Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie w 18dc implantacja?

Polecane posty

Gość gość

Mam cykle 26-29dniowe uprawiałam seks w dni płodne, czy jednak możliwe było aby tak szybko doszło do implantacji? W pierwszej ciąży nie miałam żadnych plamień. Jednak nawet nie wiem czy to można nazwac plamieniem gdyż rano zaobserwowałam kilka " niteczek" krwii i trochę pobolewał mnie brzuch jak przed @ który powinnam dostać za tydzień. Czy jak jutro rano wykonam test będzie wiarygodny?

Gość gość
nie, test absolutnie nie będzie wiarygodny

Gość gość
Na innym forum czytałam że dziewczyna majac 28 cykle robiła test w 19dc okazał się pozytywny, kolejny po terminie spodziewanej @ potwierdził ciaże. Więc możliwe.

Gość gość
heh wlasnie znam taką jedną co WYSZEDŁ jej test pozytywny ok 10 dni temu mimo że @ ma mieć w przyszłym tygodniu .I już wyprawkę dla dziecka robi ;))

Gość gość
Jak nie masz nic inteligentnego do powiedzenia to nie wchodż na temat, bo smarkatych wywodów czytać mi się nie chce.

Gość gość
dziś - do kogo to ? Nie będe ttu wklejac bo dziewczyna się obrazi ale serio laska już wyprawke robi dla dziecka a termin @ ma na przyszły tydzien . Gratulacje od wszystkich że mamusia itd .