Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma ktoras z was bransoletke Pandora?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
a co to takiego

Gość gość
skoro nie masz pojęcia to po co się wypowiadasz ? chodzi mi o to, że lepiej szwagierce kupić charms do owej bransoletki czy dać kasę ?

Gość gość
charmsy już niemodne, a kasa oznaka bezguścia i brakiem kreatywności

Gość gość
A duzo ich ma? Bo jak ma duzo to juz nie kupuj,ja mam pandore i 4 paciorki na niej jak dla mnie wystarczy jak jest wiecej to tak napackane no mi sie nie podoba,ale to kwestia gustu.Kasy bym nie dala bo to tak jak ktos juz wyzej napisal taka siara jest.

Gość gość
A choć wiesz jaki mógłby się jej spodobać?

Gość gość
ma sporo.. to co lepiej kupić beznadziejny prezent czytaj ciężko trafić w czyjś gust niż dać kasę ? osobiście wolałabym kasę niż kolejny kosmetyk czy jakiś badziew który rzucę gdzieś w szafę

Gość gość
Ja mam z dużą iloscia koralikow bo mi sie tak bardziej podoba. Jak widac to kwestia gustu. Jak szwagierka lubi bransoletki to zajrzyj do sklepu Lilou tam tez sa ładne bransoletki i bardzo ostatnio modne

Gość gość
hahah paciorki toć to tandeta haha bieda i ubóstwo już nie udawaj że ci się tak podoba takiej bransolety się nie kupuje dla paciorków twoich

Gość gość
To nie kupuj badziewia tylko cos ladnego,moze tez z bizuterii? Kolczyki czy lancuszek ,ja wlasnie swojej siostrze kupilam sliczny komplet lancuszek i kolczyki polaczenie bialego zlota z tradycyjnym.

Gość gość
kase to dają rodzice a Ty kup koralik - ja mam pandorę i super zadowolona bym była gdyby ktoś mi kupił :-)

Gość gość
hahah paciorki toć to tandeta haha bieda i ubóstwo już nie udawaj że ci się tak podoba takiej bransolety się nie kupuje dla paciorków twoich CO TY W OGOLE BREDZISZ KOBIETO? A SMIEJESZ SIE CHYBA Z WLASNEJ GLUPOTY

Gość gość
nie chce kupować nic z biżuterii bo nie trafię w gust ...sama jestem wybredna i nie chce kombinować a potem widzieć że nie nosi bo niby się podoba ale nie nosi... a jesli chodzi o charms do bransoletki to inaczej to jeden koralik który się wpasuje i tyle

Gość gość
No to kup ten koralik i juz

Gość gość
pytam tych co mają czy lepiej kupić koralik wg własnego gustu czy dać kasę wiem że sobie kupi sama jakiś...osobiście wolałabym kasę bo jestem wybredna i ciężko trafić w mój gust

Gość gość
Ja mam Trollbeads, Pandore i kilkadziesiąt srebrnych i posrebrzanych bransoletek polskich firm. Lubię

Gość gość
Widzialas jej bransoletke wiec dobierz cos podobnego do tego co ma. Ja wolałabym dostac koralik niz kase.

Gość gość
Też wolałabym charmsa od kasy. Mąż mi kupuje 2-3 w roku i mam niezłą kolekcję. Bardzo je lubię ;)

Gość gość
Dla mnie kasa to mnie prezent. Kasa mnie cieszyla jak bylam nastolatka teraz wole dostać cos co ktoa kupil z mysla o mnie.

Gość gość
Kup jej karte podarunkowa i sama sobie wybierze.

Gość gość
lepszy koralik lub inny prezent (nawet karta prezentowa) niż kasa. Ja też uważam, że kasę to można dostać od rodziców/dziadków, wtedy, gdy sobie życzysz.

Gość gość
Ja mam akurat z Apartu bransoletkę, do której dokupuje się charmsy - zawieszki. I bardzo lubię dostawać kolejne! Ważne dla mnie jest tylko, aby były również z Apartu. Mam całkiem ładną kolekcję, też im więcej zawieszek, tym bardziej mi się podoba :)

Gość gość
Dostałam od męża. Był to przemyslany zakup bo teraz nie ma juz problemu z prezentami dla mnie. Na wszystkie okazje dostaje koraliki. Podoba mi się szkoda tylko ze charmsy z innych firm nie podchodzą do bransoletki bo jednak jest ograniczony wybór.

Gość gość
Przeciez Pandora ma ogromny wybór :-)

Gość gość
matko, przecież ten badziew jest juz niemodny, taki małomiasteczkowy

Gość gość
Pewnie nie widziałaś na oczy oryginalnej bransoletki Pendory skoro uwazasz ze to bezguście. Nie kazdy tez podąża za modą.

Gość gość
Smiesza mnie laski, ktore mysla, ze bransoletka z Pandory to cos wysokopolkowego, ekstra, czym mozna szpanowac:D Moja siostra jest maniaczka Pandory i ma obecnie 3 bransoletki zapelnione na maksa koralikami i wyglada to beznadziejnie. Mnie tez kupuje na wszystkie okazje i dzieki temu mam juz prawie pelna bransoletke i..lezy w szufladzie nienoszona:D

Gość gość
Można łączyć rózne charmsy i te drogie i te tanie kwestia gustu i portfela. Faktycznie niektore nadaja sie tylko do przechowywania w szufladzie.