Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisaj nie ma juz kobiet ktorym zalezy na uczuciach romantyzmie wiernosci

Polecane posty

Gość gość

za to wola sliniacych sie napalenców ruchaczy debili mongolow wola klamac niz byc szczere puszczac sie na prawo i lewo z 1epszym bawic sie uczuciami itd itp nie mam juz sily pisac szukac wymarzonej kobiety wciaz spotykam jakies pomylone mam problem chetnie pogadam gg 42477073

Gość gość
MAsz racje , kobiety spadły na psy

Gość gość
za to wy bylibyscie romantycznie nastawieni do lasek z rozmiarami 100-75-100, prawda? ;)

Gość gość
Nie jestem może romantyczką, ale zależy mi na uczuciach i wierności

Gość gość
SĄ to facetom na tym nie zależy bo to upośledzone bydło

Gość gość
zalezy ci na uczuciach i romantycznosci ?? wiesz ile razy to slyszalem ? to puste slowa w ustach kobiety

Gość gość
uczuciach i wierności, romantyczność można sobie odpuścić.

Gość gość
Do ust współczesnych kobiet to tylko fiut pasuje ************ materialistki

Gość gość
gość wczoraj SĄ to facetom na tym nie zależy bo to upośledzone bydło xxxx Uczuciowa romantyczka, kurwa mać :(

Gość sosanka987
Ja myślę że są tacy ludzie zarówno wśród płci damskiej jak i męskiej tylko nie zawsze mamy szczęście ich spotkać na naszej drodze

Gość gość
no mam problem jestem 30 latkiem i nie moge spotkac wartosciowej partnerki do zycia :(

Gość gość na złość
ja mam taki sposób na kobiety,piszę im,że nie mam auta,jestem brzydki,mam kiepską pracę,i one pisać więcej już nie chcą,a ja im wtedy,że rzeczywiście auta nie mam,bo jeździć nie mogę,ale pracuję,mam sporą rentę i mogę kupić auto w każdej chwili,mogę zrobić prawko kobiecie i ona będzie jeździła,a im wtedy wraca ochota na pisanie,a ja im wtedy,że materialistki itd,skamlą i skamlą,a ja się tylko śmieję...:D

Gość gość
ale wiesz, ze te wartosciowe to tylko w rozmiarze xs/s, a reszta jest bezwartosciowa i zakompleksiona?

Gość gość
taaa...już widzę jak lecą na twoją rentę...

Gość gość
to jak nie na rente,to na auto lecą jak muchy do g...

Gość dormeczka
Facet bez prawka jak bez jajek.

Gość gość
100,75,100? tożto za dużo w biedrach! 120,70,95! :D Nie katujcie się proszę!

Nie mam auta Mam kiepską pracę Jestem brzydki Czyli facet nie jest ani wykształcony, ani zbyt inteligentny, leniwy ponieważ nawet prawka mu się nie chciało zrobić. W takim razie nie rozumiem jak tutaj możesz mieć pretensje o to,że kobiety się Tobą nie interesują?

Gość gość
ja tu nie piszę o tym czy lecą na mnie czy nie,chcę tylko pokazać jakie kobiety są,dokładnie takie jak w temacie ktoś napisał,ja akurat na zainteresowanie sobą nie narzekam,ale ja nie wiem,czytać nie umiecie ze zrozumieniem,nie widzicie czego temat dotyczy?Od moich jajek też proszę z daleka...😠

Gość gość
gość wczoraj a ciebie skad wypuscili?:)))

Jeśli kobieta jest sprytna i zaradna to też chce mieć takiego faceta. Nie za bardzo chce bawić się w niańke.

Gość gość
ale pokazujesz to jakie są kobiety opisując sytuację kiedy nikt normalny nie zainteresowałby się takim facetem. Romantyzm i uczuciowość nie polega na desperacji.

Gość gość
znajdź sobie innego leszcza i jemu opowiadaj swoj*****ialuki🖐️

Gość gość
miło, że przyznajesz się do bycia leszczem i jednocześnie podajesz przyczynę swojej frustracji ;)

Gość gość
i tu sie wszystko sprowadza do tego, ze masz miec malo w biodrach i nie byc kaleką, to wtedy mozesz liczyc na "romantyzm",bo jak jestes kobieta z szerszymi biodrami (pomijajac wzrost, dlugosc nog etc.), lub kalekim mezczyzna, to zainteresowac sie moze wami jedynie ktos w akcie desperacji... romantyzm moze dotyczyc tylko tych o nieskazitelnych rozmiarach i pełnosprawnych, tak jak to bylo w latach 33 - 45 ubieglego wieku w Niemczech i Austrii... ;) niby czasy sa inne i inny kraj, ale mentalnosc ta sama- rzadzi ludzmi nic innego jak biologia

Gość gość
mówimy o byciu życiową kaleką, a nie o biodrach ;)

Gość gość
ooo,to jest właśnie to co lubię,uderzam w stół,a kobitki się odzywają,pienią się,sypią epitety,frustracja z nich wyłazi,a latka lecą,doopa rośnie,a w głowie ciągle autka i ilość zer na kącie potencjalnej ofiary,żałość aż odbyt sciska:o

Gość gość
jak ktoś kto posługuje się takim językiem może chcieć uczuciowej, wiernej, romantycznej kobiety. Przecież przebywanie z takim chamem to musi być koszmar.