Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze kobiety ktore wogole nie są ladne

Polecane posty

Gość gość
Już wyjaśniam. Przeciętna kobieta vs bardzo ładna kobieta. Przeciętna: wymagania i tak za wysokie, ale jeszcze da się zrobić często ciekawsza z charakteru mniej nudna bardziej sympatyczna nie sra wyżej niż d**ę ma daje d*py szybciej i więcej niż ładna( to udowodnione naukowo) jest lepsza w łóżku. Ładna: wymagania z kosmosu( niemożliwe do spełnienia) uważa się za chooy wie kogo w związku nie do wytrzymania w głowie przeważnie pustka odwleka seks i szantażuje nim jest w łóżku przeważnie do niczego

Gość gość
myślę, że problem autorki leży w tym, że jest niespecjalnie ładna, za to piramidalnie głupia, no i uważa się za piękność. nie może zrozumieć czemu faceci poza jej zasięgiem wolą kobiety bardziej interesujące od niej. seksapil kobiety to nie tylko ładne rysy czy cyc na wierzchu :) no ale rozmowa jak ze ślepym o kolorach. tak autorko. fajni faceci lecą na łatwe kobiety. ponieważ ty jesteś wyrafinowana i pełna klasy pozostają ci tylko marni kolesie :)

Gość gość
ładne kobiety często są łatwe, bo myślą, że to co mają między nogami jest ze złota i w ten sposób rozkochają w sobie faceta. przecież ich wagina jest warta więcej niż ciekawa dyskusja, wspólne zainteresowania, zdecydowane poglądy czy zaradność życiowa. inteligentne wiedzą jak jest naprawdę. i one mają wartościowych facetów.

Gość Juliaaaaaaaaaaa
już nie przesadzajcie ,że ładna ma tak wygórowane wymagania bo jest wiele ładnych dziewczyn i często widać je z przeciętnymi facetami... że dziewczyna jest ładna nie znaczy ,że od razu jest jakąś gwiazdą....

Gość gość
Nie uwazam sie za ladną wiem ze jestem brzydka ale to nie znaczy ze nie mam gustu...ludzie...

Gość gość
Bo te grubsze brzydsze wydaja sie łatwiejsze,autorka ma rację.Faceci sa wygodni i czasami nie maja starac sie dla kogoś atrakcyjnego gdy moga miec brzydka ale miec odrazu seks ot cały sekret.

Gość gość
kobiety nie dzielą się na ładne i brzydkie. dzielą się na pociągające albo nie. tępota jest mało pociągająca. cóż to za przyjemność przebywać w takim towarzystwie? kobieta musi być coś warta. jest to zdanie większości znanych mi mężczyzn.

Gość gość
Jak to nie ma brzydkich kobiet?A te z nadwaga?Dla facetow gruba=brzydka.Autorko zrob z siebie k***isko to nie odpedzisz sie od facetow,uroda wtedy dla wiekszosci nie jest wazna.

Gość gość
up

Gość gość
Bo są latwe,a ty nie dosc ze zaniedbana to jeszcze szara myszka.

Gość gość
he he pretensje starej panny o to, ze "brzydsze wyszły za maż a ja ciągle sama", daj spokój dziewczyno. Na atrakcyjność człowieka składa się nie tylko wygląd ale cały wachlarz innych atrybutów: otwartość na ludzi i życzliwość w stosunku do świata, pogoda ducha emanująca z uśmiechu, czarujący sposób bycia, ciepło,kobiecosc zakleta w *****ch i tonie głosu, poczucie humoru, życiowa mądrość, umiejętność opowiadania o zwykłych rzeczach w ujmujący sposób JAKAŚ WEWNĘTRZNA MAGIA KTÓRA hipnotyzuje OTOCZENIe I PRZYCIĄGA LUDZI (RÓWNIEŻ TYCH PŁCI przeciwnej)...ale gdy sie nie rozumie jakiegoś fenomenu to najlepiej prostacko i ohydnie go skomentować tłumacząc w sposób...adekwatny do własnego pojmowania świata

Gość gość
Wewnetrzna magia?Dobre...kobieta musi być ładna żeby skusic jakiegos faceta musi ladną buze i super figurke.Jak tego nie ma to wewnętrzna magia nie pomoże.

Gość gość
Umiejętność oczarowania mężczyzny niekoniecznie musi iść w parze z urodą. Niektóre kobiety zwyczajnie to potrafią. Bywaja takie kobiety, ktore jeszcze grubo po 40 tce (w wieku w którym inne panie maja problem z poznaniem kogokolwiek) wciąż z łatwością znajdują kolejnych, zapatrzonych w siebie "narzeczonych" ku zdumieniu otoczenia. I nie mowie tu o posagowych pięknościach z nienaganna figura ale takich na pierwszy rzut oka zwyklych

Gość gość
Ale jak ja mam to robic?Tez chcę żeby faceci tracili głowę dla mnie:DJednak ja bardziej wierzę ze dazenie do extra figury liposukcja i lifting bardziej mi w tym pomogą.

Gość gość
Badz łatwa,ubieraj skię wyzywajaco a napewno znajda się chętni znasz takie powodzenie"Co z tego ze potwor wazne ze ma otwor".

Gość gość
Nie mam pojęcia jak niektóre dziewczyny to robią, ze potrafią z taka łatwością, jakby od niechcenia okręcać sobie facetów wokół palca...to chyba jakiś wrodzony dar (albo tajemna wiedza) ale raczej nie polega wyłącznie na byciu dostępna seksualnie i dawaniu...

Gość gość
Jak nie są ładne to tylko łatwosc przyciąga tych chłopaków.

Gość gość
Wrodzony dar...bla bla bla wystarczy ze ja ubralam bluzke z dekoltem i juz byli zainteresowani tacy ktorzy normalnie by się mną nie zainteresowali.

Gość gość
Możecie sobie kpic i niedowierzac,ale taka jest prawda ze niektóre niektóre kobiety maja w sobie cos i potrafia czarowac facetow a inne (czasem ładniejsze) nie.

Gość gość
Autorko, facetom podobają się albo takie total lalki, albo końskie twarze. I proszę mi tutaj (to do mężczyzn) nie pisać, że nie. Ta wspomniana Alessandra, też ma koński pysk.

Gość gość
Ale ta Alessandra ma ladne zgrabne ciało,o nie oczarowuja tych mezczyzn Ci faceci wiedza ze nie stać ich na ladniejsze dlatego otaczają się brzydszymi kumasz?

Gość gość
a mowie to z perspektywy osoby całkiem zadowolonej z własnego wyglądu i nie narzekającej na brak zainteresowania, ktoraod czasu do czasu komus sie spodoba (ale...czarować mężczyzn nie potrafię wcale nad czym ubolewam...jedyne co umiem to zaaprobować cudze zaloty)

Gość gość
Ja nie jestem ładna raczej brzydka i nie mam powodzenia. Dla facetów nie istnieję, nic ich nie obchodzę co najwyżej mogę za plecami usłyszeć jak śmieja się ze mnie np. na siłowni, że takie dziwolągi tu przychodzą i tym podobne rzeczy.

To jest trochę bardziej skomplikowane. Nie można mierzyć wszystkich jedna miara. Prawda jest taka, ze faceci to wzrokowcy. Jednak zaraz po wzroku włącza się rozum (ja osobiście tylko takimi facetami się otaczam. Tepakom i prostakom nie poswiecam ani minuty), i tu decyduje charakter i inteligencja. Całość musi być atrakcyjna.

Gość gość
gosc 21:51 a dbasz o siebie malujesz się?Jak chodzisz na silowne czyli masz nadwage?Moze to przez tusze tak Ci dokuczaja.Faceci sa okroooooopni prawdziwe bydło.

I działanie na facetów nie polega na pogotowiu seksualnym. Nie mylcie bycia pociągającą z łatwym seksem. Jeśli ktoś stawia tu znak równości - jest prostakiem. A takich odrzucamy na dzień dobry. No, chyba ze kobieta jest prostaczka, to co innego ;)

Gość gość
zresztą gdyby faceci zakochiwali sie wylacznie w ladnych dziewczynach a z brzydkimi chodzili tylko dla seksu to proporcje miedzy męzatkami a starymi pannami byly totalnie odwrócone (30% byloby szczesciwie zameznych a reszta zostalaby sama) bo nikt sie z ruchadelkiem do ktoprego nic nie czuje nie ozeni...

Gość gość
Ale faceci jej dokuczaja może to przez nadwagę?Tym bardziej ze na silowni się dziwią co tam robi,napewno chodzi o to ze ma troche więcej ciała