Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet z lekka nadwaga

Polecane posty

Gość gość

Czy faceci gorzej was traktuja od waszych szczuplych koleżanek?

Gość gość
Oczywiście, że tak. Chociaż ja mam 60kg, wiec to już raczej nie nadwaga tylko tucznik

Gość Potworna
Oczywiście, że tak. Chociaż ja mam 60kg, wiec to już raczej nie nadwaga tylko tucznik - Jeśli masz 155 cm wzrostu lub mnie to jest to nadwaga, natomiast jeśli masz 177 cm wzrostu i więcej to masz niedowagę

Gość gość
mam 160 wzrostu

Gość gość
Ja tez mam 160 wzrostu i przy wadze 60 kilo syszalam ze jestem za gruba od chlopaków,oni lubią szczuple dziewczyny czasami nawet bardzo szczuple.

Gość gość
wyszłam za mąż z wagą 70 kg i jestem szczęśliwą mężatka od wielu lat, moja szefowa waży powyżej setki, a mąż wielbi ziemię , po której ona stąpa, widzę to codziennie

Gość Potworna
To nadwagę będziesz miała jak będziesz ważyć 64 kg i więcej przy 160 cm, teraz nie masz nadwagi http://bmi.pasiasty.pl

Gość gość
ja zawsze chciałam mieć tak ok. 45kg. Nie wiem jak się do tego zabrać :o jestem głodna. chyba jestem skazana na bycie płetwalem błękitnym :(

Gość gość
Ale nie kazdy jest taki wyjątkowy twoja szefowa miala szczescie ze ten facet zobaczyl w niej charakter mimo nadwagi.Ale moze byc w tym haczyk,pozory mylą.

Nie. Co najśmieszniejsze, mimo nadwagi i niskiego wzrostu mam większe powodzenie u mężczyzn niż niejedna moja szczupła koleżanka. :classic_cool:

Gość gość
Ile wazysz?Moze po Tobie tej wagi nie widać?

Gość gość
a ile ważysz? nie wierzę, że powyżej 70

Gość gość
Czy ja mam nadwage , czy jestem tucznikiem to zalezy od punktu widzenia :P Mam biust, talie i tylek, 168 cm wzrostu , a waze 65 kg i wedlug mnie wygladam idealnie :P Nie mam zamiaru sie odchudzac zeby byc zasuszona deska , bo jakis chloptas o gejowskich zapedach tak lubi :P

Gość gość
Ja mam lekka nadwage i nie mam zadnego powodzenia ale za to szczuple dziewczyny jakie znam nie moga odpedzic się od facetów.

Gość Ankaniecyganka
Ja mam 158 cm dwa lata temu ważyłam 48kg i ciagle słyszalam że jestem za chuda, po urodzeniu drugiego dziecka ważę 55 kg i jest dobrze bo zaakceptowalam swój wygląd choć było ciężko. Mąż nie narzeka wręcz przeciwnie ;)

Gość gość
A myslisz ze Ci powie prawde ze spaslaś się????

Gość Ankaniecyganka
Gdybym się spasła to nie wchodziłby na mnie w kazdym możliwym miejscu i o każdej porze. Ach ta młodzież co raz bardziej nie dojrzała emocjonalnie ha ha nie tylko wygląd sie w życiu liczy no chyba że oprócz tego nic więcej wartościowego nie posiadasz.

Gość gość
nie traktuja mnie tak jak sama siebie traktuje czyli z szacunkiem i poszanowaniem

Gość gość
A jak bylas szczuplejsza to nie wlazil na Ciebie?Widocznie mu nie przeszkadza twoj tlusty zad.

Gość gość
Dla mnie sa bardziej gburliwi niz dla szczuplejszych dziewczyn z nimi flirtuja a mnie najchetniej by zwyzywali i ignorowali

Gość gość
Oj tam... Ważne żebyśmy zdrowi byli.

Gość Ankaniecyganka
Jak tak czytam Twoje wypowiedzi przepełnione inteligencja która w tobie siedzi to aż dziw że po tym świecie chodzą takie "MĄDRE" istoty . Skoro twierdzisz że 55 kg wagi u kobiety po dwojgu dzieci o wzroście 158 to dużo i myslisz że mam tlusty tylek to jesteś bardziej tępa/tepy niż sądziłam.

Gość gość
Jak ja wazylaam 54 kg przy 155 to wszyscy twierdzili ze powinnam schudnac.Faceci wolą szczuple ale malo ktory facet sie do tego przyzna.

Gość Kwiahn
Teraz wiele młodych osób nie posiada nic ponad wygląd. Jedyna pasja to internet, kosmetyki, ciuchy, dyskoteki. Zero zainteresowań. Nie są nawet w stanie jednej książki przeczytać, nie mają poglądów na ważniejsze tematy, zero mądrości życiowej. No to przeżywają, że wyglądają nie tak jak narzuca kanon piękna. A prawdę mówiąc, każda kobieta może wyglądać ładnie, jeśli o siebie zadba.

Gość gość
Ja jestem gruba tucznik faceci sie mnie brzydzą ale nie potrzebuje ich moja waga wacha sie miedzy 60-70 kg teraz moze waze ok 60 i robie sobie sama reką,za seks z facetem z ta waga przy moim wzroscie musialam bym placic ok kilka milionow.

Gość gość
Ja nie potrzebuje seksu jestem gruba maciorą i wystarczy mi reka,faceci kochaja szczuple dziewczyny takie jak Inna nie dziwie im się.Jestes gruba przegralas zycie.

Gość gość
I mądra jestes takim maciorom to tylko reka zostala,a niektore robia z siebie seks bomby na sile.

Gość gość
Sama jestem sobie winna,jest takie przyslowie chcesz byc piekna to cierp.Mi raczkowska wystarczy ale chce miec kogos zeby mnie wspieral i zebym nie czula sie samotna i to wszystko.