Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Szukam kobiety która spelnia moje wymagania

Polecane posty

Gość gość
twoje wymagania sa normalne ... nadaje sie :) napisalam do ciebie mailaa

Gość gość
A wdowa cóż jest winna, że nie jest dziewicą ?? ;)

Gość gość
maciek ????

pytacie sie dlaczego dziewica ? ano to jest proste ja nie potrzebuje kobiety zabawki np jak w tym temacie http://f.kafeteria.pl/temat/tylko-seks-p_5981190 //Spotykam się z pewnym chłopakiem od dłuższego czasu. Było fajnie, sypiamy ze sobą, ale nic więcej. Już miałam ochotę odpuścić, ale zalezy mi na nim. Jednak on, w szczerej rozmowie wyjasnil mi, że póki co nie może brać mnie na poważnie, bo nie wie nic o mnie. I że układ - tylko seks mu odpowiada. Powiedział, że nie spotyka się z innymi, i obiecuje że nie będzie sypiał z innymi, ale nie może mi gwarantować ze nie spotka się z jakąś dziewczyną w tym czasie. Czuję się jak przedmiot. Godzę się na to, bo bardzo mi na nim zależy. Nie chcę tracić z nim kontaktu. Jak powinnam postąpić? Czy facet może się zakochać po czasie? I czy jestem tylko rzeczą do seksu w jego oczach? Poradźcie mi, co mam zrobić. Proszę o zrozumienie// ja potrzebuje ostrej kobiety :) taka ktora rozbije glaz

Gość gość
Autorze ty nie szukasz żony tylko służącej, gosposi, mechanika samochodowego, prywatnej prostytutki. Do tego takiej która to wszystko robi jako drugi etat bo przecież musi tez chodzić do pracy i zarabiać kasę. Dżizas większego lenia i obiboka z wielkim ego już dawno nie widziałam. Musisz być bardzo młody.

Gość gość
no przeciez z tym naprawianiem samochodu to zart jezes ale kobiety sa tempe

Gość gość
gość dziś Autorze ty nie szukasz żony tylko służącej, gosposi, mechanika samochodowego, prywatnej prostytutki. Do tego takiej która to wszystko robi jako drugi etat bo przecież musi tez chodzić do pracy i zarabiać kasę. Dżizas większego lenia i obiboka z wielkim ego już dawno nie widziałam. Musisz być bardzo młody.//// widac ze to pisze feministka której nikt nie chce

Gość Cici sara
To bardzo dobrze, że jesteś otwarty, wesoły i pogodny, tak łatwiej będzie Ci kogoś znaleźć:) Ja dokładnie z takiego samego założenia wychodzę - internet jest po to, żeby kogoś wstępnie poznać, a to prawdziwe poznawanie zaczyna się po pierwszym spotkaniu. Z reguły u mnie to tak wygląda, że do tygodnia rozmawiamy przez mydwoje, a później z jednej lub drugiej strony dochodzi do propozycji spotkania i wtedy weryfikujemy, czy znajomość ma jakiś dalszy sens. Ale powiedzmy sobie szczerze: gdzie indziej znajdziemy takie możliwości, żeby szukać wśród tysięcy singli osoby, która będzie nam odpowiadać? Na takich portalach mamy oferty osób, które są w podobnej sytuacji do naszej, także kogoś szukają, a dodatkowo zanim zaczniemy rozmowę, mamy podstwawowe informacje o danej osobie. Portale to dobra rzecz, moim zdaniem, ale tylko do początkowego poznawania, jak już pisałam. Aha, czyli jednak jest szansa, że sam będziesz naprawiał samochód albo będziesz jeździł do mechanika?:) Jednak odpuścisz takie umiejętności żonie? ;) To dobrze, bo myślę, że nie ma za wiele fanek motoryzacji, które lubię grzebać w silniku;) Powodzenia życzę w poszukiwaniach!

Gość gość
Zapytam co rozumiesz przez naprawę samochodu? Czy kobieta musi umieć zmienić przepaloną żarówkę lub założyć koło zapasowe? ....czy też powinna umieć zmienić klocki hamulcowe albo wymienić sprzęgło, jakiś układ kierowniczy lub coś podobnego? A może ci wcale nie chodzi o naprawianie samochodu, ale raczej o pewne zdolności manualne i wiedzę i chęci do remontów , naprawiania i techniczne roboty, a to wkręcić kilka śrubek, a to posłużyć się wiertarką, szlifierką czy myjką ciśnieniową,, meble poskładać, uszczelki w kranie zmienić i tym podobne codzienne sprawy... Wiesz co, ja wiele potrafię ale kiedyś miałam problem z wymianą koła w samochodzie, i wcale nie dlatego że nie potrafię, bo takie rzeczy potrafię..ale .......okazało się że koło było dla mnie zbyt ciężkie bo było duże (samochód terenowy) i nie dałam rady aby je unieść trochę do góry i nałożyć na szpilki, za ciężkie i już.......nie jestem wielką i silną fizycznie kobietą, raczej kobietką jestem a to koło ważyło chyba więcej niż ja ......i co ty na to? (Z tym kołem pomógł mi uprzejmy silny men, .i dzięki mu za to).

malgorzataffrr wczoraj hehe pucyłowata buzia szuka juz długo długo i nie znalazł amatorki smiech.gif życie jest okrutne smiech.gif mhm maglorzata to nie imie Małgorzata to babcia klozetowa :D

Gość gość
Trzeba być niezłym pustakiem,by wyśmiewać czyjeś imię.