Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hh29

starania i ciaza po poronieniu, zapraszam nowe kobietki :)

Polecane posty

Gość miętówka33
Aneta w takim kraju zyjemy niestety ze jak juz jest cos inaczej to jestes be :/ a ja Ci powiem lepiej moj maz z kolei jest niewiele wyzszy odemnie szczupły i tem ma tatuaz dosc duzy i widoczny wiec jak kiedys mnie odwiedził pierwszy raz w domu to moja matka rodzona zadzwoniła do wszystkich w rodzinie po kolei i powiedziała ze kryminaliste do domu przyprowadzam :) a z kolei ta sasiadka tutaj wszystkim dookola mówi ze on nie pracuje tylko w domu jest i nic nie robi a ja cały czas na niego pracuje a jest odwrotnie to ja jestem od kilku dobrych tyg juz w domu :Dtakze ludziom nie dogodzisz a nie denerwuj sie bo to ich strata jak nie moga sie do Was odezwac jak ludzie i zaprzyjaznic :)

mietowka :) nawet jakbym chciała to tu każdy swoim życiem żyję ... czasami nawet na klatce schodowej się nie odezwą , albo mówią ,, dzień dobry ,, gdzie jesteśmy w tym samym wieku... więc do przesady :) tacy dziwni ludzie... i nie tylko My mamy takie zdanie na ich temat , ale nie ważne :) ja mam 7 tatuaży z czego jeden dość spory na ręce od ramienia do łokcia.. a chcę dokończyć całą rękę zrobić.. po prostu to uwielbiam... i nie znaczy ,że przez to jestem złym człowiekiem , wręcz przeciwnie :)) , ale ten kto Mnie zna wie o tym ... a reszta Mnie nie interesuję :) bo to Moje życie i Moje ciało :) Kurczę , zobaczymy jak ten clomid na Mnie zadziała ... mam zacząć brać od 5 dnia cyklu do 9 dnia :) lekarz mówił ,że po nim pęcherzyki rosną jak szalone :) oby

Hej dziewczyny co tam słychać ? Ja odebrałam dziś wynik prolaktyny , jest w normie , więc nie wiadomo co zaburzyło Moją owulację . No cóż trudno . Od nowego cyklu zaczynamy z clo i luteiną . I oczywiście monitoring .

Gość ewag
hej :) z dobrych wiadomosci test w koncu negatywny (bez cienia cienia ) dostalismy w koncu wyczekana kase I dzis kupujemy bilety na lot na Fuerte siostra sie w koncu wyprowadza (po 9 mies bedizemy znowu w domu sami) bloga cisza- dzis z mezem swiatujemy ;) I siostra dostala w koncu wyczekana kase po 4 mies dzwonienia pisania listow I wysylania stosu dokumentow I moze nowe auto kupimy7? :) wiec same pozytywy dzis - nba dobry poczatek tygodnia :)

Gość miętówka33
hej dziewczyny :) u mnie dzis same negatywy od rana :/ matka narobiła rabanu i ogolnego wstydu mnie i reszcie rodzenstwa i slad po niej zaginał na tej jej wycieczce . Lekarz mi powiedział dzis ze mam lewy jajnik bardzo powiekszony a on nie wie co to moze byc czy to po owulacji po peknieciu pechcerzyka jakis krwiak ( bo ja mam koncówke @ i nie chciałam zeby mnie badał ale on sie uparł ) i wpadła na geniusz pomysł ze za 2 mies mam przyjsc na kontrole :/ kazał mi brac mastodynon jak usłyszałam ile kosztuje zostałam przy castangusie tez go pytałam ale on powiedział ze mastodynon jest lepszy . i mi powiedział ze mam teraz nie myslec o zajsciu w ciaze :/ i generalnie mam dosc i jestem dobita :(

hej dziewczyny, ja wlasnie zrobilam test... dzis 32 dc, powinnam robic wczoraj, ale ze ostatni cykl mialam 31 dni, to zrobilam dopiero dzis. no i sa 2 kreski :), druga co prawda slaba, ale jest... nawet maz jeszcze nie wie, bo spi, wam pierwszym mowie, bo wiem, ze jesli cos pojdzie nie tak, to wam bede sie mogla wyplakac. a boje sie jak cholera :(. cos mnie kluje z prawej strony w brzuchu i jus sie nakrecam.

ewag, dobrze, ze test wyszedl ci juz negatywny. mietowka, tak mi przykro, ze nie mozesz sie teraz starac :(. co planujesz w takim razie z praca? aneta, trzymam kciuki, zeby monitoring i clo przyniosly efekt.

hh29 co za super nowina !!!!!!! Ogromne Gratulację :))))) Oby wszystko było dobrze ! ... dobra nowina z rana :))))))

Gość gość
Hh29 gratulacje!!! Świetna wiadomość :)

Gość kachna22
Hh29 Gratuluję! Wspaniała nowina! :) Nie martw się na zapas, na pewno to nic takiego. Miętówka 2 miesiące szybko zlecą i będzie dobrze! Czasami warto odczekać. Ja wczoraj byłam u innego ginekologa. Anioł nie kobieta! Dostałam wile wsparcia od pani doktor i co najważniejsze zielone światełko do starań. Powiedziała, że nic tylko tylko się brać do roboty :P

Gość ewag
Hh29a- ale super nowina- gratulacje :)

Hh29 cudowna nowina!!! Cieszę się Twoim szczęściem!!! :-D Miętówka dziwne to co piszesz. Skonsultuj to może z innym lekarzem co? Ja dziś dzień rozpoczęłam od wymiotów. I ogółem od wczoraj średnio się czuję choć dziś już lepiej. Za to w niedzielę przyszalałam bo trochę pobiegałam za piłką po meczu rodzinnym a potem z mężem i szwagrem pojechaliśmy na małą wycieczkę motocyklami. Byłam taka szczęśliwa bo już prawie 2 miesiące nie jeździłam...

hh 29 GARTULACJE :) cudowna nowina :) mucha ja sie z Toba zgadzam zaraz przed @ miałam usg i lekarz mi powiedział ze mam ładne jajniki pamietasz pisałam Wam a ten mi tu teraz wylatuje ze mam krwiaka jakiegos :/ ale ze staranimi spasuje chyba mam tyle stresów ostatnio ze nic z tego nie bedzie :/ biore ten castangus od dzis zobaczymy czy zadziała ja ogolnie naprawde jestem tak zmeczona rewelacjami dni ostatnich ze sciska mi zoładek ze stresu :/ hh pytałas co z praca zrobie nie zamierzam zmieniac zdania i zostaje na L-4 tak długo jak sie da :) dziewczyny zdrówka dla Was i bede sobie podczytywac co u Was :)

Gość Andzinsan26
hh29 gratulacje :-) super nowina. Rośnijcie zdrowo!:-)

dzieki dziewczyny, mam nadzieje, ze tym razem bedzie wszystko dobrze. choc wlasnie walcze, zeby nie zarazic sie od corki infekcja. poki co bierze mnie na kichanie, ale sie nie daje ;). jednak przy 2latku, ktore, jak to mowi nasz pediatra maja katar bez przerwy, ciezko wytrwac te 9 miesiecy w zdrowiu. no coz, mam nadzieje, ze to nie bedzie miec wplywu...

Gość tatik1234
Jeszcze raz gratulacje!!! Bo gość z 9.47 to ja. Hh29 musi być dobrze nie ma innej możliwości.

mucha, fajnie :). a robisz prenatalne lub masz w planach?

Teraz były. Tzn lekarz zmierzył NT i wyszło 2mm czyli dość sporo ale bez powodu do zmartwień i kość nosowa jest prawidłowa. Ryzyko wyszło bodajże 1:4530 czy jakoś tak a na ten drugi zespół 1:6tyś coś tam. Nie pamiętam dokładnie. A robiłam u mojego lekarza na normalnym sprzęcie bo do tego nie potrzeba 3D 4D tylko żeby sprzęt był dokładny.

Teraz były. Tzn lekarz zmierzył NT i wyszło 2mm czyli dość sporo ale bez powodu do zmartwień i kość nosowa jest prawidłowa. Ryzyko wyszło bodajże 1:4530 czy jakoś tak a na ten drugi zespół 1:6tyś coś tam. Nie pamiętam dokładnie. A robiłam u mojego lekarza na normalnym sprzęcie bo do tego nie potrzeba 3D 4D tylko żeby sprzęt był dokładny.

Gość Aneta85
ech... , ale Wam zazdroszczę dziewczyny . Ciekawe kiedy Ja będę mogła się pochwalić zdjęciem usg. Zdrówka dla Was , odpoczywajcie , dbajcie o siebie i niech dzidziolki rosną zdrowo :)

mucha, gratuluje :). ja tez robilam w poerwszej ciazy usg genetyczne, innych nie robilam. zazdroscic na razie mozna musze, bo u niej koncowka 1. trymestru. u mnie wielka niewiadoma, wiec mnie prosze nie zazdroscic tylko kciuki trzymac :D.

Gość gość
Gratulacje dla ciężarówek:))) Życzę szczęśliwego donoszenia dzidziusia. Dziewczyny powiedzcie mi jak duzy wpływ ma tylozgiecie macicy na donoszenie ciazy?

A u mnie nareszcie przyszła @ wiec teraz odliczanie do owulacji i bierzemy się za robotę :)

to dobrze, tatik :). a o poprzednia dlugo sie staralas? gosciu, ja mam lekkie tylozgiecie i mi sie w czasie ciazy "wyprostowalo". zadnych problemow z donoszeniem nie mialam. mam kilka kolezanek z tylozgieciem i zadna nie miala takich klopotow. podobno moze byc trudniej zajsc, tak kiedys czytalam.

W poprzednia w piątym cyklu się udało, teraz mam zamiar lepiej się przyłożyć do wysledzenia owulacji i mam nadzieje ze będzie szybciej :)

tatik zaczynaj zaraz po okresie :) ja Wam powiem tak, że moze to nie higienicznie ale ja po staraniach zostawałam z nasieniem na noc i wogóle przez pierwsze pół godzinki leżałam tak żeby nie napinać mięśni brzucha, żeby jak najmniej wypłynęło. Zawsze udawało nam się w pierwszym cyklu starań ;) a takie że typowo właśnie starania zaczynaliśmy właśnie zawsze już kilka dni przed planowaną owulacją