Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Escapelle tabletka 72h po

Polecane posty

Gość gość
Cieszę się Twoją radością :)) Ja jeszcze nie dostałam, ale czekam cierpliwie, jestem spokojna po tym badaniu krwi :)

Gość gość
To gratuluje dziewczyny :D Oby i mi sie udalo! Buziaki!!!!!!!! :)Mnie czeka jeszcze jeden test :P

Gość gość
Moj wynik z krwi beta hcg był w 100% pewny:) własnie dostalam okres!:) Jestem wiec przykladem kiedy to wpadka miala miejsca w sama owulacje, po escapelle zero skutkow ubocznych w postaci krwawienia a ciazy brak i na dodatek okres przybył jak w zegarku!!! Ale tyle stresu to w zyciu sie nie najadlam i zaraz naklejam plaster na tylek i nigdy wiecej:) A Tobie moja kochana babeczko zycze powodzenia! na pewno bedzie ok!:* dzieki za wszystko! Bede jeszcze zagladac, dawaj znac jak tescik:) Buuuziakow cala mase sle!:*PS. Nie sadzilam ze kiedykolwiek powiem ze bol podczas @ moze byc przyjemny :)))

Gość gość
Domyslam sie kOCHANA! u mnie test negatywny :) tylko pytanie czy powinnam sie juz z tego cieszyc skoro dopiero 12 dni po stosunku? Oczywiscie dzis mi ulzylo i odrazu pojechalam na zakupy sie odstresowac :D tylko ciagle sie zastanawiam czy nie za szybko na ta radosc?

Gość gość
Kochanie na pewno nie za szybko na radosc!:) krwawisz nadal? Mysle ze samo to ze plamilas powinno Cie upewnic w tym ze jest ok"!!!:)) ja tez wczoraj polecialam na zakupy ciuchowe z radosci w sumie :D Mozesz sie juz spokojnie cieszyc zyciem i sie relaksowac :*

Gość gość
Heheh dzieki za pocieszenie czuje sie o wiele pewniej! :) Krwawilam 4 dni i to dosc intensywnie

Gość gość
No to ciąży z tego nie będzie!:) Życie jest takie przyjemne, gdy nie trzeba się już stresować:)

Gość gość
Oj prawda Kochana! Teraz zaczelam dostrzegac inne minusy hehehe strasznie mi wlosy wypadaja i wiem ze to po tej tabletce, tez tak masz ?

Gość gość
Pewnie! Garściami wyciągam włosy. Jestem tym załamana... Wcześniej wkręcałam sobie, że to objaw ciąży (haha teraz mi się chcę ze mnie śmiać, ale wcześniej mi do śmiechu nie było), ale doczytałam, że to skutek tabletki. Ja jeszcze dowaliłam sobie kolejne hormony, bo już przykleiłam plaster i czuję, że niedługo stracę połowę włosów. Nie wiesz co na to poradzić?:(

Gość gość
Nie mam pojecia wlasnie... ale po ciazy bardziej lecialy mi wlosy , moze jak wszystko sie unormuje to przestana leciec, no coz trzeba czekac albo wspomagac sie tabletkami ze skrzypem :)

Gość gość
Dokładnie kochanie, trzeba to przeczekać!:) Na pewno minie nam raz dwa:) My z chłopakiem z czwartku na piątek w końcu wyjeżdżamy w góry! <3 Marzyłam o tym wyjeździe taaak długo !:) Już się nie mogę doczekać, ale aby dziś i jutro i czas tylko dla nas i odpoczynek od wszystkiego :) a jak u Ciebie kochana?:) Jak samopoczucie?

Gość elkaczarna 25
Witam. proszę o rade... w 16 dniu cyklu ( jak najbardziej płodnym) mialam stosunek ze swym chlopakiem, miał prezerwatywę, ale na samym końcu zsunęła się i została u mnie w środku... wtedy był wytrysk ale on twierdzi ze wszystko zostało w gumce i szybko ją wyjął ... ja znowu nie jestem pewna...zostalo mi jeszcze 50 h ( do 72) i zastanawiam się nad wzięciem esc. nie chce ryzykować ale nie uśmiecha mi sie bo 2 miesiace temu brałam już te tabletke ( zaliczylismy wpadke) ...jak myślicie , wzięcie drugiej po tak szybkim czasie jest bardzo szkodliwe dla organizmu ??

Gość gość
Oj kochana przepraszam mialam cos z netem :* Milego urlopu wam zycze wybawcie się :D Moje samopoczucie nawet ok nie narzekam az tak bardzo :)

Gość gość
Napewno jest szkodliwe , ale bez przesady. Najlepiej poradz sie ginekologa, chociazby przez telefon.

Gość gość
To cieszę się, że wszystko ok!:) My wczoraj w nocy wróciliśmy!:) Byłooo cudownie i za szybko zleciały:) Dziś szara rzeczywistość i praca, ale chociaż bez trosk i zmartwień:))

Gość gość
to swietnie ze dobrze sie bawiliscie :) Ja trosze sie martwie bo okresu jeszcze nie dostałam i teraz tylko czekam i czekam :P

Gość bojesiestrasznieeee
dziewczyny pomóżcie mi bo umieram ze strachu,. 7 lipca miałam wpadkę, tabletkę wzięłam po 12 godzinach. Od tamtej pory robiłam 5 testów ciążowym i wychodziły negatywne. Pod koniec sierpnia dostałam okres trwał 5 dni. Już byłam spokojna że to nie ciąża, ale to znowu wróciło... Dzisiaj rano nacisnęłam prawa brodawkę i wyszla z niej biała wydzielina... dziewczyny mogę być w ciąży czy co to znaczy? Boje się strasznie i nie wiem co robić, nie mogę być w ciąży...

Gość gość
Sprzedam bez recepty na pigułki ellaOne. Sprzedam tylko dla osoby dorosłej. Cena w aptece 119,99. Wysyłka na paczkomat. ellaonepl@protonmail.com

Gość gość
Sprzedam bez recepty na pigułki ellaOne. Sprzedam tylko dla osoby dorosłej. Cena w aptece 119,99. Wysyłka na paczkomat. ellaonepl@protonmail.com

Gość Marcix

Ja zarzylam tabletke po okolo 42 godzinach po stosunku.Dzień stosunku byl dniem plodnym. Co myslicie?