Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Gość trzecia jedenaście
Gośc ja, nie dopisało się trzecia jedenaście.

Gość trzecia jedenaście
Sam tutaj siedział nie będę.

Gość trzecia jedenaście
I kafe zacina. Dobranoc Gość ja.

Gość trzecia jedenaście
Istotnie, nie zacina :D.

Gość gość
Cześć Astronomie niebieski, dwanaście dni później :), widziałaś gdzieś Gość ja, edkazfabrykikredek ?

Gość gość
xen 2014.12.07 Nie zacinausmiech.gif x Błąd, 10 dni później ;)

Gość trzecia jedenaście
Jeszcze raz, zjadło nick, błąd, pomyłka: dwanaście dni później (19-7=12 ), :D Rozumiem Astronomie bujałaś w obłokach ;) Gdzie jest Gość ja, czy znowu z kochankiem na spacerze ? ;) Czy edkazfabrykikredek nie porwała syrena lub sum nie wciągnął chłopiny do wody? ;) Te dwa pytania do Ciebie Astronomie niebieski, bo to Ty jesteś pomiędzy gwiazdami ;).

Gość gość
Hejka "sowy" :-) Jak leci? A może ....odleciało? hi..hi..hi... gość ja

Gość gość ja
Ups....spóźniłam się :-) Ale co tam. Najwyżej powiem "pozdrawiam" :-)

Gość trzecia jedenaście
To co z tego Gość ja, że się spóźniłaś ;), jest czas, spokój, sowy jeszcze nie rozwinęły porządnie skrzydeł ;), Astronom niebieski przysnęła przy lunecie lub bujała pomiędzy planetami i nie udzieliła choćby szczątkowej informacji, gdy zadałem jej wczoraj dwa pytania ;), ani o Tobie, ani o edkuzfabrykikredek ;), a tu popatrz, No popatrz, pojawiłaś się ;), przy okazji dziękuję za pozdrowienia ;) a na pobudkę Twoje ulubione, no zgadnij przed obejrzeniem...https://www.youtube.com/watch?v=NZyVZFJGX5g dla znajomych ;), no chyba że... kochanek wyciągnie Cię na spacer to nie będę przeszkadzał ;), Astronom niebieski uśnie przy lunecie lub lornetce, to nie bedę jej budził;) a edekzfabrykikredek nie wiadomo gdzie jest , bo porwała go syrena albo sum ;).

Gość trzecia jedenaście
tutaj 3:11 naście ;) halo ;)

Gość gość ja
Hej....3:11-naście, No Patrzę i patrzę:-) Za "halo" to wiesz gdzie "walą" ? :-) Mmmm...dziękuję za piosenkę. Odwzajemniam inną http://youtu.be/soDZBW-1P04 -"Kochanek" śpi. Obskoczyliśmy okolice to chrapie i czasami łapami macha :-) Ja tylko na momencik....odezwę się (jak dobrze pójdzie) za tydzień. Nie mam dostępu do netu. Obecnie pożyczyłam "kawałek" żeby dać znać że żyję :-) Astronom niebieski pewnie śledzi Gwiazdkę? Alboooo....kociaki "kota" dostają? :-) Eddek...hmmm....no może on tak jak niedźwiedź "wzioł i zasnął na Zimę" hi..hi..hi.. Na wszelki wypadek moi drodzy życzę wam wesołych świąt. Miłej atmosfery, smacznego żarełka, miłości jak kto tam sobie życzy, i wszystkiego co najlepsze! Acha! Zdrówko Ja zmykam bo jak mus, to mus :-)

Gość trzecia jedenaście
Cześć. Jak mus to mus Gość ja :P, ja chwilę tu dzisiaj pobędę :P. Najwyżej z sowami i nietoperzami :D.

Gość trzecia jedenaście
Tak miało być poprawnie i jest: Cześć. Jak mus to mus Gość ja ;), ja chwilę tu dzisiaj pobędę ;). Najwyżej z sowami i nietoperzami :D.

Gość trzecia jedenaście
...prawie przedświąteczne cześć, czy dobry wieczór lub dzień dobry ;).

Gość gość
Ją ją heloł :-) niemartw sie ,obcinam cię:-) ładna jestes?

Gość edekzfabykiedek
:-) nagadalem sie.napilem i cza oczka dwa aaa mikotki 2 nc noebed robilt rylko mi sie snily:-) pa aaa kotki 2

Gość gość
Nawt piac jestem naznoety . Rano to jest aja animobiady ani i no pa koti dwa :-) pa

Gość trzecia jedenaście
Nie dowierzam własnym oczom, edekzfabrykikedek to Ty ? :D Nie na rybach ??? :D

Gość gość
Hej Bractwo :-) Znowu późno ale... "dorwałam kawałek" i patrzę czy ktoś jest.... Eddek....Ty co? Schlałeś się czy jak? Jakie "kotki"? Może "kocice" a nie rybki? Nie pomyliłeś łusek z...futerkiem? :-) 3:11-naście :-) Prawie przedświąteczne ...."dzień dobry" :-)

Gość gość
Gość ja, to Ty ? ;).

Gość trzecia jedenaście
Zapytam jeszcze raz dla pewności. Gość ja, to Ty ? ;).

Gość gość ja
Ano :-)

Gość gość
3:11-naście zaraz zobaczę co wysłałeś. A Tobie posyłam wirtualny drink-galaretka z...czereśnią. Tylkno nie marudź że za słodkie bo się urobiłam :-) Acha...to czwarta fotka z tego blogu http://www.howlatthemoon.com/rainbow-cocktails/

Gość trzecia jedenaście
Kolorowy ten drink, trochę słodki ale nie marudzę ;). Myślałem tylko, że to wiśnia ;).

Gość gość
Wiśnia też może byś (teraz ich nie ma. Są czereśnie. Z importu oczywiście), i.... nie są słodkie, tylko tak wyglądają. Pycha! Niestety, możesz uwierzyć tylko mojemu wirtualnemu smakowi :-) P.S. A coś Ty się tak uwziął na Paranoję? BLK. S-th ma też inne, dobre piosenki. I nie tylko oni :-)

Gość trzecia jedenaście
Wiem Gość ja ;). Wierzę na słowo, że są pycha ;). Zostawiam BS, ono było zawsze na pobudkę. Masz teraz to, zostaną płyty i muzyka, wczoraj przeszedł na drugą stronę Joe Cocker; https://www.youtube.com/watch?v=_--70tBGBbI