Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjni, ładni i inteligentni ludzie nie muszą szukać połówki w Internecie

Polecane posty

Gość gość

na portalach randkowych typu sympatia... w realu maja dostatecznie duzo powodzenia...a nawet jesli rzadko wychodzą z domu, są ciagle zajęci to wystarczy im konto na jakims fejsbuku, fotce.pl czy blogu...

Gość Piotrek fneiofeioef
Ameryki nie odkryłeś/ nie odkryłaś. Brzydcy ludzie nie znajdą nawet nikogo w necie. Coś o tym wiem. Nie ma co się tym przejmować. To trzeba zaakceptować.

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa - bzdura, ale ty brzydal ciota i prawiczek nie ma po co zagadywac ;-) nikt ci nie odpisze albo od razu zablokuje ;)

Gość gość
Facebook nie powinien nigdy powstać. tak samo jak nasza klasa i tym podobne portale.

a jeżeli dana osoba nie ma fejsa i sporadycznie wychodzi z domu/? ja swojego poznałam na forum i uwierz mi że oboje jesteśmy atrakcyjni :)

Gość gość
g***o prawda, mi niczego nie brakuje a od roku sama :( jak studiowałam to zawsze ktoś się kręcił obok, wśród znajomych też nie miałam problemu. Poszłam do pracy i gdzie mam znaleźć kogoś? Na imprezy mało czasu, zresztą ciężko akurat trafić kogoś wartościowego. Facebooka nie mam, w blogi się nie bawię. Zastanawiam się nad założeniem konta na serwisie randkowym, szczególnie jak moja znajoma, prześliczna dziewczyna, modelka, powiedziała mi że sama ma konto od pół roku.. Takie czasy :(