Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozowanie nago, akt męski

Polecane posty

Gość gość

21 letni chłopak zapozuje (okolice Warszawy) do aktu (malarstwo, rysunek) w celach ćwiczebnych, propozycja tylko dla płci przeciwnej, nie chce nic w zamian tylko foto rysunku, obrazu. Chętne podawać kontakt to sie odezwę mailowo, lub na gg.

Witam. Mam 60 lat, jestem szczupłej budowy ciała. Miałem okazje pozowania do rysunku artystycznego dużo razy w wielu miejscach gdzie rysowały osoby zainteresowane taka sztuka. Już od pierwszego pozowania miałem satysfakcję obserwując zainteresowanie rysujących zarówno kobiet i mężczyzn w wieku ok około 20 do 60 lat. Ani jeden raz nie wstydziłem się mojego nagiego ciała ponieważ rysujące osoby interesował tylko model żywej postaci a ja chciałem umożliwić rysującym rysowanie aktu męskiego.

Gość gość
Ja również chcę pozować do aktów męskich.

Gość pan Łukasz 85
WITAM. Jestem facetem z Bydgoszczy. Szukam pracy jako model do sesji zdjęciowych. Różnych, nie tylko nago. Jak ktoś zna kogoś kto szuka takich modeli, proszę o kontakt do tej osoby.

Gość Boyja
Ja chętnie też bym pozował do aktu proszę o kontakt na boyja@o2.pl lub na GG 60688814

Gość gość
Witaj Potrzebują do pozowania do AKT Męski w ASP Warszawa Krakowskie Przedmieście 5 więc warto zgłosić się do pracowni: 56, 57, 64, 65, oraz w ASP ul, Mysliwiecka 8 do pracowni malarstwa i rysunku ostatnie piętro. Pan Mikołaj Chylak lub Prof Łukasz Korolkiewicz. Poproszę również o kontakt do mnie to postaram sie pomóc. Adam

Gość Boyja
A jesteś wstanie pomóc w sprawie pozowania w Poznaniu lub w okolicy ?

Gość gość
Haha Koleżanko. Tez chciałam spytać o Poznan. Poza tym potrzebuje młodej szczupłej dziewczyny do zdjęć, w ubraniu lub w skąpym ubraniu

Gość belpher
Nie sądzę aby pomoc była potrzebna. Wystarczy pojechać na uczelnię lub liceum artystycznego i zgłosić chęć pozowania.

Gość gość
A dobrze. Widzę ze Kolega. Zgłoś się do liceum plastycznego ul Junikowska 33, tam zawsze jest niedobór męskich modeli. Kiedyś były zajęcia w soboty może jeszcze są. Dotyczy Poznania. Szukam szczupłej lub chudej długowłosej modelki. Zdjęcia w ubraniu, można wykorzystać na Twojego bloga. Od maja. Jakieś chętne?

Gość Pozowanie do aktu

Jestem gotowy do zapozowania do aktu, Warszawa. Tomek. Kontakt: tomasz.cizio32@gmail.com

Gość nagi

Zgłaszam chęć do pozowania do aktu. Ale wolałbym tylko panie i max 2. Mam 30 lat i podobno dobrze wyglądam nago. Oczekuję niewielkich pieniędzy. Zainteresowane panie proszę o odzew. Podam maila.

Gość nagi

Zgłaszam chęć do pozowania do aktu. Ale wolałbym tylko panie i max 2. Mam 30 lat i podobno dobrze wyglądam nago. Oczekuję niewielkich pieniędzy. Zainteresowane panie proszę o odzew. Podam maila.

Gość nagi

Gość okkl

Jak ktos chce  pozowac, zeby dorobić, to sie zglasza do ASP, zawsze poszukuja ludzi w kazdym wieku, zwlaszcza mezczyzn.  Jak ktos chce tylko z paniami , to wiadomo, zbok, wiec spadac.

Gość Marcin

Na ASP trochę ciężko jak na pierwszy raz

Gość Marcin

Ktoś szuka modela w Trójmieście? 

Gość ExarKun

Zapozuję nago ale tylko kobiecie lub kobietom. Mężczyzna, 30 lat, normalna budowa ciała. Proszę o maila na exarkun@interia.pl

Gość pozowanie w asp

ja też zapozuję do aktów najchętniej studentkom i studentom na Asp np.

Gość korsak
Dnia 15.10.2019 o 10:34, Gość Marcin napisał:

Na ASP trochę ciężko jak na pierwszy raz

a czemu ciężko?