Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego dla chłopców nie ma ani butów ani ubranek

Polecane posty

Gość gość

same czarne albo granatowe, ogólnie ciemne rzeczy jak na pogrzeb. Chciałam kupić synkowi buciki do jasnego garnituru, nie mam żadnego wyboru, żadnych eleganckich jasnych bucików, dla dziewczynek setki butów do eleganckich sukieneczek a dla chłopczyka nic

Gość gość
A po co mu garnitur.

Gość gość
Biały garnitur i białe buty? Stylizujesz syna na bułgarskiego alfonsa?

Gość gość
W Zarze jest masa fajnych casualowych butów dla chłopców, tylko nie do takiej obciachowej stylizacji jak jasny garnitur, błeeee.

Autorko, jeśli chodzi o chrzest chłopca, to kupiłam maleńką, białą koszulę i spodnie z c&a(w cienkie czarno-białe pasy). Do tego sandałki. Chrzest był latem, było bardzo ciepło. Jest dużo świetnych ciuszków i butów dla chłopca w smyku i c and a. Polecam też cocodrillo.

Gość gość
sama mam syna i się z Tobą nie zgodzę, przykład, ma 4 pary butów: adidasy-białe z zielonym i granatowym paskiem, niebieskie z pomarańczowymi wstawkami sandałki-granatowe z "carsów" ale dlatego że mi się podobały bardzo, mają czerwone wstawki i czerwone auto na boku, drugie biało-granatowe. Ale ja go lubię tak ubierać. Dalej mówisz nie ma ubranek? Znajdź dobry ciuchland z rzeczami z Anglii, ja sama kupuje ciuszki albo w Anglii albo w takim sklepie-aczkolwiek już mi go zamknęli inny się jeszcze nie otworzył, albo w pepco-też duży wybór w ciuchach, oprócz tego kik. Nie kupuje drogich rzeczy, ponieważ i tak założy kilka razy, i trzeba kupić znowu.

Dokładnie, nie ma co kupować drogich rzeczy. Ja najczęściej kupuję jak są przeceny. Co do pepco, to tam trzeba uważać na jakość materiałów. Jest różna, ale czasem można coś fajnego znaleźć.

Gość gość
Nie chyba nie jest mowa o chrzecie ,bo skoro autorka chce wybór to chyba nie robila by tego swojemu dziecku i tez chciala dac by mu wybór ...

Gość gość
cześć i czołem kluski-mój syn ma z tamtą dużo ubrań, jeszcze nie zdażyło mi się narzekać, miałam jeden niewypał-pajac, ale po za tym wszystko ok :] ale zgadzam się z tym że i w renomowanych trzeba uważać. Kiedyś kupiłam koszulę w pepco, kosztowała maks 12 zł dokładnie nie pamiętam. Potem jechałam do reserved kids za piżamką, wchodzę TA SAMA koszula TEN SAM materiał TEN SAM kolor (akurat miałam tą z pepco przy sobie) różniła się tylko tym, że na tej z reserved była metka, a na pepcowej wiadomo... I cena w reserved 40 zł.. Dlatego powiedziałam, tam kupuje jak nie mam wyjścia :]

Pepco ma często ciuchy z sieciowek z wyciętymi metkami. Ale miałam typowe body "pepcowe" dla dzieci i po praniu rozciagnely się i zdeformowały. Tak samo koszulki z krótkim rękawem. Za to spodnie były ok, koszule też.

Gość gość
Jak trafiłyście w pepco na coś fajnego? Mi w kiku udało się upolować dobre gatunkowe rzeczy, a te z pepco szlag trafiał. Ostatecznie pozostaję wierna c&a i f&f

Gość gość
Ja często kupuje w pepco. Ale nie jednokrotnie sie nacielam. Wazne zeby tam patrzec na jakosc materialu i szwy. A jesli chodzi o buty to mozesz zalozyc trampki np czerwone. Beda sie fajnie wyrozniac i dodadza luzu. Ewentualnie w mothercare jest duzo ladnych butow dla chłopców, ubran zrezta tez.

Gość gość
Ja kupuję od niedawna w Pepco ponieważ wcześniej nie miałam tego sklepu w pobliżu. Kupiłam tam kilka par krótkich spodenek oraz piżamę które są nie do zdarcia. Wielokrotnie były prane i nic się z nimi nie dzieje, jestem bardzo zadowolona. Wcześniej kupowałam w C&A i owszem rzeczy sa ladne i dobre gatunkowo ale ceny nieporównywalne (w porównaniu z Pepco). Tak że chyba będę częściej ten sklep odwiedzać.

Gość gość
tak,chodzi mi o chrzest synka, ma 1.5 roku i nie mogę znaleźć dla niego ładnych eleganckich bucików ( r. 22 ) dziewczyny pomóżcie proszę, poszukam tam gdzie mi już podpowiedziałyście, dziękuję za odpowiedzi :) a swoją drogą to dlaczego dla dziewczynek jest pełno kolorowych ślicznych ubranek a dla chłopca same ciemne kolory, żeby kupić synkowi coś kolorowego to zawsze muszę się naszukać :/

Gość gość
Ja tam wole syna ubierac w stonowane kolory. Kupuje mu ubrania w smyku endo mothercare i pepco. Jesli chodzi o buty to szukaj w sklepach a rzeczami do chrztu. z jakiego miasta jestes ? Moze ktos konkretny sklep poleci.

Gość gość
ale jakie mu chcialas kupic do garnituru? eleganckie czerwone, pomaranczowe, zielone czy jakie?

Gość gość
Ja od początku ubieram dziecko w pepco lidlu i allegro rzeczy grubego kalibru mam na myśli sztruks dzins -czyli to czego mała istota nie zdoła zniszczyć -szmatlandia na wagę! Ludzie zwracają na moje dziecko uwagę zaczepiają na ulicy i pytaja gdzie je ubieram. A ja jak widać ubieram gdzie popadnie. Np. stroju kąpielowego szukałam 3 miesiące i przeglądałam przeglądałam aż wypatrzyłam perłę i nie widziałam drugiego takiego nigdzie! I ja również nie kupuję drogo! Potrafię kupić sukienkę wizytową za 30zł i nie ważne czy szyfony i kokardy po prostu potrafię a potem każdy przeżywa jaka śliczność jaka urocza Do zakupów ma rękę jak moja ciotka do kwiatów!:D

Gość gość
ja dla synka mam same kolorowe ubranka,kupuje na angielskiej odziezy uzywanej i sa naprawde ladne dobrej jakosci i kolorowe,np ostatnio kupilam zolta bluzeczke z napisem my little brother(literki kolorowe)i do tego spodenki dresowe niebieskie,naprawde moj synek ma tylko dzinsy w ciemnym kolorze wszystkie inne kolorowe,sandalki blekitne z szarym.ma 14 miesiecy

Gość gość
Teraz w dh feniks we Wrocławiu jest duża wyprzedaż ubrań dziecięcych głównie z dadaka. Nawet i 40% rabatu. Jakościowo bardzo dobre bo polskie, sama tam kupuje. Teraz byłam i obkupilam dwie córki także polecam jeśli ktoś nie chce za dużo wydać a chcę mieć dobre jakościowo rzeczy

Gość gość
Fakt trzeba się nieźle naszukać jak tylko wypisuje w allegro na ubrankach dziecięcych stylowe, vintage to wyskakuje wszystko dla dziewczynek :( no i pomijam te tony różowego gó/wna których pełno we wszystkich sklepach dziecięcych w których nie uświadczysz ani jednej rzeczy dla chłopca i ani jednej rzeczy dla dziewczynki w innym kolorze niż gów/niany róż i fiolet we wszystkich wariantach :(

Gość gość
pepco i kik to tandeta nie ubralabym tam dziecka

Gość gość
wlasnie autorko jakie ty sobie wyobrazasz kolorowe buty do garniturku?

Gość gość
Kiedyś kupowalam w pepco ale jakościowo zrobili się bardzo kiepsko np koszulka za 24,99 rozciagnela się po jednym praniu ( prane zgodnie z metką). Dla chlopcow jest duży wybór kolorowych ubrań w h&m, c&a, cocodrillo, smyku. Tak samo z butami np w CCC są w różnych kolorach ( ostatnio kupilam trampki pomaranczowo-zielone). Bartek ma spory asortyment w tym eleganckie buty w różnych kolorach ( tylko ceny dość wysokie jak za buty na jedna okazje).

Gość gość
kiedyś kupowała w pepco ,ale teraz kupuje na przecenach w c&a ,reserved itp...i tak np. ostatnio kupiłam małemu bluzeczki za 14 zl firmowe i super gatunkowo

Gość gość
Ja tez kupuje w pepco,lidlu i ciucholandacha.Wczoraj upolowałm super białą koszule dla synka. ćo do butów w ccc to srednio jest.Sportowe do bani,tramki moga być,sandały teś słabe.Ale nie stac mnie na drozsze,więc sklepu nie zmienię.Mam dwójkę dzieci do ubrania.średnio po 2 pary butów na sezon.do tego jakies po domu.

Gość zuziULU
Sprawdzałaś może ofertę Korneckiego dla dzieci? W sklepie jest duży wybór obuwia dziecięcego, nie tylko dla dziewczynek ;)

Gość gość
moim zdaniem dla chłopców też można znaleźć fajne ubrania, w internecie jest dużo sklepów, ostatnio np natrafiłam na dobry sklep ze spodniami http://www.dorant.pl/

Gość gość
Dla chlopakow sie tez zawsze cos znajdzie! Szukalam po internecie co by tu kupic bardziej na sportowo mojemu chlopakowi i znalazlam taki sklepik miedzy innymi www.senseishop.pl/