Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak zerwać z narzeczonym z którym mieszkam?

Polecane posty

Gość gość

Hej, tak jak w temacie wspomniałam chce zerwać z narzeczonym. Jesteśmy razem 4 lata a zaręczeni jesteśmy od 2 lat. Kiedy zaczęliśmy być razem to byłam zakochana po uszy, jednak z czasem pojawiły sie problemy z moim ojcem (córeczka tatusia) i musieliśmy naprawde dużo przejść. Gdy sie zaręczyliśmy to zamieszkaliśmy razem i zaczęliśmy sie od siebie oddalać. Boję się go zostawić, on codziennie powtarza mi ze bardzo mnie kocha... ja jednak juz tego nie czuje. On mnie w ogóle nie szanuje, potrafi mnie zwyzywać przy kolegach lub gdy wpadnie w furie to nawet mnie szarpie. On jest strasznie nerwowy i prosiłam go żeby poszedł z tym do specjalisty, ale oczywiście przeprosił i obiecał poprawę. Heh... na tydzień.... Nie wiem co mam zrobić, on jest ode mnie uzależniony finansowo , tzn pracuje, ale ja zarabiam dużo więcej i marwie sie ze sobie nie poradzi. To dla mnie zamieszkaliśmy razem a teraz chce go zostawić na lodzie... Doradźcie co zrobić? Odejść czy dać nam jeszcze szanse? Dodatkowo fakt ze on mnie juz wcale nie pociąga..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować