Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Gość gość ja
3:11-naście Kurcze, ale się zmienił. Niby wiadomo że lata robią swoje i młodość nie trwa wiecznie ale z wyglądu...baaardzo się zmienił.Szczególnie oglądając go z czasów Woodstock :-) Dzisiaj miałam lepsze połączenie to mogłam obejrzeć większość koncertu. Ciekawe gdzie się podziała reszta bractwa..... Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz. Odwdzięczam się zupełnie czymś innym. Daleko jeszcze do "summer time" ale lubię tę piosenkę a jeszcze bardziej....paradoksalnie ...wykonawcę Moungo Jerry :-) Niespotykany "okaz" z wyglądu (oczywiście) mężczyzny hi...hi..hi... http://youtu.be/wvUQcnfwUUM

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, cześć ;). Nie mam pojęcia gdzie bractwo. Są za to sowy i nietoperze. Fajnie, że spodobała się muzyka. Fajna ta letnia piosenka ;).

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, cześć ;). Kafe było wczoraj bez kofeiny, czyli nie nowość. Nie przeszedł post. Tak samo jak wczoraj, nie wiem co z resztą bractwa. Sowy i nietoperze są ;). To miłe, że spodobał się koncert. A letnia piosenka całkiem fajna.

Gość trzecia jedenaście
Kafe zacina.

Gość trzecia jedenaście
Już jest OK ;).

Gość gość
Hejka 3:11-naście :-) Póki co to (chyba?) mam połączenie. Nie wiem na jak długo. Masz śnieg? U mnie "łyso" chociaż chłodno. Być może Ty już kimasz. Nie chodziło mi tyle o piosenkę co o .....(ach próżna jestem) wygląd wokalisty :-) Pozdrawiam

Gość gość
Łooo kurka...spóźniłam się o 3 godziny! Ech..życie. Miłego dnia kolego. Szkoda że nie widać xen i Eddek. paaaaaaaa :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, cześć.

Gość trzecia jedenaście
Sowy są ;), nietoperze też ;), bractwa nie widać, Ciebie Gość ja też gdzieś zawieruszyło ;), mówię/piszę... dzień dobry/cześć/dobry wieczór ;).

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, witaj ;). Sowy rozpościerają skrzydła. Bractwo wywiało. Gdybym nie pojawił się o normalnej godzinie ;) życzę już teraz, tak zwyczajnie udanego roku 2015 Tobie ;) i bractwu :).

Gość gość ja
O! Jak miło :-) Dziękuję za życzenia i za pamięć :-) Odwzajemniam się życząc Tobie i Bractwu wszystkiego co najlepsze w 2015 roku :-) Ja mam jeszcze 2 godzinki zanim bąbelki szampana będą szczypać w nos. Cheers.

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, cześć ;). Zagadałem się z sowami, przyleciały nietoperze, rozmawialiśmy i stąd to małe opóźnienie ;). Ani sowy, ani nietoperze nie widziały bractwa. Wychodzi na to, że zostaliśmy tutaj we dwójkę ;). Dziękuję za życzenia ;).

Gość trzecia jedenaście
I już wszystko w porządku, cześć Gość ja ;). No chyba że Ciebie szczypią jeszcze bąbelki ? ;). P.S. Sowy i nietoperze nie widziały bractwa.

Gość trzecia jedenaście
Gość ja ;), news (wiadomość z drugiej ręki, od sów): najprawdopodobniej Astronom niebieski spoziera przez lunetę i jest zajęta noworocznymi przepowiedniami, gdybyś ją spotkała to proszę pozdrów ode mnie ;), a Eddek, gdyż jest z nad ściany wschodniej, korzystając z ujemnych temperatur poszedł w stronę wędkarstwa pod lodowego ;).

Gość gość
Gość ja ;), spadła z gwiazd niespodzianka muzyczna więc wysyłam Ci ją :). Kiedyś wspominałaś o Led Zeppelin a tutaj, NO popatrz :), chyba najnowszy cover, sprzed trzech dni https://www.youtube.com/watch?v=wmzYPdE3DRI :).

Gość gość
3:11-naście, Heeejka :-) Noo i wygląda na to że zostaliśmy sami. Prawie "romantycznie" hi..hi..hi.. Bractwo odleciało. Jedne w kosmos (nie strasz przepowiedniami), Astronom niebieski chyba by wiedział że tu jesteśmy? Drugie z szukania syren przerzuciło się na łowy z miśkami polarnymi alboo "przy grobli przymarzło" :-) Ja niestety tylko na momencik (nadal czekam na naprawę. Grrrr....Bleee....źleeee...buuuu :-( ). Niespodzianki nie zobaczę bo pokazuje że tu niewyświetli tego videa, no i tak bym nie obejrzała bo net szwankuje. "Pociesz mnie" i powiedz że to nie jest w PL wykonaniu ?! Mam alergie na podróbki :-) Pozdrawiam i jak zwykle zdrówko ale bez bąbelków :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja ;), jak już będziesz miała sprawny internet to spróbuj popatrzeć jeszcze raz ;) i dlatego podrzucam ponownie link ;), https://www.youtube.com/watch?v=wmzYPdE3DRI, jeżeli jest to niespodzianka muzyczna niech ma wymiar niespodzianki ;). Cheers ;).

Gość trzecia jedenaście
Gość ja ;), wszystkich wywiało. Masz już sprawny internet ? ;cz)

Gość trzecia jedenaście
ciąg dalszy - ;)... zjadło tylko cześć :D

Gość xen
Witajcie:)

Gość trzecia jedenaście
O cholera... to Ty Astronomie niebieski ?

Gość trzecia jedenaście
Faktycznie :D, To życzę Astronomie niebieski jeszcze raz udanego roku 2015, była Gość ja a Ty byłaś zajęta wróżbami i patrzeniem w gwiazdy poprzez lunetę pewnie ;).

Byłam zajęta tresowaniem kotów, z miotu została śliczna kotka, na którą jednego dnia było kilka chętnych, niedoszłych właścicieli.Kotka zostanie w domu:).

Gość trzecia jedenaście
Wspominałaś kiedyś o kotach, kilka miesięcy w tył, wtedy gdy mnie nie było tutaj. Kotka jest przynajmniej czarnej maści jak dzisiejsza noc ? Wychodzi na to, że będziesz mieć więcej kotów ;). W ogóle powodzenia w 2015, niech Ci się wiedzie, cheers piwem jasnym :D. Widziałaś gdzieś Gość ja ?

Niestety, nie miałam szczęścia widzieć Gość ja.Co do kotów;), mała to srebrny bengalski.

Gość trzecia jedenaście
To prawie jak srebrny lis ;), szukam czegoś dla Gość ja na pobudkę, sowy latają już na dobre :D.