Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką koszulę i krawat dobrać?

Polecane posty

Gość gość

Mąż jest śniady, ma ciemne oczy i włosy. Klasyczna biała koszula i ciemny krawat? Czy może zaszaleć z kolorem? Ja będę mieć brzoskwiniową sukienkę z czarnymi wstawkami.

Gość gość
zaszalec z kolorem, bo w ciemnym bedzie ze śniadą cerą wygladał jak wloski mafioso albo pracownik zakładu pogrzebowego i nie rób z niego dodatku do własnej kiecki, wiec nie kupuj mi brzoskwiniowego krawata

Gość gość
Jasna na pewno, ale niekoniecznie biała. Jeśli Twoja sukienka ma, jak piszesz, ciepły odcień, to koszula kremowa/ecru moglaby się zgrywać lepiej. A krawat mógłby wtedy być w kolorystyce Twojej sukienki (czyli z dodatkiem brzoskwini).

Gość gość
koszula moze byc biala, ale krawat w kolorowy wzór

Gość gość
Nie napisałam, że chce dobrać mu pod kolor sukienki, ale też nie chciałabym żebyśmy się ze sobą "gryźli" . Dziękuję, ten krawat z linku wygląda super :).

Gość gość
nie ma za co, tez mi się spodobał, choc jest brzoskwiniowy, az sie sama zdziwiłam, bo nie lubie tego koloru, za blada jestem do niego

Gość gość
w zależności jaka to okazja, ale rozumiem, że to jakaś uroczystość. Na allinside.pl jest duży wybór ciekawych koszul. Polecam Ci tam poszukać