Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987667890

Koleżanka do mż i więcej się ruszać

Polecane posty

Gość różowysłońzielony
wow! numerku gratuluje spadku wagi ;).

Gość gość
kolezanki , czy activia do picia moze byc na diecie? bo te naturalne mi wychodza uszami juz

Gość gość
chodzi mi o taka owocowa, np sliwka suszona itp

Gość gość
Na pewno , przecież ma regulować trawienie !

Gość 0987667890
Aleście się rozpisały kobitki o przysmakach , przepisach, weselach i sobie:-) Przepisy podopisywałam , a o reszcie nie będę nawijać po czasie :-) Kolorowy słoniku gratki :-) piękny spadek . Zaraz czuć że kopa dostałaś i jesteś zmobilizowana do dalszej walki ! Poranna kawo , nie bądz taka nie zadowolona tym jak to nazwałaś (mizernym spadkiem) jesteś przed @ i ciesz się że waga leci w dół a nie w górę. W następny piątek jak się będziesz ważyć to się wszystkie zdziwimy :-) Gania kochana czytam i płaczę ze śmiec******esteś jak moja szwagierka cytuję ; dziś się nie ważyłam , ale na moje oko to ; waga podana co do dekagrama Jesteś super ! Chciała bym mieć twoje oczy. Gania mam nadzieję że sie nie gniewasz, ale tak wesoło to napisałaś :-) Nad mienie że ów szwagierka , jest moją bratnią duszyczką :-)

Gość 0987667890
Wykropkowało że jesteś z******ta i aż sie popłakałam ze śmiechu . Elizka życzę udanego urlopu :-) Mam nadzieję że będziesz zdawać relacje o wypoczynku ?

Gość poranna_kawa123
Cyferka, zbieram szczękę z podłogi!!! Jesteś WIELKA! nie mam na myśli wagi, bo za chwilę spadniesz poniżej 60kg i osiągniesz wagę piórkową :) Gratuluję i trzymam kciuki za dalsze odchudzanie :)

Gość różowysłońzielony
oj żebyś wiedziała numerku, że kopa dostałam, aż stwierdziłam, ze wieczorkiem też jeszcze poćwiczę ;). właśnie pranie robię, mam nadzieję, że wyschnie, że pogoda jutro akurat jak na schnięcie będzie, bo muszę się jutro popakować. w niedzielę rano jadę nad morze ;). a teraz muszę sobie chyba jakąś kolację skołować...

Gość poranna_kawa123
Robię właśnie moim chłopakom naleśniki na kolację i tak sobie myślałam, że zjem jednego bez dodatków... dobrze, że zajrzałam na forum, bo po sukcesie Cyferki naleśniki wcale mnie nie kuszą :)

Gość Justyna0810
Dziewczyny a co sądzicie o aqua slim? Znalazłam w szafce, kupiłam je chyba z 3 miesiące temu ale jakoś mi z nimi nie było po drodze. Trochę się z tym czaję bo te saszetki zawierają cukier.

Gość różowysłońzielony
moja koleżanka po czymś takim zaczęła mieć bóle nerek, nie wiem czy jest wyjątkiem...

Gość 0987667890
Kolorowy słoniku zazdroszczę tego morza , stęskniłam sie juz bardzo za szumem fal :-( Ja planuję urlop jesienią ,tez nad morzem . Mam nadzieję że wszystko pójdzie po mojej myśli :-) Tobie życzę pięknych chwil i niezapomnianych wakacji. Poranna kawo cieszę się że Cie motywuję :-) Co do naleśników to wiem że jeden bez niczego ma 150 kcal , a sama wiem że na jednym się nie konczy . Lepiej nie ryzykować. :-) Co do wspomagaczy do odchudzania to się nie wypowiadam , nigdy niczego nie testowałam . Jestem do tych wszystkich wspomagaczy sceptycznie nastawiona , wole naturalne środki .

Gość Justyna0810
Numerku, ja również, sama o tym pisałam, tylko tak właśnie teraz znalazłam, bo kiedyś je kupiłam w akcie desperacji, ale jakoś nigdy ich nie tknęłam.

Gość Justyna0810
U mnie jutro jako przekąska ląduje tortilla z sałaty, jak będę miała czas i chęci to zrobię także majonez z serka wiejskiego - bez tłuszczu! :)

GRATULUJĘ KOLEJNYCH SPADKOW BRAWO!!!! Co do Activi ja jestem na nie. Ale ja bardzo restrykcyjne podchodzę do jogurtów, serów generalnie nabiału.nie akceptuje dodatku mleka w proszku i morza cukru. I czy reguluje trawienie? Nie sądzę.Juz lepiej probiotyki kupić i brać codziennie. Dzis poszłam pobiegać, mimo że u nas cały dzień chmury to i tak duszno ze cala lepka wróciłam. Ale 10 km zaliczona, bosko. Zrobiłam jeszcze brzuch i rozciąganie. Czuje ze żyję :) Jutro i pojutrze plażowanie bo ma być upał. Mąż niestety cały weekend jeszcze pracuje i to po 12 h wiec zostaje sama z córa ale pojedziemy na plażę. W niedziele trzeba się zacząć pakować, w poniedziałek ogarnąć chatę i pojechali :)

Gość 0987667890
Kiedyś chciałam kupić herbatkę wspomagającą odchudzanie w sklepie zielarskim , a że jestem dociekliwa pytam się panią sprzedawce czy nie szkodzą , a ona mi na to że to nie lek testowany tylko zioła które sprzedają firmy nie muszą robić żadnych badań i i nikt ich nie sprawdza ile tego tam jest z ziół a ile z innych wspomagaczy niszczące organizm nikt nie wie . Justyna podaj przepis na majonez !

Gość różowysłońzielony
dziękuje bardzo numerku ;), mam przeczucie, że to będą fajne chwile nad morzem. Elizka chyba faktycznie bieganie zmieniło się u Ciebie w pozytywne uzależnienie, super...

Gość 0987667890
Oj Elizka ale masz pał era . Ja dałam dziś na wstrzymanie , jutro poćwiczę . Rowerek zaczyna mnie nudzić , może jutro z dzieciakami w kosza pogram. Najważniejsze aby porządnie się spocić, a o to nie problem przy tej pogodzie.

Gość Justyna0810
Przepis na majonez: Serek wiejski jajko musztarda sól, pieprz, sok z cytryny - ewentualnie Serek wiejski odsączamy, ale śmietankę zostawiamy. Gorące, ugotowane jajko na twardo miksujemy z serkiem na gładką masę, bez żadnych grudek. Dodajemy śmietankę z serka wiejskiego, sól, pieprz, łyżeczkę musztardy, troszkę soku z cytryny, ewentualnie inne przyprawy/zioła/czosnek do smaku. Doprawianie to już wedle własnych upodobań :) Może nie przypomina w 100% majonezu ze sklepu, ale - wg mnie - jest bardzo zbliżony, to też zależy od odpowiedniego doprawienia. To fajny sos kanapkowy/sałatkowy no i ma ok 5-6 razy kalorii mniej niż tradycyjny majonez :)

Gość 0987667890
Justyna dziękuję zaraz spisuję a w niedziele wypróbuje , bo jutro to mi godzin za dnia brakuje i musiała bym dobę naciągnąć .

Coś w tym jest :) wysiłek fizyczny mnie napędza. Ćwiczenia/bieganie mnie uzależnily. To chyba te endorfiny. Podobno biegacze często się uśmiechają i są pogodni. I coś w tym jest, nawet spotykając kogoś biegnącego zawsze się pozdrawiamy podnosząc rękę i uśmiechając się. Fajny i pozytywny zwyczaj.

Ten majonez może być fajna baza na sosy do sałatek. Super smakowałby z chrzanem. Spisuje i wypróbuję koniecznie.

Gość różowysłońzielony
Elizka do Mielna obecnie, ale to na krótko, potem jeszcze może uda mi się skoczyć do Jastarni na parę dni, zobaczymy ;). faktycznie fajny zwyczaj z tym pozdrawianiem się. Justyna przepis się na bank przyda bo mam słabość do majonezu.

Gość Justyna0810
Kombinujcie, dajcie znać czy Wam zasmakowało :) A ciekawa propozycja z tym chrzanem, muszę wypróbować. Tak na marginesie to Wasze grono jest chyba najmądrzejsze w kwestii odchudzania, i najsympatyczniejsze, z jakim do tej pory się spotkałam. Dobra wiem, przysłodziłam, ale od tego akurat nie przytyjecie :D

Gość 0987667890
Ja na jesień wybieram się do Władysławowa , tez fajnie i o tej porze nie ma tego przepychu , bardziej normalnie :-) Ja coś padnięta jestem dziewczyny , lecę pod prysznic i korzystam póki moge. Do jutra dziewczyny !

Gość 0987667890
Justyna naprawdę słodko sie zrobiło :-) I miło :-)

Gość różowysłońzielony
faktycznie chyba najsympatyczniejszy temat i najsympatyczniejsze kobietki, bez podszywów i takich innych dziwnych rzeczy ;).

Gość 0987667890
Dzień dobry kobitki ! Jak tam zaczął się dzień ? U mnie napiety grafik , ale dam rade ! Piszcie co u Was i jak tam zapowiada sie dzień !