Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroscicie komus kto jezdzi nowym Mercedesem C Klasa z salonu ?

Polecane posty

Gość gość
jeśli komukolwiek czegoś zazdroszczę to inteligencji, dobrej pracy i uśmiechu na twarzy.

Gość prawictwo pospolite 143
nie , wspołczuje mu tak z tego życia poza autem i pracą w której sie nudzi nic nie ma .. JA żyje jak chce robie co chce i kiedy chce .. Zegarek wyrzuciłem przez okno 5 lat temu .. wstaje kiedy chce i ide spać kiedy mam ochotę .. CZas dla mnie nie istnieje

ten koleś jest więzniem systemu .. Nie zazdroszcze , raczej współczuje

Gość gość
Zazdroszczę tym, którzy są szczęśliwi i zdrowi. Nie tym, którzy muszą udowadniać innym swoje szczęście gadżetami.

Gość gość
takie auto to same problemy. Pewnie cały czas mysli zeby ktoś mu go nie ukradł , nie rozbił usterka ,a gdy uszkodzi przy parkowaniu to musi wyciągnąc z kieszeni 10 tys zł gotówki u blacharza . To same problemy .

Gość gość
Nie. Też mnie stać.

Gość gość
C classe to małe auto .Zazdroscil bym E classe

Gość gość
Naprawdę zazdrościsz nowobogackiemu pozerowi związanym kredytem, na długie lata i pewnie nie jednym? Ja się wręcz cieszę, że nie mam kredytu żadnego tym bardziej na takie pierdoły, bo w moim mniemaniu to zbędne pierdoły. Ktoś tu dobrze napisał "więzień systemu".

Mercedes i BMW to samochody dla plebsu! Dla budowlańców i polbrukowców! Robole te auta kupują!

Gość gość
masz nick prawictwo pospolite i jestes okazem szczescia?

Robole polaczkowi katają niemieckimi gratami używanymi i japońskim szajsem oraz biedota największa!

Gość Juliaaaaaaaaaaa
trochę ... ale nie tak ,że mu źle życzę tylko ,że też bym chciała taki mieć

Gość Juliaaaaaaaaaaa
a wy jesteście dziwni, piszecie ,że nie, skądże nie zazdrościcie, wrecz mu współczujecie ,ale jakby ktoś wam dał taki samochó raczej byście nie protestowali

Gość gość
Tomasz nie dość że glupi to zazdrosny

,ale jakby ktoś wam dał taki samochó raczej byście nie protestowali ale wtedy bym go od razu sprzedał jakby ktoś mi go dał ..

Gość Juliaaaaaaaaaaa
taaa mercedes i bmw dla plebsu... puknij sie w glowe, to sa marki cenione na calym swiecie, zreszta zalezy jaki mercedes i bmw bo te najnowsze to raczej ciezko zeby budowlancy kupowali

uzywany mercedes kupisz za grosze .Dużo tego na drogach widać .

Gość gość
plebs też tym jezdzi

Gość gość
Za grosze owszem kupisz Mercedesa ale padło .Mercedes używany ale w dobrym stanie kosztuje sporo.Mam trzeciego i wiem co mówię .Teraz mam E classe .Jeżdżę nią od trzech lat.Kupujac ten samochód zapłaciłem wiecej niż mozna bylo kupic z ogloszen czy komisów. Ale dobrze zrobiłem .Jest tego warty

Gość julka19xx
nie zazdroszcze tej C klasy, juz wole stara beemke serii 3

Gość gość
290 tys sprzedano w tamtym roku nowych samochodów najchętniej kupowanym samochodem w 2013 r. w segmencie osobówek w Polsce była Skoda (ponad 36 tys. sprzedanych modeli), tuż za nią uplasowały się Volkswagen i Toyota. Polacy najchętniej kupowali Skodę Oktavię.

Gość gość
kazdy chciałby samochód z salonu ale ludzi nie stać by wybulić minimum te 50 tys który po wyjechaniu salonu traci na wartości

Nie zazdroszczę nikomu rzeczy materialnych bo w życiu kieruję się innymi priorytetami.

Gość gość
Ale z tych z beemek ludzie się śmieją a właściwie z tych kierowcow :-) :-) :-) :-) :-) :-)

>>>Zadroscicie komus kto jezdzi nowym Mercedesem C Klasa z salonu ?<<< Nie. x Po pierwsze dlatego, że Mercedes w Polsce, kojarzy mi się z niezbyt rozgarniętymi ludźmi, usiłującymi pokazać, że coś sobą reprezentują (przynajmniej finansowo). x Po drugie dlatego, że Mercedes traktuje Polaków z pogardą. Pamiętam sytuacje, które mieli moi znajomi, z firmowymi autami tej marki. Żaden serwis nie pokazał nigdy takiego braku szacunku dla klienta. Szczytem chamstwa było dla mnie tłumaczenie, że roczny samochód rdzewieje, bo... w Polsce padają kwaśne deszcze . x Po trzecie: pamiętam, jak obawiałem się o swój wóz, gdy miał tylko kilka miesięcy. Teraz przestałem bać się go zadrapać, czy zostawić na nieznanym parkingu :D. I jeździ mi się dużo bardziej komfortowo :) :) :).

Gość gość
Trzymajcie namiary - http://niezalezny-serwis-mercedes.vcentrum.pl/ Pewnie, że coś takiego kosztuje, ale nie zmienia to faktu, że coś takiego się opłaca - jeśli kogoś stać. Bo jednak wiadomo, że nowe auto będzie sprawiało znacznie mniej problemów.

Gość gość

Co do zakupu mercedesa to owszem można go zakupić za nieduże pieniądze ale spora szansa na to że będziemy musieli coś z nim robić. Jeżeli mieszkacie w okolicach Piły to mogę wam polecić warsztat www.merc-jaworowscy.pl Specjalizują się tam w naprawianiu Mercedesów.

akurat merca to nie zazdroszczę

zawsze będzie mi się kojarzył ze starą beką ze świniakiem w bagażniku w drodze na wiejski targ