Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Idealna sylwetka wygląda tak

Polecane posty

Gość gość
Co w tym idealnego ? Zero kształtów . Wygląda jak suchar

Gość gość
ja lubię szczupłych facetów, zwłaszcza jak mają takie smukłe, kościste dłonie i smukłe twarze z kośćmi policzkowymi. a do tego ciemna karnacja i lekki zarost.

Gość gość
Dla Ciebie idealna a dla innego brzydka. Gust jest kwestią bezdyskusyjną. Mi jako kobiecie nie imponuje taka figura. Wolę bardziej "kobiece" kształty. Ona najzwyczajniej wygląda jak babo chłop

Gość gość
Nom, jest glupi

Gość gość
racja. Krzysiu to ułom :o

Gość gość
lipa w ch*j z ta sylwetka , nawet bym na taka nie spojrzal pewnie.

Gość gość
krzysiu padasz ze skrajnosci w skrajnosc zamieszczasz albo anorektyczne szkieletory albo mac***y. a posrodku? nie przejmuj sie, piszesz,ze Toja luba jest w ciazy, bedziesz mial pod swoim dachem hipke, czego Ci z calego serducha szczerze zycze. pozdro z niemiec :P

Jak dodajecie zdjęcia di nicku w tych kółeczkach. Są super a nie mogę tego znaleźć. Z góry dziękuję

Wstawiłem zdjęcie fajnej laski. Oczywiście szmateksy z forum się zezłościły i z zazdrości piszą jaka to ona brzydka. Raz, że za bardzo umięśniona, raz że anorektyczka. Że ładniejsze są one z fałdami tłuszczu. Nie wiem kogo wy chcecie oszukać. Jesteście kretynkami wiecie. Zamiast przyznać, że fajna laska i też tak chcecie wyglądać. Wiadomo lepiej sobie wmówić, że są gusty i może jakiś amator na tłustą kobyłę się znajdzie niż iść popracować nad sobą.

Gość gość
okropnosc serio bez zlosliwosci tragedia

Gość gość
jest tez cos posrodku, serio i nie sa jakies napakowane ani tluste to sa seksi kobiety wg mnie: http :// media.santabanta.com/gallery/global%20celebrities%28f%29/salma%20hayek/salma%20hayek32v.jpg http :// carmelandvanilla.com/wp-content/uploads/2013/05/Shakira.jpg

piekna! ja daze do takiej sylwetki. Swiadzy to o naprawde wielkim oddaniu, poswieceniu, ciezkiej pracy kto nie trenuje, ten sie nie dowie

>>>Takie wątki właśnie pokazują jak mocno są ludzie zakłamani. Sylwetka idealna ale muszą doryźć i napisać, że brzydka aby się dowartościować.<<< Masz zupełną rację. Pokazałeś nam zdjęcie idealnego MŁODEGO CHŁOPACZKA :D :D :D (coś podobnego wisi w pokoju znajomego geja :D :D :D). Pewnie niektórzy tej sylwetki zazdroszczą, a z cała pewnością GEJE się na nią napalają :D :D :D. Ja tam jednak WOLĘ DZIEWCZYNY :D :D :D. x >>>Ale tacy są już polaczki cebulaczki. Powie nawet, że mercedes jest brzydki i jego polonez sto razy ładniejszy z zazdrości.<<< A żebyś wiedział, ze mój polonez był ładniejszy od mercedesa sąsiada :D :D :D. Był też ćwierć wieku młodszy i odpalał w każdą pogodę :D :D :D (kilka razy ciągnąłem do warsztatu, tego pięknego mercedesa :D :D :D). Ja na swojego poldka nigdy nie narzekałem :). A oceniają wg marki nie cabulaczki, ale totalne matoły :D :D :D. Do wytworzenia własnej oceny, potrzeba mózgu, a tego matoły niestety nie posiadają :( :D :D :D. Matoł zawsze powtórzy slogany :D :D :D.

Gość gość
Chodzę na siłownie regularnie od 3 miesięcy do tego stosuje suplement largomass polecony przez mojego trenera personalnego i widzę niebywałe efekty.

Gość gość
Stosowałem w ubiegłym roku suplement largomass, co umożliwiło mi zwiększenie masy mięśniowej.

Gość gość
Chyba bym się spuścił w minutę w niej.