Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wróciłam z plaży, polskie morze w tym roku wymiata...

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wróciliśmy z plaży, po drodze zjedliśmy obiad i teraz czas na siestę, bo tak ciepło, że nawet zwiedzać nam się nie chce :) Jutro moze się ruszymy i trochę pozwiedzamy, ale teraz mąż i dzieciaki chrapią, a ja siedzę na balkonie i podziwiam nasz piękny Bałtyk :)

Gość gość
sorry, ale ja jakbym miała wakacje życia nie zaglądałabym na kafe...

Gość gość
pitu pitu - ja też miałam super udane 2 tygodnie nad Bałtykiem. I też sobie czasem otwierałam laptopa - na balkonie, wiaterek we włosach, czytanie zazdrosnych komentów na forum... hmmm cudowanie :)

Gość gość
Masz rację,wymiata pod względem wielorybów plażowych:O masakra ile grubasów.Jak kobiety mogą się tak zaniedbać....

Gość gość
fajnie ;-) udanych wakacji ci życzę i pozdrawiam

Gość gość
Bałtyk jest przepiękny.

Gość gość
Jak napisałam własnie się lenię, nie mam w zwyczaju spać w dzień, nie chce mi się nigdzie iść, więc mam patrzeć na ścianę? Weszłam sobie do neta dla rozrywki :) Jestem pierwszy raz nad polskim morzem, jako dziecko zawsze jeździliśmy na Mazury albo w góry, bo rodzice mówili, że nad morzem nigdy nie ma pogody. Jako dorosła wybierałam Włochy, Bułgarię lub Chorwację. Nad Bałtykiem jestem pierwszy raz w życiu i jestem zachwycona :) Jak to mówią cudze chwalicie, swego nie znacie...

Gość gość
Dzięki, mam nadzieję, że będą udane :)

Gość gość
ja mam trzy minuty na pieszo na plaze nad morze dzień w dzień przez 20 lat , znudzilo mi się i przejadł baltyk :)

Gość gość
Mi też kiedyś Bałtyk się podobał, ale na ten moment za dużo w życiu widziałam pięknych miejsc, żeby nadal robił na mnie wrażenie :P No ale i tak zazdroszczę, że trafiła Wam się pogoda :)

Gość gość
To prawda. Polskie morze jest przepiękne. Jak byłam młodsza co roku jeździłam ze znajomymi do takich małych domków sezonowych. Teraz potrzebuję więcej komfortu i trochę innych wrażeń, więc wykupuję pobyt w www.hotelsenator.pl pod Kołobrzegiem. Zawsze wracam wspaniale wypoczęta.