lub resocjalizacją. Też fajne i ciekawe kierunki.

Gość gość
Tak, jeśli będziesz ciężko pracować. Uczysz się systematycznie angielskiego? Robisz zadania z matematyki? Codziennie po kilka?

No właśnie, tutaj wymyśliłam kolejny plan. Angielskiego, będę się uczyć ale matematyka tutaj jest problem, pójdę po zaświadczenie o dyskalkulii, może to mi coś pomoże.

Gość gość
A nie lepiej jest rozwiązywać zadania do bólu? Mylą Ci się liczby? Czy nie rozumiesz matematyki?

Liczby mi się nie mylą, po prostu nie potrafię matematyki załapać, jest trudna i ciężka. Szczególnie logarytmy, geometria, jedynie procenty byłyby dobre na maturze, jeszcze zamiast tego by dali test do rozwiązania na całe 50 pytań.

Gość gość
To nie dostaniesz zaświadczenia o dyskalkulii. Musisz ćwiczyć.

Ale ja słyszałam że psychologowi wystarczy tylko zapłacić 200 złotych i bez żadnego sprzeciwu to wypisze.

Gość gość
Nawet jeśli wypisze, to na egzaminie wyjdzie, że nie masz żadnej dyskalkulii, tylko nie znasz podstaw geometrii, trygonometrii arytmetyki itp.

To będę robić tak by wyszło i nie wyszło, przecież i tak tego egzaminu nikt nie będzie sprawdzał czy zaświadczenie prawdziwe, czy nie prawdziwe.

Gość gość
A dlaczego nie chcesz się nauczyć tej matematyki? Na początek rozwiąż to: Wyznacz współrzędne wierzchołków trójkąta jeżeli środki jego boków mają współrzędne: P = (1,3),Q = (− 5,4),R = (− 6,7) .

Tylko od czego tu zacząć, nawet nie wiem jak to rozwiązać... Ale spróbuje P = (1,3),Q = (− 5,4),R = (− 6,7) . P + Q + R 1,3 + (-5,4) + (-6,7) = 10,80

Gość gość
No jaja sobie robisz. Co to ma być?

Sorry, nie zrozumiałam pytania. Ale od czego tu należy zacząć rozwiązywać to zadanie?

Gość gość
Jeżeli nie zdałaś matury i nie poszłaś na studia to co robisz codziennie? Czym się zajmujesz? Mieszkasz z rodzicami i ile masz lat?

Jak ja nawet wzorów matematycznych nie znam, bo właściwie to nigdy się ich nie uczyłam.

Teraz, wpadł nam z rodzicami do głowy taki pomysł by wziąć pieniądze z urzędu pracy i wyjechać z tym za granicę.

Gość gość
A, to juz wszytsko jasne. Ty po prostu jestes glupia po rodzicach. To geny. Juz tego nie zmienisz, wiec mozesz sobie cwiczyc matme do usranej smierci, I I tak nie zdasz matury. Poza tym pierwszym punktem w twoich planach zyciowych powinna byc wlasnie MATURA.

Gość gość
Pkt 4 - Chcę zrobić licencjat, magister, doktorat. WTF? Magister?

No, właśnie jest. Ale przecież czy ja biorąc pieniądze z urzędu pracy i uciekając z nimi robię coś złego, to wina Tuska, nie moja.

Gość gość
Jestes taka glupia ze nawte prowokacjo porzadnej nie umiesz wymyslic :( Won!