Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Escapelle tabletka 72h po

Polecane posty

Gość gość
Zobaczysz krew , pewnie juz za kilka dni :)

Gość gość
Jejj, zazdroszczę! Ja 10 dni po tabletce i ani kropli krwi... Obawiam się, że jednak może być ciąża... inaczej bym chyba plamiła chociaż.

Gość gość
i tak i nie..... bys miala chyba juz implantacyjne plamienie jesli by cos bylo choc podobno nie zawsze sie to zdarza a po drugie test byl wczoraj negatywny wiec badz dobrej mysli :)!

Gość gość
Jestem dobrej myśli, bo wiele kobiet pisało, że nie miały żadnych krwawień po escapelle i w ciąży nie były :) ale na pewno nie wszystkie miały wpadkę w dni płodne. No ale jestem jeszcze pozytywnie nastawiona i mocno wierzę w to, że ciąży u mnie narazie brak!

Gość gość
To pozytywnie! :) Chcialoby sie tez gdzies wyjechac w gory odpoczac ale z facetem nie uklada mi sie tak jak powinno ehhh :( gdzie sie wybieracie? :)

Gość gość
Przykro mi, że się nie układa tak jak powinno, ale to pewnie chwilowy kryzys, pewnie jesteś rozdrażniona przez swoją sytuację! będzie dobrze! My chcemy jechać w następny weekend, jeśli się okaże, że w ciąży nie jestem i jest wszystko ok! W Tatry, do Murzasichle, 6 km od Zakopanego!:) Połazić trochę po szlakach i na jeden calutki dzień na Słowację do Tatralandii wyszaleć się na zjeżdżalniach i pomoczyć w basenach! Marzę o tym, tylko aby się wszystko dobrze skończyło. Ale mam inne przeczucia...

Gość gość
To super tego wam zycze aby wszystko sie udalo! Pewnie trzeba sie wyszalec :) Ja u siebie tez mam zle przeczucia, strasznie mi sie dzis kreci w glowie i ogolnie oslabiona jestem do tego mam mdlosci , nie wiem co mam o tym myslec..

Gość gość
Boże kochana, ja też mam mdłości i jakoś mi słabo... do tego biegunka i temperatura 37.3. Stawiam, że to objawy ciąży u mnie :((((((((((((((

Gość gość
Ciążą jak nic

Gość gość
gość z 11:29 dzięki za pocieszenie :)

Gość gość
zastanawiam si e czy nie isc po test, ale chyba zrobie to jutro i z rana moze juz cokolwiek bede wiedziala.. a Ty powtarzaj ! :)

Gość gość
ja po pracy pędzę po test i robię dzisiaj, muszę się uspokoić, bo serce wali jak dzwon :o

Gość gość
Ja zrobie jutro rano, boje sie strasznie.. czuje sie okropnie :( przeczuwam ciaze, bo po tygodniu po tych tabletkach mialabym takie zawroty i mdlosci? Raczej chyba nie ... :(

Gość gość
BYlam juz raz w ciazy i musze Ci powiedziec ze na poczatku mialam podobne dolegliwosci jak Ty, biegunka i zawroty glowy, ale z drugiej strony mozliwe ze przez te hormony

Gość gość
Ja jestem 11 dni po tabletce i mi niedobrze też. W sumie wczoraj wypiłam trochę czerwonego winka, ale czy ja wiem czy po tym bym się źle czuła. Najlepszej głowy to ja nie mam, muszę przyznać:P Cholernie się boję robić ten test :(( już nie wiem co mam robić ze sobą:P

Gość gość
Oj kochanie, to mnie dobiłaś z tymi objawami:(

Gość gość
hormony i winko zrobily swoje :P kurcze obysmy nie byly tylko w ciazy teraz.. zaraz chyba nie wytrzymam i pojde po ten test ale ciekawe czy by cokolwiek teraz wykazal ......ja po tabletce 8 dni dopiero..

Gość gość
Kupilam test, zrobilam - negatywny, ale chyba jednak troche za wczesnie minelo 9dni od stosunku ....

Gość gość
Pelna ulge poczuje jak bede wiedziala juz na 100% ze nic nie ma, wtedy spokojnie bede mogla sie odestresowac, bo teraz nerwowka jak nigdy :P

Gość gość
Kochanie ja też nie wytrzymałam, wyrwałam się z pracy i pojechałam po test. Negatywny. Nie wiem czy się cieszyć czy nie:) ale jakoś nagle wszystkie objawy mi przeszły. To chyba na tle nerwowym - ta biegunka i że niedobrze mi było..

Gość gość
gość z 12:58 pocieszające! Dzięki za wpis :))

Gość gość
A no i ja pierwszy test robiłam 7 dni po stosunku, więc Ty byłaś bardziej cierpliwa haha :) Następny 10 dni po i dziś 12 dni po. Może jakby miało coś być, to by chociaż cieniuteńka była ta kreseczka, blada. Przyglądam mu się jak szalona, już oczopląsu dostaję ale nic nie widzę raczej..

Gość gość
łeeeeeeeee to chyba w ciazy nie jestesmy! :) Niech tak narazie zostanie! :) Ale z drugiej strony zaczelam sobie wmawiac ze to za wczesnie i na dodatek nie z porannego moczu... hehe wariuje jak sama widzisz :P

Gość gość
ja też wariuję, bo mam wrażenie że widzę jakas taka praktycznie niewidoczną kreskę, taki jakby cień :o nie wiem czy swiruje czy co:) Umręęęęęęęęęę do okresu :(

Gość gość
az tak sie nie wpatruj! :P nie jestes w ciazy, juz by pokazalo mysle ;)

Gość gość
byłaby chociaż taka delikatna różowa prawda? Po 12 dniach od stosunku? To pink test - wykrywa ciąże 6 dni od zapłodnienia. To chyba cień jakiegoś plasticzka. Rozłożyłam go na części pierwsze i jak zdjęłam górną obudowę to na samym pasku nic nie ma.

Gość gość
bylaby widoczna napewno , choc cieniutka, bedzie dobrze :) jeszcze jak 6 dni od zaplodnienia to juz w ogole ;) swoj test juz wyrzucilam i nie pamietam nazwy ale nie pisalo po ilu dniach wykrywa ciaze.

Gość gość
Ja widzę taką bladą (nie rozowa) poświatę, tak jakby kreska. to chyba jednak ciąża... mam dość, nie wytrzymam teraz juz na pewno do soboty:(

Gość gość
Po takim czasie sie nie liczy! :) a pozatym na kazdym tescie widac jak sie patrzy pod swiatlo te kreseczki nawet przed wykonaniem testu, powtorz jutro z rana wtedy nawieksze stezenie hcg i wtedy sie przypatrz :P