Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppp ppp

jakie bajki zainteresują 1 roczne dziecko

Polecane posty

Gość ppp ppp

jakie bajki mogę zgrać mojemu rocznemu dziecku, które by go zainteresowały na trochę?

Gość ppp ppp
jasne!

Gość ppp ppp
może jednak ktoś się wypowie?

Gość gość
rocznego dziecka nie interesują bajki. prędzej obrazki ze zwierzakami, odglosy zwierząt.

Gość ppp ppp
tak, oczywiście to prawda, ale mnie potrzebne, żeby się zainteresował choć trochę, na pewno są bajki dla takich maluchów

Gość gość
Peppa Pig

Gość gość
chic byś nie wiem co dziecku pokazywala to na dluzej niż minute nie skupi na tym uwagi. jak juz to czasem dzieci lubią jakas reklamę. np. mój lubil serce i rozum z orange ale tylko jedna reklame. teraz ma prawie trzy latka i dalej nie ogląda bajek. woli książki ogladac i tańczyć do muzyki.

Gość gość
i piosenki z Lulek.tv na youtube

Gość gość
ewentualnie na YouTube teledyski gummi mis czy tam gummi bear.

Gość ppp ppp
to mam problem :/ mamy jechać na wakacje, dość długo pojedziemy, na pewno wieczorem wyjedziemy ale nie łudzę się, że będzie spać przez 15 godzin i liczyłam, że się zainteresuje czymś, nie mogę też siedzieć obok, żeby go zabawiać bo obok siedzi nasze drugie dziecko i ono raczej go zabawiać nie będzie bo pewnie sam będzie zmierzły, czeka nas niezła jazda :/

Gość gość
zazwyczaj dzieci bardzo lubią jazdę samochodem, ale tez jazda je usypia i śpią dluzej. jak już będzie mu źle to robicie dluzsze przerwy, tak żeby sobie pobiegal, zmeczyl sie troszkę. weź dużo ulubionych zabawek, książeczki i jakieś drobne lekkie przekąski.

Gość ppp ppp
na pewno zabiorę jakieś zabawki, poduszkę ulubioną itd. ale nie łudzę się, ostatnio jechałam z nim 3h od mojej rodziny, pierwsze 1,5h przespał więc ok, potem kolejne 30 minut spoko się bawił a potem to już płakał, wiercił się, stękał itd. Fakt, że jechaliśmy rano więc w dzień a tutaj zamierzamy jechać w nocy ale nie przejedziemy całej trasy przez noc a druga sprawa to on się w nocy normalnie też budzi więc teraz pewnie też tak będzie, aż się boję co to będzie. Jedziemy grupą i teraz wszystkich będziemy zatrzymywać przez te przerwy, które będziemy musieli robić. Mam nadzieję, że jakoś to przejdzie ta droga.

Gość gość
no i wyjedzcie wieczorem o takiej porze kiedy dziecko idzie spać. to przespi wam większość drogi

Gość ppp ppp
on się w nocy też budzi więc pewnie w drodze też będzie niestety

Ogarnij się kobieto! Fenomena chcesz zrobić z rocznego dzieciaka????:D Malucha w tym wieku interesują zabawki piszczące,książeczki z kolorowymi obrazkami w sztywnej oprawie. odgłosy zwierzątek, nie bajki.Dawniej były książeczki z ruchomymi obrazkami np.Kopciuszek itp. Brak Ci edukacji na ten temat😠

Gość ppp ppp
tobie brak ogłady i dobrego wychowania, zadałam pytanie, mam prawo, nie powód, żeby mi wytykać jakieś braki