Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Wycior

Poradnia Doktora Wyciora

Polecane posty

Znam tego doktorka pije dużo pieprzy jeszcze więcej ,ale obiecanego murzyńskiego doktora nie widzę..Mam problem dość pilny że tak powiem coś mi wypadło..

Miałem na myśli bańki od mleka. Tak po 10 na jednym pośladku. Myślisz, że nie za mało? Rogata, co Ci wypadło, macica? Na drugi raz majtki zakładaj :)

Gość Pani Lalunia
Jeśli 10 baniek, to niestety, wyłącznie w walucie. One sobie tylko na mnie postoją. Ale nie ukrywam, że liczę, iż później wrócą do mnie. Po węchu.

Wypadła ale to nie najgorzej, tylko ja ślepa nie zauważyłam i zgubiła się gdzieś ,może okulary mi trzeba?

Doktorze ty się rozbierać powinieneś a ja siądę daleko jak coś zobaczę to okularów mi nie trzeba a jak nic nic nie zobaczę znaczy że nie masz jaj.

Gość Pani Lalunia
Na boczku proszę już nic nie kłaść. Wystarczy mi to na dupie 😴

Doktora samego zostawić na pół dnia. I co się dzieje? Pani z pierwszym nie została przyjęta, a znów coś włożyła i wyciągnąć nie potrafi. Pani z kotem suwaka nie potrafi odnaleźć - pod ogonkiem szanowna Pani. Dwie haftki i po sprawie. Doktorze ale nie mieliśmy zlecać obcinania łapek, tylko obcięcie czego innego :-o I dlaczego wszyscy nago biegają? Znów wzrok badałeś Wyciorku? 4 pozwy już były, 3 zażalenia, że za szybko badałeś, tylko wsadzałeś i wyciągałeś. Wszędzie woń jakby jajek na boczku... Podejrzane. Idę do kuchni...

Gość gość
czy pan doktor jeszcze przyjmuje

Gość gość
Doktorze, a diabła poradzi doktor wypędzić? We wątpiach mi osiadł i strasznie seksualnie nagabuje

Gość znachor
A ja znachor spod Pcimówka. Przysedem obciąć kołtuna, bo cosi mnie łeb poboliwa od niego

To chore by chora stara od rana znowu pod przychodnią koczowała ..Czy pan doktor skierowanko na oddział mi wypisze , konieczne jest u mnie leczenie szpitalne bo guuupota postępująca sieje spustoszenie .

Ja księgę zażaleń proszę SIOSTRO !!!! O 8rano doktorka nie ma drzwi zamknięte klamkę całuję od świtu co to za porządek !!!

Pani z Rogami jakaś nabuzowana od rana :) Książki zażaleń nie ma, w zamian oferuję wypisanie ankiety n.t. życia seksualnego, ilości partnerów i partnerek, używanych akcesoriów oraz częstotliwości stosowania. Pani jest praworęczna czy leworęczna?

Gość Doktór w konfuzji
jakaś nieuczciwa konkurencja :O

Doktora w konfuzji również zachęcam do udziału w ankiecie. Do wygrania wspaniałe nagrody. Dla zwycięzcy przewidziana jest darmowa lewatywa, którą można zamienić na badanie prostaty.

Gość gość
śmierdzisz Duchem

Gość gość
Doktorze przepisz mi viagre bo mi nie stoi a mojej dymac się chce ma mokrą cipke:-)

Gość Siostra viola
Doktorze przy tobie dostaje gorączki wypiełam dupe wsadz mi termometr:-)

Gość gość
Dr Wycior mam komin do przechania daj ten wycior

Gość Doktor kidler
Wycior do lekarza pierwszego kontaktu zapraszam cos zle z tobą

Gość Pani Lalunia
Zostawcie już! Czy nie widzicie, że to jest osobista tragedia Doktora?!

Właśnie wróciłem z sympozjum. Widzę, że siostra Irena, niejednokrotnie przełożona osobiście przeze mnie radzi sobie doskonale. Dzisiaj robimy wszystkim lewatywę. A tym z pretensjami 3 razy. Odechce się narzekania na służbę zdrowia. Rogatej nie da się wyleczyć. Medycyna aż tak do przodu jeszcze nie poszła, ale niechaj żywi nie tracą nadziei. Pacjentowi od Viagry amputację prącia zalecam. Obejdzie się bez Viagry. Ktoś jeszcze ma jakieś prytensje ??

Gość Pani Lalunia
Doktorze! Prawie żeś na mnie wpadł. A ja taka ubrana...

Piszę prośbę o możliwość noszenia bielizny w pracy pod kitlem. Pacjenci podszczypują Doktor przekłada. Doktor też mógłby włożyć.