Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 40 lat, 22latek mnie podrywa

Polecane posty

Gość gość

co robić?:)

Gość gość
Uciekaj i pogon gnojka bo zrobisz sobie krzywde. Taki zwiazek nie ma prawa bytu, przez kilka miesiecy bedzie milo a potem malolat znajdzie sobie kogos w swoim wieku i odejdzie a ty bedziesz wyc w poduszke. Po co ci to? Chyba ze jestes silna babka to trzymaj emocje pod kluczem, zabaw sie z gnojkiem i pozwol mu odejsc bez zalu jak sie znudzi. Bedziesz miala nowe doswiadczenie i cale serce. Baby w naszym wieku sa gorsze jak malolaty bo i bagaz doswiadczen mamy wiekszy i bez sensu ulegamy czasem, chyba wiesz co mam na mysli. Jedyna pozytywna rzecz jak z tego wynika to to ze nie kazda 40stka zwraca uwage 22latka. PLUS dla ciebie.

Gość gość
dziękuję za mądry komentarz

Gość gość
Nie ma za co samo zycie. Powodzenia.

Gość gość
gdybym umiała to rozegrać na zimno, masz rację, może by było warto, dla samej zabawy, przyjemności ale znam siebie- nie dam rady masz rację pas. dzięki.

Gość gość
No mozesz byc z siebie dumna. Madra dziewczynka! Poszukaj kogos blizej 40stki mniej konsekwencji a przyjemnosc ta sama no i sa szanse na przyszlosc jakas.

Gość gość
spoko:) jakoś gdzieś w środku o tym wiedzialam, ale potrzebowałam żeby mi to ktoś wyłożył to co wydawało mi się jakoś tam realne jeszcze 10 minut temu - teraz wydaje mi się idiotycznym absurdem pocieszę się faktym zwrócenia na siebie uwagi, i będę żyć dalej. ( od równolatka nie usyszałabym połowy tych komplementów, przypuszczam..:)

Gość gość
mozesz sprobowac.

Gość gość
popieram gościa z 16.30 , przezyłam przygodę z 16 lat młodszym , ale dla mnie to była tylko zabawa , zresztą jak się spotykamy to do dziś kończymy w łóżku , ale ja nie jestem w stanie mysleć o nim poważnie , więc nie jest w stanie mnie ranić. Muszę jednak przyznać , że seks z tak młodym chłopakiem jest super:)

Gość gość
ja bym sprobowala.

Gość gość
mnie tez podrywa 22latek

Gość gość
Hahahahaha pewnie ze nie! Ale wez pod uwage tez inne rzeczy, gnojek mogl sie zalozyc, moze sobie nie radzi w zyciu i potrzebuje opieki, moze chce zobaczyc jak to jest z 40stka? Zadna z tych opcji nie jest dobra dla ciebie i raczej partnerstwa tutaj nie bedzie, wiec najpierw trzeba by wiedziec jakie sa prawdziwe intencje gnojka ale poniewaz jestes emocjonalna kobieta jak sama przyznajesz dla ciebie z gory jest to skazane na niepowodzenie. Taki zwiazek-samobojstwo, czasem rzeczywiscie nie warto niezaleznie od tego jak dobrze to wyglada. Moze popracuj nad soba i sprobuj siebie sama pokochac wtedy wszystko w zyciu bedzie latwiejsze. My kobiety musimy zyc dla kogos najczesciej, ja tez tak zylam wiele lat az w koncu zdalam sobie sprawe ze to wszystko czego wymagalam od innych dla siebie zapewniam najlepiej sobie sama!!! Zamknelam hodowle i zaczelam zyc dla siebie... wiesz co sie stalo potem? Nagle okazalo sie ze spotykam na swojej drodze tylko takich ludzi jak ja, silnych i niezaleznych a nie tak jak wczesniej... matka polka, kosposka i kochanka w jednym! UWIERZ TO DZIALA! Zacznij od siebie, to tobie ma byc dobrze z sama soba inni pozniej jak znajdziesz dla nich czas.

Gość gość
podobaja mi sie mlodzi

Gość gość
przeciez starsi faceci podrywaja mlode dziewczyny i dobrze.

Gość gość
gość dziś przeciez starsi faceci podrywaja mlode dziewczyny i dobrze. " x a ty koorfa czytac umiesz?:o :D

Gość gość
kiedys mozesz zalowac .ze nie sprobowalas z mlodszym. tak jak ja zaluje.

Gość gość
dlaczego starsze kobiety nie moga byc z mlodszym chlopakiem.

Gość gość
ja spóbowałam z młodszym o 10 lat seks był świetny, pamiętam go do dziś, i tak naprawdę to był najlepszy jaki mi się zdarzył, nie pod względem techniki, ale właśnie emocji, czegoś takiego.. zakazanego. nie wiem jak to ująć koniec był cięzki i bolesny dla nas obojga zajęło mi mniej więcej 1,5 roku żeby dojść do siebie nie powtórzyłabym tego, raz wystarczy

Gość gość
Hahaha starsi faceci podrywaja mlode dziewczyny! Pewnie ale tak sie dzialo od zawsze i zawsze zmierzalo to do tego samego! Do kasy dla niej oczywiscie, zadna 20stka nie chciala by 40stki golodupca. Proste! Ale my baby nie! My sie zaraz angazujemy, pomagamy, opiekujemy sie, i to jest zle! Facet w takiej sytuacji nigdy sie nie angazuje a jesli juz to bardzo duzo go to kosztuje ale stac go na to zeby zaplacic za to. My chociaz powinnysmy czerpac jak najwiecej przyjemnosci z takich sytuacji ale dlatego ze bez emocji nie potrafimy, powinnysmy sie trzymac z daleka i gasic pozar zanim naprawde wybuchnie!

Gość gość
mogą, ja jestem po 40 i mam faceta o 14 lat młodszego :P

Gość gość
jak bylam po 30 to podrywal mnie 17latek.

Gość gość
OK moga zgadza sie, cuda sie zdazaja ale prawdopodobienstwo jest niewielkie. Obydwoje musza zachowac dystans i zdrowy rozsadek. To nie faceci maja problem to my kobiety, potem placzemy za gnojkami bo nam zal ale mamy to na wlasne zyczenie. Wszystko jest mozliwe ale rozsadek jest konieczny.

Gość gość
trzeba korzystac z zycia.poki nie jest za pozno.

Gość gość
wolicie starych facetow?

Gość gość
facet młodszy może zostawić ale rówieśnik tak samo. Nie mam zamiaru rezygnować z młodszego faceta tylko dlatego, ze może kiedyś mnie zostawić, jak na razie jest nam razem bardzo fajnie a jesteśmy już z sobą kilka lat. Wystarczy wejść na to forum i poczytać, mężowie zdradzają, zostawiają, mają kochanki nie ma reguły

Gość gość
moze to ten sam 22latek co mnie podrywa.

Gość gość
nie, mój jest starszy

Gość gość
nie podobaja mi sie starsi faceci.

Gość gość
WOLICIE STARYCH FACETOW? Co to za pytanie? Jesli ma 40 to jest stary jak ja? Ja sie nie czuje stara, wrecz przeciwnie. Ale to nie powod zeby wchodzic w zwiazek z gnojkiem 20lat mlodszym, owszem czemu nie? Ale na moich zasadach i nie w zwiazek tylko w tymczasowa znajomosc i do tego trzeba jeszcze miec emocje pod kontrola. Wnoisek prosty! Kontrolujesz emocje-bierz jak chcesz, nie kontrolujesz nie czujesz sie na silach uciekaj.

Gość gość
rob co chcesz.