Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka wpadła w złe towarzystwo!

Polecane posty

Gość gość

Córka 2 lata temu poznała faceta o 8 lat starszego. Miała wtedy 18 lat. On prowadzi firmę ubezpieczeniową, robi interesy z zagranicą. Często podróżuje po Polsce i wyjeżdża w delegacje za granicę. Córka się przeprowadziła do Krakowa i razem z nim zamieszkała. To jest zły człowiek i to nie był dobry pomysł ale nie mogłam jej tego przetłumaczyć.

Gość gość
nie bój sie wkońcu wroci z brzuchem do domu

Gość gość
dlaczego uważasz, że jest złym czlowiekiem, bo zabral twoją córkę z domu do innego miasta będąc starszym facetem

Gość gość
Jest starszy, namówił ją na wspólne mieszkanie, zabiera ją w delegacje. Np. ostatnio byli w Barcelonie, pewnie będą z tego kłopoty.

Gość gość
jesli to nie prowokacja to chyba sie zapedzilas , dawaj konkrety dlaczego to zly czlowiek , zabil kogos, bije twoja corke, masz podejrzenia ze robi nieczyste interesy, co kolwiek innego strasznego??

Gość gość
jak na razie nie masz podstawy by mówic że jest złym człowiekiem jak to matka obawiasz się czy sie nią nie zabawi bo jest starszy o 8 lat, znam pary z taka różnica wieku nawet wieksza i jest ok.ciesz się ze to czlowiek ktory pracuje i zabiera córke ze sobą więc jest z nia bomu zależy inaczej podróżował by sam a ja zostawił by sobie na powroty. Nie zabraniaj tego związku córce bo oddali się od ciebie a on stanie sie tym jedynym który ja rozumie, postaraj się byc cierpliwa rozmaiwaj z nią ale nie zabraniaj jej pytaj czy jest szczęśliwa,mów ze chcesz by była szczęśliwa ale nie wtrącaj że bez niego bo on ją skrzwdzi,

Gość gość
moj maz jest o mnie 8 lat starszy, bardzo dobry czlowiek :)jestesmy malzenstwem 11 lat

Gość gość
Boję się jak ktoś tutaj zauważył, że on zrobi jej jakąś krzywdę, zabawi się nią, albo zaciągnie ją do łóżka i córka zajdzie w ciąże..

Gość gość
jak długo trwa ten ich zwiazek? pisałam, że to normalne, że jako matka obawiasz się ale nie mozesz mieć ciagle tylko czarnych myśli Pomyś troche bardziej pozytywnie facet dojrzały, ma firmę to nie gówniarz 18 który namawia dziewczyne na sex a w razie ciąży nie wie co robić. Myśle, ze facet ktory ma firme i duzo podróżuje zatroszczy się o to by wpadki nie było to te nie było by mu na rękę.

Gość gość
a czemu uwazasz ze jest zly czlowiek ? skoro ma prace tyle ze jezdzi w delegacje co w tym zlego? dobrze zarabia niech sie corka cieszy

Gość gość
Pisałam w temacie.. Córka poznała go jakoś w lipcu 2012 roku i zaczęli się spotykać. Miała wtedy 18 lat, o on 26. Teraz córka ma 20 lat. Boje się, że on ją zaciągnie do łóżka i córka zajdzie w ciążę..

Gość gość
Porozmawiaj z nia antykoncepcji. A jesli brak Ci smialosci aby poruszac takie tematy z wlasna corka to podsun jej jakies publikacje. O liste tytulow zapytaj swojego lekarza rodzinnego lub pierwszego kontaktu.

Gość gość
no ładnie tyle czasu juz są razem ona jest szczęslwai bo jak by nie była to juz by to zakonczyła a ty dalej swoje..daj im spokój chca byc razem niech będą są szczęsliwi i to najważniejsze

Gość gość
a co jak on ją zaciągnie do łóżka i córka zajdzie w ciąże?

Gość gość
prowokacja jak nic:) kobieta mająca dziecko wierzy ze w tak dlugim zwiazku jeszcze nie sapli ze sobą:D

Gość gość
a skąd pewność, że spali? Ja miałam dopiero 26 lat i było to z moim mężem po ślubie.