Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usg 3d 4d płeć dziecka

Polecane posty

Gość gość

Czy na usg genetycznym 3d/4d zdazają się pomyłki w określeniu płci dziecka ( 20 tyg ciązy) ??

Gość gość
Raczej mało prawdopodobne a co? Lekarz stwierdził ze będzie chłopczyk a Ty chcesz dziewczynke??? Duzo lasek na tym forum biadoli że wolalo by dziewczynkę he he he

Gość gość
podobno jest dziewczynka... lekarz był pewny, ale tak sie zastanawiam czy mimo wszystko mógł się pomylić.... :)

Gość gość
Tak przy okazji tematu bo nie chve zakladac nowego.Mam pytanie.Czy ktoras z was ribila usg 4d?Jakie wrazenia?Chcialabum wiedziec czy warto i w ktorym tygodniu ciazy najlepiej sie mu poddac

Gość gość
Zadna z was nie byla na USG 4 d?

Gość gość
Mnie na usg 3d lekarz w 20 tyg. powiedział, że na 100 % dziewczynka. (podobno nigdy jeszcze się nie pomylił). W 30 tyg. dostałam nawet zdjęcie, że dziewczynka, bo non stop się dopytywałam. Faktycznie dziewczynkę urodziłam. Wydaje mi się że na usg 3d pomyłki się nie zdarzają. Osobiście nie znam nikogo takiego.

Gość gość
Mnie akurat niekoniecznie zalezy na poznaniu plci dziecka.Poprostu chcialabym podejrzec maluszka.Widzialam zdjecia z usg 4d i bardzo mi sie podobaly wiec pytam mam czy warto wydac te kase.A jestem w 18-nastym tygodniu i w moim miescie nie ma takiegi sprzetu.Musialabym zapisac sie gdzie indziej.Tylko nie wiem. Aile najlepiej.

Gość gość
*Tylko nie wiem za ile najlepiej.

Gość gość
a ja jestem w 31 tc i chcialam wczoraj zdj w 3D zeby mi zrobil to stwierdzil ze sie nie da juz bo dziecko jest za duze :/ gdzie kazdy mowi zeby najlepiej po 30 tc isc na takei usg to przynajmniej sie wszystko dobrze zobaczy a za wizyte zaplacilam 150zl!! kurde

Gość gość
Ja całą ciążę miałam podgląd w 3/4d, płeć określono nam na 95 procent w 12t3d a od 16 tc dostawaliśmy takie zdjęcia jąderek, że patrzyło się na nie jak na foto zrobione dziecku w realu a nie w brzuszku, nikt nie miał wątpliwości.

Gość gość
Nie wiem jakich lekarzy spotykasz, ale ja wiem od dawna, że 3d najwyżej do ok 24 tc, jeśli chodzi o ładne zdjęcie.

Gość gość
Ja miałam robione w 14 tyg i od razu mówili że chłopczyk. Teraz jestem w 37 tyg i nadal lekarze podtrzymują że chłopiec.

Gość gośćmrysia
Mi na pierwszych prenatalnych nic lekarz nie powiedział a moj lekarz prowadzący powiedział że to dziewczynka a jak już poszłam na drugie prenatane to powiedział że chłopak i komu tu wierzyc