Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką spacerówkę polecacie

Polecane posty

Gość gość

Planuję przejść z ciężkiej spacerówki z wózka 3w1 na jakąś lekką i kompaktową spacerówkę. Zależy mi na tym, żeby długo posłużyła, bo mały ma na razie 9 mcy, więc ten wózek dobrze, żeby wytrzymał te 2 lata. Ktoś coś poleci?

Gość gość
No ludzie, pomóżcie.

Gość gość
Ja osobiscie moge polecic maclarena. Mam questa i volo. Volo raczwjcdla starszego dziwcka,moj do niego wsiadl po pierwszych urodzinach. Quest ma rozkladane oparcoe ale my i tak z niego nie korzystalismy,bo od mniej wiecej skonczenia pol roku nie spal nigdy na spacerach. Moze z 2 razy zasnal od roku czasu i do tego juz w volo i mu nie przeszkadzalo ze sie nie rozklada oparcie. Przy rozkladaniu zawsze sie wybudzal.

Autorko, na tym forum ciężko uzyskać jakąkolwiek pomoc. Za to jak jest temat "cc kontra sn" albo "kp kontra mm", to zaraz się zbierają przekupy żeby się trochę powyzywac. Całe kafe :) dzięki gościu z 19.48, sprawdzę sobie maclarena :)

Gość gość
up A co sądzicie o baby design enjoy? Mnie się wizualnie podoba, mam właśnie 3w1 bd i jest to uważam solidny wózek. Ale oglądałam wczoraj w sklepie i wydaje mi się wąski, nie wiem, czy dziecku byłoby wygodnie. Na co zwracać uwagę przy wyborze parasolki? Może ktoś podpowie?

Gość gość
X lander x fit, uzywam od 2 miesiecy, nie widze zadnych wad, polecam:)

Gość gość
x landera też oglądałam, myślałam że to dobra marka, ale jak zobaczyłam wykonanie, to od razu odrzuciło mnie, straszna tandeta. Niby wózek wystawowy, a już miał widoczne uszkodzenia. Poza tym, widać było niedoróbki. Szkoda, bo i kolorystyka mi pasowała i waga tego wózka.

Gość gość
Ja używam quinny zapp xtra i szczerze ją bardzo polecam, jest lekka zwrotna kubełkowe siedzenie jest bardzo wygodne, syn ma prawie 10 miesięcy i dobrze się w niej czuje bo nie jęczy na spacerach, fakt ma małe kółka ale można i trochę klekocze jak jedzie ale da się do tego przyzwyczaić, no i siedzenie jest obracane w dwie strony, szczerze polecam! + no i zajmuje bardzo mało miejsca. http://allegro.pl/wozek-quinny-zapp-xtra-moskitiera-torba-folia-i4471311641.html

Gość gość
Lira 3. Same zalety :) sklada sie jak parasolka, jest stosunkowo lekki, siedzenie rizklada sie na plaski, wytrzymaly. Wady - jak dla mnie tylko za mama budka, moglaby sie naciągać aż do palaka.

polecam to co mam czyli quinny zapp xtra, niezawodny wózek, lekki, mało miejsca zajmuje i dobrze się prowadzi :) dla nas to był strzał w 10 :)

ojej tylko nie graco! mieliśmy go przez chwilę, porazka na maxa! koła się rozjeżdzały, słaba konstrukcja i jeszcze siedzenie było jakoś tak dziwnie usadowione, że nie mogłam wózka przez ulice przeprowadzić, gdzie był krawęznik, no koszmar jakiś, po kilku tygodniach zmienilismy na quinny i zupełnie inna bajka, dobrze się prowadzi, lekki i super konstrukcja.

Gość gość
Baby jogger jest solidny, wygodny i starcza na dluuugo. Quinny zapp xtra tez ok, ale tak bardziej na wypad do sklepu czy niedaleko na plac zabaw, bo na dalsze trasy te mikro kolka mi trochę przeszkadzaly.

no ja wlasnie tez bede na wiosne kupowac, ale quinny zapp ten najnowszy mnie najbardziej interesuje, graco nie ogladalam

Gość gość
My mamy jolie litetrax 4. To taki babyjogger dla uboższych ;) ale wózek jest fajny, składa sie 1 ręka w sekundę i prowadzi jak marzenie. Ma spora budę, poszerzana siatka na lato. No i regulowany podnózek w odróżnieniu do bj. Oglądaliśmy jeszcze Peg perego booklet ale wozek był bez pałąka i kosztował 300 zł drożej. Tez polecam