Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urok miłosny

Polecane posty

Gość gość

Heeej :-) jestem bardzo zakochana. Nie wiem moze urok spowoduje to ze facet wroci do mnie. Poltora roku temu poznalam faceta zakochalam sie spotykalismy sie w pewnym momence dowiedzialam sie ze zamieszkal z dziewczyna ktora jest od 3 lat pozniej znow spotykalismy sie... Niestety znowu mnie zostawil. Probowalam kilku uroku ... Bez skutku. Prosze o pomoc kontakt tygrysek123p@wp.pl

Gość gość
ja pierdziele ale idiotka tez bym cie zostawil stopka: wolna wola jest mi obca, tak jak moim starym, komunistom

Gość gość
Osobiscie zamawiałem u rytualistki z mailem urokmilosny@wp.pl i odzyskałem kobietę swego życia po 4 tygodniach.

Gość gość
Parę dno temu byl sposób urok z użyciem liści drzewa przewertuj kilka stron a znajdziesz tp było we wtorek albo poniedziałek

Gość gość
Płakałam, cierpiałam... wszędzie był On, każde miejsce w domu było zapełnione wspomnieniami o nim, zwiedziliśmy razem wiele miejsc, do których już nigdy nie chciałam jechać, bo w myślach ciągle był on...musiałam go odzyskać. Przegrzebałam cały interbnet czytając o różnych sposobach. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Zamówiłam urok miłosny i On do mnie powrócił wiem że to ostateczność, ale wolę to niż cierpieć całe życie.

Gość gość
Trudno znaleźć kogoś kto zna się na magii miłosnej, a tutaj na forum ludzie sieją tylko mętlik w głowie. Mnie udało się odzyskać chłopaka dzięki osobie, która poleciła mi koleżanka. Mogę Wam napisać coś więcej jeśli chcecie, to piszcie edytamn małpa gazeta.pl

Gość gość
Ja nie miałam już nic do stracenia i spróbowałam rytu z magia-anielska.pl, o dziwo po kilku tygodniach mój misiaczek wrócił i jest teraz kochany jak nigdy. Magia działa na serio trzeba tylko dobrze trafić.

Gość gość
Rytuały potrafią zdziałac cuda. Ja zrobiłam urok samodzielnie ale tylko dzięki pomocy szeptuchy Diany z wrozkadiana.pl. Ta kobieta ma niesamowitą wiedzę...