Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży co zrobić z psem

Polecane posty

Gość gość
dziecko oddaj do schronis ka a siebie uspij u weta. Pozbedziesz sie 3 problemów na raz :)

Gość gość
A dodatkowo możesz iść na tę tresurę.

Gość gość
Ja mam foksteriera,niby psy nie nadaja sie do dzieci,ale moj jest tak przyzwyczajony ze mala robi z nim co chce.

Gość gość
myślę, że na dobermana znajdziesz wielu chętnych choć z drugiej strony to chyba jednak twój facet powinien zdecydować o tym czy chce go oddać czy nie, bo to w końcu jego pies

Gość gość
Ja nie wyobrazam sobie oddac albo uspic mojego psa,przeciez to czlonek rodziny

Gość gość
Jak urodziła sie nasza corka to maz mial psa ktory zrobil sie troche agresywny. Baliśmy sie o dziecko dlatego zdecydowaliśmy sie uśpić psa. Mi nie było zal bo bezpieczeństwo dziecka bylo dla mnie ważniejsze niz pies. aaaa i matka jestem bardzo dobra :)

Gość gość
co z tego że jesteś dobrą matką skoro jesteś morderczynią najzwyklejszą w świecie morderczynią złym człowiekiem ale karma wraca sama też będziesz cierpieć

Gość gość
matką moze i tak, ale czlowiekiem na pewno nie PO tym jak traktujemy zwierzeta widac jakimi jestesmy ludzmi. Uspic zdrowego, nic nie winnego psa moze tylko bezduszna osoba.

Gość gość
Moja kolezanka ma dobermana,jeszcze tak leniwego psa to nie widzialam.caly dzien spi na swoim legowisku,nie ruza go nawet dzwonek do drzwi ani obce osoby.jak ktos przyjdzie to źuli jedzenie albo czeka co spadnie na podloge.

Gość gość
dziewczyny ponawiam KTÓRA ZAOPIEKUJE SIĘ PSEM? czy tylko ujadać potraficie? jeżeli nie macie nic innego do zaproponowania to nie komentujcie z tą PSEUDO troską bo tak na prawdę macie w dooopie co sie z tym psem stanie , jakoś żadna nie proponuje przygarnięcia?

Gość gość
Ja znam ludzi, którzy kochają zwierzęta, mają ich dużo, za to ludzi traktują po chamsku, wredne i podłe istoty to są, nie ma reguły. Ja tez bym nie uśpiła psa, mimo wszystko byłoby mi szkoda, chociaż boję sie i nie lubię dużych psów a już agresywne omijam z dala, dlatego najlepiej znaleźć dla niego inny dom po prostu i nie przesadzajcie, ze temu psu stanie sie wielka krzywda, bo dzieci nawet mają czasem nowych rodziców a to przecież nie jest jego mamusia i tatuś, jak trafi do dobrych ludzi to będzie miał świetnie.

Gość gość
13.24 Tak na pewno, zabiłaś za nic żywą istotę... ja bym uśpiła bachory wszystkich tych którzy uśpili nic niewinne psy, a na końcu ich samych. bo w końcu one też miały rodziny i swoje życie. chcesz wiedzieć czemu szczekają? bo psy mają tak, że wyczuwają złych ludzi

Gość gość
Nie dzieki,mam juz psa

Gość gość
to jak masz możliwość to zorganizuj psu kojec i po sprawie, pies szczęśliwy bo pohasa sobie na dworzu a Ty nie będziesz miała go w domu. Pies naprawdę lepiej się czuje na dworze niż w domu. Nasz pies nie chce nawet przebywać w domu, wchodzi jedynie do kuchni na parterze jak czuje cos dobrego w piekarniku :) Jak go wołam do domu np. podczas burzy to po 10 min się kreci i czeka aż go wypuszczę z powrotem, ale to husky wiec ma energie nie do okiełznania :p ma swoją dużą budę i miseczki ładnie ogrodzone, a poza tym biega luzem. Pies szczęśliwy a ja nie mam sierści w domu, wiec autorko polecam

Gość gość
"matką moze i tak, ale czlowiekiem na pewno nie PO tym jak traktujemy zwierzeta widac jakimi jestesmy ludzmi. Uspic zdrowego, nic nie winnego psa moze tylko bezduszna osoba." Nie lepiej trzymac takiego psa i czekać az kogos ugryzie . Pies który jest agresywny nadaje sie tylko do uśpienia . Nawet w schronisku bedzie męczył inne psy i takie tez najczęściej są usypiane .

Gość gość
mam 3 psiaki co prawda są to malutkie kundelki ale mieszkam z nimi sama w małym, własnym mieszkaniu i nie wyobrażam sobie żeby ich zabrakło owszem ludzie się rozwodzą, ale pies to nie człowiek, pies przywiązuje się na dobre i kocha bezinteresownie bo nie jest wyrachowany

Gość gość
hahaha bezdzietne psiary i kociary zawsze przekładają smród zwierząt nad ludzi co sie dziwic

Gość gość
No to moze któraś weźmie pieska od autorki ? BO ja w zyciu nie wzięłabym takiego psa ktory jest agresywny .

Gość palilala
boże ja swojego psa uwielbiam jest jak członek rodziny już i jakbym zaszła w ciąże bym miała psa i dziecko. tyle. nie wiem jak można być kimś takim jak Ty

Gość gość
Ja lubie zwierzeta ale mam jedna zasadę ...zycie człowieka jest ZAWSZE ważniejsze . Jak pies jest agresywny to uśpiłabym .

Gość gość
jak ma nie być agresywny kiedy wie, że go zabijesz? myślisz, że psy są tak głupie jak twój bachor i nie wyczuwają takich rzeczy? wywieź do lasu, zostaw gdziekolwiek, pies jest na tyle mądry, że sobie poradzi. a "uśpij" to siebie co najwyżej

Gość gość
niech go o p*****************z ziemniakami po co ci było go brać pies to tez stworzenie i czuje...

Gość gość
"jak ma nie być agresywny kiedy wie, że go zabijesz? myślisz, że psy są tak głupie jak twój bachor i nie wyczuwają takich rzeczy? wywieź do lasu, zostaw gdziekolwiek, pies jest na tyle mądry, że sobie poradzi. a "uśpij" to siebie co najwyżej" Ni widzisz dla mnie zycie "bachora" jest 10000000000 razy cenniejsze niz jakiegoś tam psa :)

Gość gość
Dziecko sie jeszcze nie urodzilo a wy zkladacie z gory ze pogryzie dziecko.jak bys nie traktowala psa jak wroga to w stosunk do ciebie i dziecka nie byly agresywny

Gość gość
taa "poradzi" sobie w lesie, chyba cię pogrzało. z dwojga złego to już lepiej bezboleśnie uśpić niż by miał męczyć się i zdychać z głodu, albo jeszcze kogoś zagryźć... autorka powinna albo go oddać komuś albo trzymać poza domem.

Gość gość
nie wiem ale tresura po dłuższym przemyśleniu odpada co z tego ze tresura, kojec jak pies moze z niego uciec a jak to ktoś napisal psy sa mądre ale i mściwe za odrzucenie go i utrate pozycji moze winic male cos w wózku a wtedy o krok od tragedii. Także ponawiam pytanie CZY KTOŚ MÓGŁBY ZAOPIEKOWAĆ SIĘ PSEM ? Dużym , agresywnym ? Tak kochacie zwierzęta ? Nie macie dzieci tylko małe słodkie kundelki to co przeszkadza DOBERMAN? czekam do wieczora na propozycję jak nic sie nie pojawi zostaje mi opcja nr 1 lub 2

Gość gość
po pierwsze zdrowego psa ci nikt nie uśpi, a po drugie, jesteś matką a serca nie masz? Nowa zabawka (dziecko) będzie to starą (psa) trzeba wyrzucić? :/ Ja miałam psa gdy byłam w ciąży i nawet przez chwilę nie pomyślałam, że mogłoby go zabraknąć, to członek rodziny!!! Napisz skąd jesteś, ja Ci powiem co zrobić, bo dobrą "panią" to Ty nie jesteś i wiem, gdzie może znaleźć ludzi o dobrym sercu.

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
Autorko daj ogłoszenie na gumtree. Ludzie tam dają pełno ogłoszeń w sprawie oddania psów czy kotów.

Gość gość
jak dasz w łapę to każdy wet uśpi zdrowego psa taka prawda