Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku stałam się jakaś nadpobudliwa seksualnie co z tym zrobic

Polecane posty

Gość gość

dziecko urodzilam ponad dwa lata temu i przez ten czas bralam tabsy i moje libido bylo bardzo niskie. odstawilam ponad miesiąc temu i jakas masakra, ciągle mi się chce, szybko sie podniecam przez najdrobniejsza stymulacje, szybko osiagam orgazm i po chwili nadal mi się chce. w ten weekend zawiozlam corke do rodziców zeby się wyseksic z mezem bo myslałam ze mi przejdzie a tu po tym chce mi się jeszcze bardziej. co mam zrobic z tym bo to robi się denerwujace

Gość gość
przyszła pora godowa :D. ja też rodziłam 2 lata temu i od tamtej pory mam większą ochotę na seks, tylko ja nie brałam po porodzie tabletek anty. chyba są jakieś tabletki na obniżenie libido, ale czy warto się truć, może poczekaj jeszcze, to ci samo przejdzie ;)

Gość gość
:D Nic nie potrafię poradzić, ale rozśmieszył mnie ten temat, choć przypuszczam, że tobie nie jest do śmiechu.

Gość gość
no na początku było fajnie a teraz wcale mi nie fo smiechu. chyba pójdę z tym do seksuologa bo ciągle mysle o seksie. normalnie jak facet! podniecic potrafię się np w trakcie mycia się

Gość gość
To się zmasturhuj

Gość gość
buha ha moze menopauza ci idzie he he