Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goiiina

Czy powiedziec chłopakowi że jestem w ciąży czy ukrywać to przed nim?

Polecane posty

Gość goiiina

Mój chłopak wyjeżdża na miesiąc do Australii z kuzynem. Mają tam przeżyć męską przygodę, pozwiedzać itp. Wyjeżdża w środę. Kilka dni temu zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Byłam u lekarza, wszystko potwierdził. Nie wiem czy powinnam przed jego wyjazdem cokolwiek na temat ciąży wspominac? Na pewno się zdenerwuje, wystraszy, spanikuje i będzie miał zepsuty wyjazd. Czy może lepiej mu powiedziec? Sama nie wiem co zrobic. Jesteśmy jeszcze mlodzi, oboje studiujemy. Mamy po 21 lat. Zastanawiam się nawet nad tym żeby mu nic nie mówic i w ten miesiac co go nie bedzie zalatwic sobie aborcje.

Gość gość
Powiedz mu, zobaczysz, jak zaraguję, czy jest Ciebie wart.

Gość goiiina
Wiem że mnie nie zostawi. Kocha mnie. Tylko wiem po sobie jak zareagowałam na wieść o ciąży. Cały dzien płakałam a kolejne dni praktycznie nie wychodziłam z domu. Teraz troche sie pozbierałam ale całkiem inaczej zycie postrzegam. Nie chce mu zepsuc wyjazdu

Gość gość
Wiesz, ja bym powiedział na Twoim miejscu.

Gość gość
Ja chciałbym wiedzieć, gdybym był na jego miejscu

Gość goiiina
No ale jeśli się dowie to na wyjeździe będzie mało radosny i spontaniczny. Bedzie sie martwił. Powiem mu jak wróci

Gość gość
mało radosny??? A co tu k***a dziecko twojego sasiada? Wiedział z czym moze sie wiazac sex.Jak nie bedzie zadowolony to na 2 raz bedzie sie zabezpieczał. Powiedz mu