Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli wasze dzieci to mają to mają chorobę psychiczną

Polecane posty

Gość gość
ja chodziłam do ogólniaka humanistycznego, z góry od zachowania nieodpowiedniego po wychowanie fizyczne miałam same dopuszczające, maturę zdałam na 30 %, łącznie z przedmiotami ustnymi i pisemnymi. Dodam że zdawałam maturę w 2009 roku! nie było jeszcze matematyki.

Gość gość
bo dysleksji nie trzeba się wstydzić tylko przyjąć jako chorobę, trudno jedni są zdrowi inni chorzy i niepełnosprawni... głupek to nikt inny jak osoba chora o ubytku inteligencji czy też z zaburzeniem koncentracji itp. problem w tym że nie każdy jest "głupi" tak samo, czytając dyslektyka można powiedzieć ze to skończony kretyn i tuman ale rozmawiając z nim już nie a często przeciwnie

Gość gość
Moja córka nie umie tabliczki mnożenia, po prostu uczyła się ale nigdy nie załapała :(

Gość gość
Ja jestem bardzo dobrą uczennicą, mam jedne z najwyższych wyników w klasie (druga liceum), zdaję maturę rozszerzoną z chemii, biologii i matematyki i liczę na co najmniej 90% z każdego z przedmiotów - a mam dysgrafię i mówcie co chcecie, ale leniem nie można mnie nazwać. Podczas ćwiczeń, kiedy mogę pisać powoli i się skupić - piszę ładnie, ale kiedy przychodzi do szybkiego notowania na zajęciach, wychodzi to okropnie i wiele osób ma problem z rozczytaniem mnie. Sorry, ale nie możecie powiedzieć, że w związku z tym jestem głupia czy niedorozwinięta~ To mnie obraża.