Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psychiatra

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś zna może jakiegoś psychiatrę online? Jakś czat? Internetowe grupy wsparcia? Szukałam, ale nie udało mi się nic znaleźć. Bardzo proszę o pomoc

Gość gość
ja znam ,ale to ściema ,tam odpisują laicy nie psycholodzy czy psychiatrzy ,a płacisz chyba stówe. Napisz co się dzieje może doradzę ,bo jestem po przejściach :)

Gość gość
lekarz online? żaden poważny lekarz w takie coś się nie bawi, pomijając fakt, że potrzebne mogą być recepty i co wtedy?

Gość gość
a czemu onlaine ? czemu nie chcesz isc do prawdziwego lekarza

Gość asia9298
Ja również jestem zainteresowana, bo gdy pomoc psychologa wyda nam się niewystarczająca, to pozostaje jeszcze psychiatra, który ma dużo więcej uprawnień i może np. przepisać lekarstwa, które nam pomogą. Pomoc takiego specjalisty w Warszawie na pewno uzyskacie w klinice https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa Możesz rejestrować się przez 7 dni w tygodniu.

Gość MagdaK

Moja ciocia mieszka w UK i korzystała z wideo konsultacji z psychiatrą przez Lekarzobok. Bardzo miły,sympatyczny i co ważniejsze kompetentny Pan. Wypisał jej nawet receptę. Taką e-receptę zrealizowałam cioci w Polsce ja i zawiozłam leki razem z kopią recepty ( dla bezpieczeństwa) do niej. 

Nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwość wideo konsultacji, a możesz podpowiedzieć czy można z innymi lekarzami też się skonsultować i jak to ogólnie działa?

Gość Annnkanana

Wizyta u psychiatry zawsze wiąże się z ciężkim przeżyciem, więc lepiej ją odbywać z bezpiecznego dla siebie - własnego domu. Dobrze że jest taka opcja w ogóle