pan P. wielkim modem jest 4 Napisano 1 minutę temu Dama w każdym razie niewątpliwie jest już "cyknięta" (od razu zaczyna być to widać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1124 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Nie chodzi o to. Nie mozesz ufać do końca. Ja już miałem takie sytuacje, gdzie trafiliśmy duże pieniądze, a na początku lukier się lał. Lepiej udawać kulturalnego jak Swirmo i lekko naiwnego, inaczej cię wydymaja. Zasada numer jeden: albo Ty wydymasz Freda, albo Fred Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, HHefner napisał: Nie chodzi o to. Nie mozesz ufać do końca. Ja już miałem takie sytuacje, gdzie trafiliśmy duże pieniądze, a na początku lukier się lał. Lepiej udawać kulturalnego jak Swirmo i lekko naiwnego, inaczej cię wydymaja. w sumie to ciekawe czemu "bycie wydymanym" oznacza bycie oszukanym lub wykorzystanym, a nie cokolwiek bardziej przyjemnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach