Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona narzeczona

Znajomy chce mi dać mieszkanie, narzeczony się nie zgadza...

Polecane posty

Gość gość
Z takim podejściem do pieniędzy i odpowiedzialności, to już widzę jak spłacałby ten kredyt, na który Cię namawiał. Płaciłabyś za wszystko sama jak do tej pory.

Gość gośćzzzz
Autorko jak tam sytuacja?

Gość gość
no jak tam? obyło się bez scen?

Gość gość
też jestem ciekawa jak tam sprawy się mają?

Gość gość
ja tez :)

Gość już była narzeczona
Witajcie. Przepraszam, że tak długo nie pisałam, ale trochę się działo :) Jestem już posiadaczką nowego mieszkania. Mój były narzeczony niestety zachował się jak gbur i palant. Przyszedł do mieszkania i rozwalił drzwi :O wyniósł swoje rzeczy, zdemolował mieszkanie :( Ślubu oczywiście nie będzie. Ja z nim nie rozmawiam, bo on udaje, że mnie nie zna - spotkaliśmy się wczoraj i chciałam żeby mi powiedział, dlaczego dokonał takiej dewastacji mieszkania mojej siostry i że może by poczuł się do oddania kasy za zniszczenia. Tylko głupio się uśmiechnął i odwrócił się na pięcie :( Na szczęście znajomy ma kumpla, który zajmuje się remontami, to doprowadził mieszkanie do jako takiego stanu, ale to tylko tak na razie - generalnie będę musiała zrobić tam porządny remont.

Gość gość o mateczko
No to niezly kawal chama z tego faceta... Na szczescie dowiedzialas sie o tym przed slubem...

Gość gość
Chyba się zdenerwowal ze stracił dach nad głową i naiwna kobietę która na niego lozyla Dobrze autorko ze ten związek się skończył. Teraz masz wyraźny obraz swojej wielkiej miłości Eh heh faceci to dupki

Gość gość
Tak mi przykro, że tak to się skończyło ;/ to niepojęte że człowiek który chciał spędzić z Tobą całe życie, wziąć ślub i stworzyć rodzinę, zachował się w taki sposób. Na Twoim miejscu zgłosiłabym na Policję - przecież to zniszczenie mienia i akt wandalizmu, możesz go podać do sądu o zwrot kosztów remontu.

Gość gość
hahahahahhahaahahahahaha co za głupie c****a tu siedzą jak wy możecie takie BAJKI chwytać???? weźcie sobie włączcie tv trudne sprawy bo widać brakuje wam sensacji :o :o