Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto przewiezie meble ogrodowe

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie chce skonczyc remont ogrodu i od znajomych mam zabrac kilka mebli ogrodowych, bo oni sobie wymienili na nowe. Ale nie mam jak przewieść tego. Może wy znacie niedrogą i solidna firmę?

Gość gość
daj ogłoszenie na oferia.pl albo na innym podobnym serwisie, dostaniesz tam oferty z cenami i wybierzesz najkorzystniejszą ostatnio tak znalazłam transport drzwi i mebli do domku letniskowego, wszystko już dawno przewiezione bez problemów i wielokrotnie taniej niż przez firmę kurierską

Gość gość
mój znajomy ma samochod dostawczy wiec jak chcesz moze on ci pomoze. jak cos daj znac to sie dogadamy.

Gość gość
Jak zamówisz meble w sklepie internetowym takim jak http://ogrodolandia.pl/ to kurier dostarczy Ci je pod sam dom. Po co się samemu gimnastykować?

Gość gość
A sorry, nie doczytałam, że ty od znajomych je musisz przewieźć. Przepraszam.

Gość gość
u mnie w transporcie dość czesto pomaga ta firma - www.dtsexpress.pl/oferta-przewozy-towarow znam sie z nimi już od dawna i korzystam - jeszcze nie było jakiejś nieprzyjemnej sytuacji czy coś, więc tu bym sie decydowała.

Gość gość
u mnie w okolicy fajna firma działa, która ma w swojej ofercie przewóz mebli - www.przeprowadzki-marmad.pl/uslugi.html przy większych zakupach sprzętu do domu mi bardzo pomogli, raczej więc poszukałabym kogoś takiego, bo miejsca w aucie mieli sporo.

Gość gość
ja jak kupowalam meble orgrodowe (z www.swiatly.com.pl ) to posiadali w ofercie przewóz, wiec sie od razu zdecydowalam, bo meble naprawde bardzo ladne i sprawiaja, ze ogrod wyglada na nowoczesny i schludny :)

Gość gość
Ja zamawiałam meble ogrodowe z www.rolmarket.pl i miałam zapewnioną dostawę. Nikt z Twoich znajomych nie ma możliwości, żeby Ci pomóc?