Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

są tu jacyś ludzie po próbach samobójczych?

Polecane posty

Gość gość
nie,zmarnujesz wszystkie dopiero jesli sie naprawde zabijesz!!! ŻYCIE JEST Twoją szansą,więc póki żyjesz masz szanse wszystko zmienić!! nie jesteś nikim - wierzysz w Boga a więc jesteś jego dzieckiem,kimś ważnym,nie jestes tylko cialem,masz dusze,jesteś boska,masz w sobie cechy boskie,szkoda ze o tym zapomnialas mialas meza..ale masz 23 lata...mozesz znowu sie zakochac,masz szanse trafic lepiej ;)

Gość gość
no i co z tego dziewczyno, że miałaś męża ? wyszłam za mąż w wieku 20 lat, żeby uciec z domu. To był beznadziejny związek, ale urodziłam dziecko, które stało się dla mnie jasnością w mroku. po kilku latach rozwiodłam się. Ponownie wyszłam za mąż koło trzydziestki za super faceta, szybko ciąża, zaraz kolejna, teraz mam super życie :) nie wiesz co cię czeka jeszcze w życiu, jesteś jeszcze bardzo młoda i niedojrzała emocjonalnie. Proś Boga o lepsze, w końcu cię posłucha....

o to słowa mojej matki... "do póki ja żyję ona nie będzie nikogo miała" za co ona mnie tak nienawidzi? jest taka ślepa że nie widzi że umieram bez milości?

Gość gość
masz mega depresję :(

Gość gość
czyli masz już dzieci ?

Gość gość
o widzisz,sama sobie odpowiedzialas czego potrzebujesz do życia : miłości!! no ja nie rozumiem czemu sama sobie odbierasz prawa do szczęścia. Bo nikt inny za Ciebie tego nie zrobił. Bóg chce byś była szczęśliwa. Matke masz patologiczną więc tego co mówi nie bierz sobie do serca. po co wybierasz cierpienie,skoro jest do dupy?? po co zamykac sobie droge do szczescia,przekreslajac wszystko,prorokując samemu sobie,ze to juz koniec i zostalo tylko cieprienie...no po co??

Gość gość
dzieci Cie zabijają?? to Ty je dobijesz,jak odejdziesz..masz dzieci czyli masz dla kogo żyć,one Cie kochają i na Ciebie liczą!! NIE CHCESZ CHYBA ICH OSIEROCIĆ?! skoro juz mowa o prawach - to matka nie ma prawa sie egoistycznie zabijac,jak jest odpowiedzialna za swoje dzieci

mam dzieci z którymi nie mam się gdzie podziać a jak sprzeciwiam się matce to się obraża tak panicznie się jej boje śmierć jest dla mnie lepszym rozwiązaniem niż sprzeciwienie się matce...

Gość gość
w jakim wieku te dzieci ?

Gość gość
dzieci nasze są takie jak je ukształtujemy,to od nas wiele zależy. Jak wlasne dzieci uwazasz za OKRUTNE ( mówimy o dzieciach!!) to nie dziw sie,ze są niegrzeczne. Ale kochają Cie,jesteś ich matką a one są za młode na nienawisc i okrucienstwo. Sama widzisz jaką Tobie krzywde matka zrobila,chyba nie chcesz być taka sama? wlasnym dzieciom niszczyć życia?! zniszczysz je jesli sie zabijesz. Będą zadawaly sobie pytanie "dlaczego mama nas nie kochala,olała,zostawiła,dlaczego nas NIENAWIDZIŁA" czyli te pytania jakie sama sobie zadajesz odnosnie swojej matki... popatrz na te dzieci inaczej,pomyśl o nich a nie tylko o sobie i o tym co ze swoim zyciem zrobić,a co z ich życiem? okaż im więcej serca,to są dzieci i od Ciebie zależy,czy będą kochane i szczęsliwe czy nieszczęsliwe i zlosliwe

Gość gość
jak nie ma na zewnątrz milosci to poszukaj jej w sobie i w dzieciach tą milosc dostrzeż...jak pokochasz swoje dzieci one pokochają Ciebie,jestes przeciez najwazniejszą osobą w ich życiu,bardzo liczą na miłosć i wsparcie matki. nie poddawaj sie dla nich,musisz sie pozbierać dla nich,MUSISZ

tylko że mój świat krąży w okól nich nikt mi przy nich nie pomaga a ja mam dość chciałabym coś zrobić dla sb!!!!!!!!!!!!! ale nie mam prawa ani czasu..

Gość gość
lubisz sobie wmawiac ze do czegos nie masz prawa to sobie wmow ze nie masz prawa sie stąd ewakuować bo masz dzieci one liczą na Twoją miłość,tak Twoją bo myslisz że czyją??

Gość gość
następna, która zabiłaby własne dzieci aby tylko jakiś obsrany patałach raczył na nią spojrzeć. od razu wyleczyłaby się z tej swojej dwubiegunowej depresji. mózg między nogami. dla takich gach będzie zawsze ważniejszy niż dzieciak. dobranoc wariatko :P

NIE ROZUMIECIE KURWA NIC!!!!!!!!!!!! każdy to mowi a ja nie chce źżyć dla nich jak mam przeżyć życie tylko dlatego że dzieciom trzeba matki to ja nie chce zyć!!!! DZIECIOM TRZEBA SZCZĘŚLIWEJ MATKI a nie skazanej na dzieci i cierpienie...

Gość gość
masz to cholerne prawo a czas....dzieci idą też do ojca. No i wieczory tak jak teraz. Da sie znaleźć trochę czasu..

Gość gość
nie tylko dla nich,to na poczatek,jak szukasz tutaj powodu dla ktorego zyc,to jest jeden z powodow odgórnych. dobrze powiedziane,dzieciom trzeba szczesliwej matki,a nie martwej matki. I byłoby Ci naprawde łatwiej,jakbyś nie czuła sie skazana na dzieci,one czują,że je traktujesz jakbyś miała je za kare i niebezpieczne jest to,że zarzucasz im okrucieństwo. macierzynstwo to nie tylko jakas udręka,to coś wspaniałego w gruncie rzeczy. Szkoda ze nie kazdy umie to docenic

Gość gość
dziewczyno dla ciebie to miłość a dla tych facetów to właśnie TYLKO I WYŁĄCZNIE SEKS !!!

Gość gość
nie bedziesz wiecznie mieszkac ze starymi. Kiedyś sie wyniesiesz. Poza tym zbytnio dalas sobą rządzić a przeciez masz 23 lata nie 10. Zapros kolezanke i nie pytaj ich o pozwolenie,bo naprawde nie jest ono potrzebne.

doceniam, i uwierzcie że mają ze mną dobrze bo wolą być u mnie niż u ojca. Tylko że ja czuje się jak w więzieniu bo nikt mnie nie odciąża od obowiązków... :/

Gość gość
powinny pojsc do przedszkola. Mialabys czas dla siebie a one bawilyby sie z rowiesnikami