Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Poryczałam się podczas pakowania ratunku

Polecane posty

Gość gość
Pierwsze co, to potrzebujesz zrozumieć, że jeden wykrzyknik w zupełności wystarczy. Nic dziwnego, że cie facet rzucił, tępa i chora psychicznie jesteś.

Gość gość
Weź się w garść. Idź do sklepu i kup 100 ml wódki.

Gość gość
ja też tak miałam, zawsze gdy zmienialam miejsce zamieszkania, ryczałam jak nienormalna, podczas gdy po innych to zwyczajnie spływało.. czytałam wcześniej twój temat o osobowości borderline, i tak to juz bywa w tej przypadlości, że bardzo cieżko przychodzi nam akceptowanie wszelkich zmian. Ja kiedy tkwilam w jednym punkcie kilka dobrych lat dopiero od jakiegoś czasu cały czas coś się u mnie zmienia, nie mam dla siebie stalego miejsca, a tu inna stancja inny chłopak, i jakoś sie już przyzwyczaiłam do tych zmian i już tak mocno ich nie przeżywam. A co do osobowości borderlie, to też mam tą diagnozę, tyle żę postawioną przez lekqarza psychiatrę, ale nawet mój psycholog tweirdzi, u ktorego jestem wterapi już rok, by zbytnio się nie przywiazywać do takich diagnoz bo to na dobrą sprawe zamiast pomóc tylko szkodzi. Tak więc, nie myśl o tym, zę możesz mieć to czy tamto , tylko znajdź dobrego psychologa, i pracuj nad sobą.

chcę przestać myśleć chociaż na chwilę. Teraz siedzę w pokoju, cala zapłakana, patrzę na spakowane rzeczy i ściska mnie z bólu. Muszę spędzić tu jeszcze jedną noc, najgorszą, nie wiem co robić..wyszłabym gdzieś, ale nie mam ochoty się ruszać nawet, choć wiem, że takie siedzenie w pustym pokoju mnie jeszcze bardziej dobije.

I teraz znowu zmienia mi się nastrój, teraz myślę, że to dobrze, że mnie już jutro tu nie będzie. Ciągle mam takie huśtawki, już nie daję rady. Zaraz znowu sie pewnie popłaczę, potem uśmiechne itd.

Gość gość
musisz iść do psychologa to jest wszystko do ustabilizowania, tylko potrzeba na to czasu, chęci i wytrwalości.. ja też tak mialam dosłownie nie wyrabialam ze swoimi stanami cięłam się, tak samo jak opisujesz, zlosć, radość, placz, na przemian, caly wachlarz emocji..ale z pomocą psychologa jest o wiele lepiej Zastanow się też, czy w twoim otoczeniu nie ma takiej osoby ktora podsyca te twoje wahania nastrojów. Ja gdy odsunęłam od siebie wszytskie toksyczne relacje, moje samopoczue poprawiło sie o jakies 80 %

Jest nią chyba mój facet. Jestem zakochana, a ja dla niego się coraz mniej liczę. Na początku to on tak bardzo o mnie zabiegał, był zupełnie inny niż teraz, potem dostał to co chciał i zachowuje się jak gbur. Tłumaczy, że ma na głowie dużo spraw zwiazanych z pracą, ale czy to znaczy, że ma mnie tak traktować? Pewnie wyolbrzymiam, ale ja potrzebuję pewności, że nie rzuci mnie jutro. A czasem mam takie wrażenie. Nie wiem na czym stoję. Muszę mieć pewność, że będzie przy mnie. Nie musimy spędzać czasu non stop, możemy się spotykać tylko w weekendy, ale muszę mieć pewność, że w tygodniu też o mnie myśli, tęskni, potrzebuję o tym wiedzieć i czuć to. Wtedy będę się czuła zdecydowanie lepiej. A tak on jest tylko miły jak wieczorem do mnie dzwoni i jest po 3 piwkach, wtedy jestem jego ukochaną..:(

Gość gość
bożeeeeeee.... przecież wczoraj pisałaś że się w nim odkochałaś i już ci jest obojętny, a dziś znowu piszesz, że go kochasz? :D idź ty lepiej na jakąś terapię 🖐️

1.Typ borderline to rodzaj zaburzenia osobowości, a dokładniej osobowości chwiejnej emocjonalnie. Osoby dotknięte tym zaburzeniem są niestabilne afektywnie, często zmienia im się nastrój, bardzo szybko się denerwują, miewają lęki i niekontrolowane wybuchy gniewu, zachowują się nieadekwatnie do sytuacji.- cała ja w 100% 2. Większość takich ludzi miewa impulsywne zachowania autodestrukcyjne. Może się to również objawiać kleptomanią, niebezpieczną jazdą samochodem, niekontrolowanym wydawaniem pieniędzy, nadużywaniem alkoholu czy narkotyków, obżarstwem albo głodzeniem się.-mam tak z pieniędzmi, alkoholem i używkami oraz jedzeniem, teraz siedzę np. głodna, ale nie zjem. 3.Również sfera seksualna jest zaburzona. Jedni unikają seksu, a inni uprawiają go często z wieloma przypadkowymi partnerami.-ja nie unikam, ale uprawiam często, tylko, ze z jednym partnerem :D 4. Borderline powoduje też agresję. Chorzy sami stosują przemoc albo też wiążą się z osobami, które jej używają. Na przemian są więc ofiarami i sprawcami przemocy fizycznej, psychicznej bądź seksualnej.- ja lubię agresję w seksie, bardzo mnie to podnieca. Dodam, że jestem też agresywna, jak mnie ktoś zdenerwuje to potrafię uderzyć, popchnąć, rzucić czymś itp. 5. Tacy ludzie czują się samotni i opuszczeni. Mają problemy z własną tożsamością. Raz wydaje im się, że są wspaniali, a już po chwili myślą, że zasługują tylko na śmierć. - mam to codziennie, naprzemiennie :( 6.Zaburzony obraz siebie, celów i preferencji prowadzi do tworzenia niestabilnych związków uczuciowych. Towarzyszy im poczucie wewnętrznej pustki. - znowu się zgadza :( 7.Gwałtownie reagują na krytykę. Boją się odrzucenia, a jednocześnie sami je prowokują. - zgadza się 8. W końcu nie mogą już wytrzymać i pragną skończyć z tym koszmarem. Rozwiązaniem jest samookaleczenie lub samobójstwo.-bardzo często myślę o samobósjtwie, zresztą możecie to czytać na co dzień na forum :(

Gość gość
to jest na pewno twoj facet, rzuć go i idż na terapie, albo idź na terapie, tak by pomogla ci dojść wniosku, że on nie jest dla Ciebie. I powiem Ci tak, ja tez upatrywalam winy w sobie twierdzilam, z e to ja jestem zaburzona, bo w końcu się leczę itd, okazało ze moje hustawki nastroju, cięcie się, lęki, wszystko to jest powodowane przez toksyczne otoczenie. Zaczęłam spotykać się z normalnymi ludźmi i moje objawy odeszly, ale to wszystko z pomocą terapuety, byłam tak silnie uzależniona od niektorych osób , ze niemożliwe wtedy wydawalo mi się by zakończyć niektore relacje

Gość gość
To cynik,,,nie ma okresu

Gość gość
Po co ludzie mają kilka nicków na kafe Dodaj do ulubionych gość dziś Np. sasetka, ma kilka nicków na kafe a czasami dyskutuje sama ze sobą Jej nicki to smerfetka, ukryta prawda, hiszpanin, studentka 3 roku, tomasz1981, dziewięćdziesiąt dwa, syn marnotrawny, jagoda rozgnieciona, brokeninside87, cynicfm Są to projektu jakiegoś gimnazjalisty.

Gość gość
Studentka i jej szpetne łapy jak u chłopa małorolnego

Gość gość
Po co ludzie mają kilka nicków na kafe Dodaj do ulubionych gość dziś Np. sasetka, ma kilka nicków na kafe a czasami dyskutuje sama ze sobą Jej nicki to smerfetka, ukryta prawda, hiszpanin, studentka 3 roku, tomasz1981, dziewięćdziesiąt dwa, syn marnotrawny, jagoda rozgnieciona, brokeninside87, cynicfm Są to projektu jakiegoś gimnazjalisty. poczytajcie

Gość gość
kto normalny daje taki awatar?

Gość gość
No to właśnie idź do jakiegoś psychiatry na nfz (bo nie wiem czy psycholog może kierować na terapię) jak stwierdzi zaburzenie osobowości to skieruje cię wtedy do jakiegoś psychoterapeuty na terapię indywidualną.

Gość gość
mysleliśmy ze to ty cynik

Gość gość
Babolu idz wez sie za jaka porządna robote a nie pierdol farmazony,,nikogo to nie interesuje

Gość gość
studentka 3 roku 2014.07.28 bede robiła pierwszy test w zyciu, obym nie zdala dodam, ze czuję mdłości, albo sobie wmawiam, albo to ze stresu

gość 16:47 - won stąd zawistna pizdo! Nie masz co robić? Myślisz, ze nie wiem, że o Ty srasz mi od 3 godzin w tematach?! Sama widocznie zajęcia nie masz przebrzydła cipo!

Gość gość
Paskudny lakier ,wielkie łapy i pusto w głowie niczym wiatr w polu

Gość gość
Czy ktos normalny tak sie zachowuje??Ty jestes niebezpieczna dla otoczenia