Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Gość trzecia jedenaście
Gość ja :), czy zegary nie są ze mną w zgodzie czy ja nie jestem w zgodzie z zegarami...?... ;), jeszcze raz :) x 10

Gość trzecia jedenaście
do gość dziś tyk, tyk, tyk...3:12. naście x nigdy nie będę sprzeczał się o sekundy.

Gość gość
Ależ proszę bardzo i nie ma za co. Tytuł 311 prawie jak 3:11-naście ha..ha..ha... 5x:-) Nie sprzeczam się o sekundy. Chciałam "zabłysnąć" a zegar mnie przyziemnił :-)

Gość trzecia jedenaście
P.S. W ogóle cała płyta jest bardzo dobra.

Gość gość ja
3:11-naście Ha! Wiem, wiem...The Cure No napisałam że chciałam "zabłysnąć" z sentymentem 5x:-) No i Ty też mnie teraz uziemniłeś...Ech, facetom nigdy nie dogodzisz ha..ha..ha...

Gość gość ja
3:11-naście, zgodzę się. przynajmniej nie słychać takich ryków jak poniżej :-) https://youtu.be/6iG1MmcN3r8 Acha, no jest osobny wątek na temat muzyki ale gdzieś mi się zapodziewa to wtryniam się tutaj :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, natomiast nie rozumiem przekazu '' 8-siem sekund to nie to samo co....17-naście oczko.gif '' Proszę wytłumacz ;). Ja natomiast tłumaczę dwa tysiące dwieście dwadzieścia dwie sekundy: strona 1 "Nocny patrol" (M. Jackowski – O. Jackowska) – 4:47 "Jestem kobietą" (M. Jackowski – O. Jackowska) – 3:45 "To tylko tango" (M. Jackowski, R. Olesiński – O. Jackowska) – 2:25 "French is Strange" (M. Jackowski – O. Jackowska) – 3:02 "Polskie ulice" (M. Jackowski, R. Olesiński, B. Kowalewski, P. Markowski) – 3:59 strona 2 "Eksplozja" (M. Jackowski – O. Jackowska) – 5:06 "Zdrada" (M. Jackowski – O. Jackowska) – 3:13 "Raz-dwa-raz-dwa" (M. Jackowski – O. Jackowska) – 1:55 "Krakowski spleen" (M. Jackowski – O. Jackowska) – 4:30 "Miłość jest jak opium" (M. Jackowski, R. Olesiński, B. Kowalewski, P. Markowski – O. Jackowska) – 4:20

Gość trzecia jedenaście
gość ja dziś 3:11-naście, zgodzę się. przynajmniej nie słychać takich ryków jak poniżej usmiech.gif https://youtu.be/6iG1MmcN3r8 Acha, no jest osobny wątek na temat muzyki ale gdzieś mi się zapodziewa to wtryniam się tutaj usmiech.gif, Gość ja :) a więc przypominam tutaj link rezerwowy ;) do Klubu Muzycznego na wypadek gdyby gdzieś się zapodział: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/dla-klubu-roger-waters-pink-floyd-the-wall-koncert-berlin-1990-p_5896130/28

Gość trzecia jedenaście
Gość ja :), obrażona jesteś na coś ?

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, NO popatrz pojawił się astronom.

Nie wiem gdzie podziewa się gość ja. Na mnie czas:).

Gość trzecia jedenaście
Astronomie, gdzie odlatujesz ?

Gość gość ja
Hej Ludziska :-) 3:11-naście Nie jestem obrażona. No co Ty! Ot, życie mnie pogania i czasu brakuje :-) Kumam 22-dwie sekundy ale...No zawsze mam jakieś "ale" :-) Chyba za dużo jak na moje uszy. Pamiętam niektóre utwory/piosenki ale niektórych z nich... po prostu no.. nie lubię. Wiem. To nie ładnie brzmi. No cóż (c"ó"ż hi..hi..hi..) taka wereda ze mnie i nie wstydzę się przyznać 5x:-) Dzięki za link do klubu muzycznego. Coś poprzestawiałam w "faworytach" i pokazuje mi się coś innego czego nie zdążyłam jeszcze rozgryść :-) X X Hej XEN, kiedykolwiek tu zajrzysz to się witam :-)

Gość trzecia jedenaście
Hej Gość ja :).

Gość gość ja
Hej 3:11-naście :-) x 5

Gość trzecia jedenaście
Gość ja :), jeszcze nie śpisz (?).

Gość gość
3:11-naście... Wyobraź sobie że nie :-) Ale powoli zwijam manatki :-) Miłego dnia 5 x :-)

Gość trzecia jedenaście
:) x 5

Gość gość ja
3:11-naście hello :-) Ciekawy przypadek; na obydwóch wątkach jesteśmy na tej samej stronie (29) :-) Może by tak zagrać w Totka? nuż widelec? hi..hi..hi... 5x :-) Zmykam na teraz :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja :), faktycznie (29). Zgoda... wymyślaj trzy cyfry od 1 do 50 i jedną cyfrę od 1 do 11 i podaj mi je.Ja wymyślę drugą połowę i dzisiaj/ jutro puszczę totka ;).

Gość gość ja
3:11-naście Ha..ha...ha.. 17, 29, 31, 3 Ty wymyśl 3 i podaj. Losowanie jest jutro (Sroda) 5 X :-)

Gość gość ja
niedoczekałam się numerów :-(

Gość trzecia jedenaście
Cześć Gość ja, :) x 5

Gość gość ja
hej 3:11-naście Trafiłeś w sam raz Cheers 5x :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja... i uśmiechnij się w końcu, doczekasz się numerów, wyślę je, przecież niedługo też będzie losowanie ;).

Chciałam tylko przywitać się i zmykam:). Zajrzę do was za jakiś czas.

Gość trzecia jedenaście
Astronomie... cześć :).

Gość gość ja
Hej XEN , Miło Cię widać. Z Ciebie to taka czapka Niewidka. Jesteś na moment i zmykasz :-) 3:11-naście Ty trzymaj kciuki. Dzisiaj o....11-nastej (ta liczba mnie chyb aprześladuje?!) jest losowanie. 50-dziesiąt milionów ha..ha..ha..