Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tym razem sie udalo?

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkiego! Przejde od razu do rzeczy. Otoz 3-4 dni przed owulacyja byl Sexik. 8 sierpnia mam Termin @. Od paru dni bola mnie piersi - nigdy mnie nie bolaly. Mam ból podbrzusza czasem zimienia sie w ból prawego jajnika. Mam tez duzo bialego sluzu i jestem strasznie rozdrazniona. Cale dnie jestem zmeczona i mam zawroty glowy i czasem mnie mdli. Jak myslicie moge miec nadzeje ze sie udalo?

Gość gość
Staralam sie 1.5 roku o ciążę. W tym czasie prawie co miesiac twierdzilam ze mam objawy. Jeslu wspolzyjesz to szansa na ciążę jest zawsze. Ale przez internet nikt ci nie powie czy to ciaza czy nie. Zrob test to zobaczysz czy sie udalo. Powodzenia.

Gość gość
Na test jest za wczesnie dlatego tu napisalam. Moze ktos mial podobne objawy. Nic sobie nie wmawiam - napisalam jak sie poprostu czuje.

Gość gość
możesz zrobić betę hcg, napewno już wyjdzie wiarygodny wynik

Gość gość
Ja nie mowie ze sobie wmawiasz. Ja sie tak czulam jak nie bylam w ciazy, podczas kilku cykli oczekiwania na zajcie. Za to jak juz sie udalo to nic nie podejrzewalam. Takie objawy jak piszesz pojawily sie u mnie kolo 8 tygodnia. Najlepiej zrob test z krwi to bedziesz wiedziala czy sie udalo albo poczekaj do terminu okresu i testuj w domu.

Gość gość
Ja też póki usilnie myślałam że jestem w ciąży widziałam wszystkie objawy a tu lipa potem już odpuściłam bo myślałam że narazie nie będzie możliwe zajść w ciąże i wtedy okazałao się że się udało a oznak zapowiadających że jestem w ciąży nie miałąm ale Tobie życze powodzenia :)

Gość gość
Dziekuje

Gość gość
Nie można pisać po polsku tylko @ i sexik? Trochę to żałosne

Gość gość
zrob bthcg . ja sie co miesiac dopatrywałam ze moze to objawy ciazy itp a jak zaszłam w ciaze naprawde to czekałam na okres bo juz wiedziałam jak reaguje ,psychika kochana moze naprawde nas ogłupic