Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno zapytanie

Czy króciutki zarost pod pachami u kobiety to obciach?

Polecane posty

Gość Takie jedno zapytanie

Czy ujdzie w tłumie?

Gość gość
nie kazdy jest owlasiony i trudno sie tego pozbyc bo to nasza natura wiec taki malenki zaroscik ujdzie w tlumie

Gość 1 mm ujdzie
ale nie wiecej

Gość f7f6
Nic nie ujdzie! Nie dosc, ze jest to malo estetyczne, to i malo higieniczne tez! Czy tak trudno poswiecic 2 minuty na ogolenie pach?

Gość gość
nie trudno poswiecic te 2 minuty ale to przeciez zaraz odrasta wiec z tym problem nie rozumiesz

Gość f7f6
Coz, to jest tak jak z myciem. Przeciez nie myjesz sie raz na tydzien. Ogolic tez sie mozesz codziennie. Jezeli juz sprawia Ci to taka trudnosc, to polecam laser.

Gość gość
To gól codziennie co za problem gdy są włoski śmierdzi pod pachami fujjj

Gość gość
laser wiesz ile to kosztuje wiadomo jak wszyscy bylibysmy bogaci nikt dzis nie mialby zarostu ale tak nie jest prawda

Taki jedno/dwudniowy? Nie... "Nic nie ujdzie! Nie dosc, ze jest to malo estetyczne, to i malo higieniczne tez!" W jaki sposób owłosienie pod pachami wpływa negatywnie na higienę? Hę? :D

Gość gość
nie nie ujdzie! fu! wpływa na higiene bo na włoskach zostaje pot a potem najzwyczajniej smierdzisz jak sie nie ogolisz

Gość gość
a ja jak golę codziennie to mam podrażnioną skórę i potem to dopiero problem bo ani ogolić ani nic. Ja golę co drugi dzień i nie uważam, żeby to obciach był- nie chodzę w rękoma do góry, nikt tego nie widzi, myję się codziennie, używam antyperspirant- NIE ŚMIERDZĘ! ;D a jak się komuś mój jednodniowy zarościk nie podoba to niech spada i tyle;)

Gość gość
jednodniowy jeszcze ujdzie ,ale nie wiekszy

Gość gość
Przecież po jednym dniu to tam wciąż nic nie ma, albo przynajmniej u mnie nie ma, bo mam niedorozwinięty wzrost włosia pachowego, lecę do lekarza to leczyć.

Gość f7f6
Syn marnotrawny, to bardzo proste. Pod pachami mamy gruczoly potowe i latwiej jest utrzymac to miejsce w czystosci kiedy tych wloskow nie ma. Ogolona pacha to dluzej pachnaca pacha lool. No chyba, ze 6 razy dziennie bedziesz lecial do lazienki umyc paszki hahah... z tym ze wciaz estetyczniej bedzie bez wloskow lool

Gość gość
lool, lepiej sześć razy dziennie golić, golić zanim wyrosną, dzięki temu nigdy nie wyrosną i kropelki potu nigdy się nie osadzą na włosiu look, czyli zapobiegać niż leczyć lool

Gość f7f6
gość dziś a ja jak golę codziennie to mam podrażnioną skórę i potem to dopiero problem bo ani ogolić ani nic. Ja golę co drugi dzień i nie uważam, żeby to obciach był- nie chodzę w rękoma do góry, nikt tego nie widzi, myję się codziennie, używam antyperspirant- NIE ŚMIERDZĘ! ;D a jak się komuś mój jednodniowy zarościk nie podoba to niech spada i tyleoczko.gif eee no to jak nikt nie widzi to git looooool w sumie myc sie mozna tez raz na tydzien i spryskac dezodorantem hahah

Gość gość
Tak, lool, bo lepiej się golić póki nic nie wyrosło bo taki wstyd lool, normalnie porównywalne z niemyciem się przez tydzień. Niezła z ciebie potówa, skoro na jednodniowych włoskach odkłada ci się tyle potu co innym przez tydzień niemycia, bo zapewne stąd właśnie to porównanie.

@f7f6 Na całym ciele mamy gruczoły potowe, głowę też depilujesz?:classic_cool: "No chyba, ze 6 razy dziennie bedziesz lecial do lazienki umyc paszki hahah" Nim pot zacznie zajeżdżać musi minąć przynajmniej 12 godzin, z włosami czy bez - będziesz śmierdzieć. :D

Gość gość
Głowę pewnie tylko 3 razy dziennie trzeba myć w takim wypadku, bo tam mniej tego potu niż pod paszkami. Ale włosy też dłuższe, to może jednak trzeba 6 razy?

Gość gość
nie macie kasy na antyperspirant? jak WAM pachy z jednodniowym zarostem juz smierdza? zalll

Gość gość
To tylko jednej pani tak wali :) ale żaden żal, życie po prostu, choroby i różne przypadłości.

Gość f7f6
gość dziś Tak, lool, bo lepiej się golić póki nic nie wyrosło bo taki wstyd lool, normalnie porównywalne z niemyciem się przez tydzień. Niezła z ciebie potówa, skoro na jednodniowych włoskach odkłada ci się tyle potu co innym przez tydzień niemycia, bo zapewne stąd właśnie to porównanie. Czytaj ze zrozumieniem. Poce sie jak kazdy i dlatego wole miejsca szczegolne wydepilowac, bo wg mnie tak jest higieniczniej I estetyczniej. Kazdy dba o higiene tak jak zostal nauczony. Osobiscie jak widze u kogos meszek pod pachami, to nie jest to najfajniejszy widok. Jesli Tobie to odpowiada, to Twoja sprawa. Nie pisalam tez, ze musisz to robic codziennie, a mozesz, bo wg mnie nie zajmuje to wiele czasu. Ja depilowalam sie codziennie poki nie usunelam laserem.

Gość gość
Bo tylko na tym forum ludzie od rana do wieczora a nawet i przez kilka dni pachna fiolkami hahaha....

Gość gość
Syn marnotrawny, no wiesz, sa tacy co sie myja tylko wtedy kiedy smierdza, a sa tacy co sie myja zeby nie smierdziec loool

Gość gość
No to powachajcie glowe a powachajcie pachy, zapach jest zupelnie inny.

Gość gość
Mam ten sam problem, gole sie dwa razy dziennie ale i tak zostają małe kropeczki.

Gość gość
''Osobiscie jak widze u kogos meszek pod pachami, to nie jest to najfajniejszy widok.'' Mnie to wyglada na jakies zaburzenie. Na widok brzydkich ludzi uciekasz?

gość dziś wykańcza mnie stopień twojej ignorancji ;) nie obchodzi mnie co robisz ze swoim owłosieniem tylko nie powtarzaj bzdur które zapewne usłyszałaś od swojej kosmetyczki, lol (jedno O - to też sprawdź) ps. edycja - to jest to czego brakowało ;)