Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singielka1985

są tu jacyś ateiści bądź racjonaliści?

Polecane posty

generalnie cieszmy sie upałami bo zimą będziemy narzekali na brak na słońca. ja sie zjarałam dziś na skwarkę na malcie, dobrze, że urlop mi się już kończy (p.s.malcie u nas w Poznaniu)

Gość gość
pytasz czy sa tu jacys ateisci,tak wiec tlumacze ze nie ma czegos takiego jak ateista....

ja pijana czy trzeźwa boga jeszcze nie widziałam na szczęście i mam nadzieję, że nie zobaczę :D ale do nawracania jestem przyzwyczajona od wczesnego dzieciństwa

Gość gość
ale ja cie nie mam zamiaru nawracac tylko c***isze ze w rezklekotanej lodce na srodku oceanu bedziesz sie modlic do wszystkiego nawet do Boga.

Gość gość ja
konkret? Nigdy nie czułaś się np taka maciupeńka w obliczu gór? Ja lubię taki "przytłaczający ogrom" na zmysły. Wtedy wszytko inne staje się nie ważne, nie istotne....Za wielkie do ogarnięcia. Tak na codzień, mało kto zauważa kolory kwiatów, kształt liści... ot "coś tam sobie rośnie " i nic więcej. Coś w ten deseń :-)

Gość gość
dlaczego nie ma? są są. No moze ja jestem bardziej agnostyczka, bo ateista z lekka walczy z bogami, a mnie na ogol wisi, jakie kto ma poglady na ten temat.

tak odczułam wielkość gór i nicość swojego bytu wobec np. morskich fal bądź górskich szczytów.... ja nie walczę, nie chce mi się walczyć z wiatrakami , wolę cieszyć się życiem :D

Gość gość ja
Ja nie odczuwam nicość swojego bytu. Wręcz przeciwnie. Działa na mnie pozytywnie w ten sposób że cieszę że żyję i czuję. Nie mam zamiaru walczyć z wiatrakami ani z nikim. To pozostawiam gderliwym i z teściom :-)

Gość Przybyszka65
Przybywam ze śląska spóźniłam się bardziej niż 20 min.?:D

Gość gość
a o sympatycznej tesciowej? tesciowa moze byc wartosciowym, ciekawym czlowiekiem, bo niby czemu nie?

o sympatycznej tak! o wszystkim co dobre fajne optymistyczne hej ślązaczka nie spóźnilas sie, czym jest Twoje spóźnienie w stosunku do wieczności ?:D

Gość gość
Ja się zastanawiam często dlaczego gro ludzi jest pretensjonalnych bądź amentalnie roszczeniowych przy czym amentalnie proszę nie wiązać z żadnym amen :D

generalnie większość jest roszczeniowa albo z moralnością pani Dulskiej :D ale cóż nikt nie jest doskonały a kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień :D

Gość Przybyszka65
Toż to po każdym poście trzeba wpisywać login :D ? wybaczcie pięćdziesiątka w tyłek zagląda nie za wszystkim nadążam .

Gość gość
wtrąciłam sie z teściowa, bo nie rozumiem nagonki- ogromna wiekszosc kobiet bedzie tesciowymi - czy to znaczy,ze ogromna wiekszosc kobiet jest wredna? W dodatku matka tego najlepszego (czyli taka, co wychowała optymalnie). Uwazam, ze plucie na tesciowe jest nielogiczne. Tematu nie muszę ciagnąc:)

ja generalnie nie lubie opluwania, teściowych, mężów, żon, ruskich, żydów, murzynów, rządu, katolików, ateistów i tak dalej, długa lista :D

Gość Przybyszka65
ja tam grzechów posiadam z pewnością więcej niż dni jest w stuleciu ,ale dlaczego np.tzw brzydkie słowo uznane jest za grzech szkoda się zastanawiac :Dco do ludzi pretensjonalnych ----nie często ale odwdzięczam się z tymi ludźmi z którymi pracuje inaczej się nie da.

Gość gość
O! tez tego nie lubię!

Gość gość
( nielubienie dotyczyło opluwania)

akurat brzydkie slowa sa bardzo subiektywne :D tak jak tzw. "normalność" dla mojej babci normalne jest radio maryja a sześciopak piwa to patologia, dla mnie na odwrót :D

Gość Przybyszka65
Palę papierosy takie jakieś cliki miętowe,palę bo lubie mogłabym rzucić,ale po co, generalnie większość rzeczy mam w doopie :D

Gość gość
Siema

Gość gość
mi wiara daje poczucie bezpieczeństwa mimo że mam bardzo pragmatyczny umysł przychodzi mi ona z trudnością, ale cały czas o nią walczę

Gość gość
dla mnie grzech to "nie rób drugiemu, co tobie nie miłe".