Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzejk

Ostatnie 3 tygodnie i tylko 5 dni pracy przez agencje :(, takie czasy niestety

Polecane posty

Gość Dzejk

Tak wiec w UK nie jest latwo, jak sie moze komus wydawac, nawet znajac dobrze jezyk. Ciagle szukam czegos innego i nic. Wiec jezeli chcecie tu przyjechac to dobrze to przemyslcie zeby pozniej nie bylo placzu.

Gość gość
No ale inni i tak ci nie uwierza. Kazdy jest mocny dopoki ma stala prace, a jak ja straci to dopiero docenia co mial, i widzi jak to jest teraz naprawde na emigracji.

No tak to podobno jest jak sie przez agencje pracuje. Znajdź sobie normalną prace bezpośrednio u pracodawcy. Agencje sa ok dla osób które przyjeżdżaja na wakacje zarobić albo coś w tym stylu. Przejdz sie tu i tam z cv,a coś na pewno znajdziesz.

Gość gość
Do tej powyzej. X X X Zamknij morde torbo z marginesu spolecznego. Czy ktos ciebie pytal o zdanie? Masz swoj watek i tam sie udzielaj.

Gość gość
Etam a ja bez angielskiego w kwietniu wyjechałam a dziś mam pracę na sprzątaniu,i co że sprzątam(nie kibelki,ulice),ale mam stała pracę. Bo tu są dziewczyny(okazało się że jedna jest znajomą mojej sostry z anglii) co po 2-3 lata robią. A w sierpniu mogę wziąć urlop i zamierzam na 12 dni do Pl,7 nad morzem,5 rodziną tak się z szefową dogadałam :) A znalazłam bo cv roznosiłam i dodawałam ogł do neta.

Gość gość
I moze jeszcze napiszesz ze jestes szczesliwy jak nigdy dotad. Ja cie nie p******le, sprzatac ulice na wygnaniu i jeszcze tym kozaczyc, nie szkoda ci zycia czlowieku?