Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mezatka22

wredna szwagierka

Polecane posty

Gość gość
gość 18:05 wiesz o co szwagierce chodzi? One z autorką się znają już ze szkoły. Autorka sama napisała, że na jej widok nóż w kieszeni się jej otwierał. Człowiek z reguły czuje, że drugi człowiek go nie trawi. Szwagierka po prostu się odgrywa. Traktowanie żony swojego brata, to taka jej obrona przed osobą nielubianą. Po co ona ma się denerwować, jak wystarczy, że ją zignoruje i będzie się zachowywać jakby nie miała w ogóle bratowej? Dlatego pomimo tego, ze nie ma ona prawa wchodzić do ich pokoju, brać ich auta, siedzieć na ich komputerze itd, robi to. Przecież dla niej brat nie ma żony.

gosc 21.04 masz racje pewnie duzo by dala zebym nie była jej bratowa i najlepiej zeby jej brat nigdy sie nie ozenił wtedy zawsze moglby kolo niej skakac.. zareczyn nam nie pogratulowała i była bardzo zaskoczona jak sie dowiedziala...

Gość Zosia12
Witam wszystkich!!Mam dosyć żony mojego brata. Jest to osoba zakłamana i fałszywa. Najgorsze jest to że atakuje mnie za to że mój brat kiedyś ją zdradzał. Dziewczyna nie rozumie że on nie chciał nigdy z nią być. Zaliczyła wpadkę i pod koniec ciąży namówiliśmy go na ślub. Kochał kogoś innego ale musiał przez nas tą dziewczynę zostawić. Panoszyła się w mojej rodzinie odkąd pamiętam. Ludzi wszystkich kłamie w żywe oczy. Mydli ludzią oczy niby jaka ona miła. Co z taką zrobić?Cały czas mi wchodzi w drogę....

Gość Gosixxx
Wiesz co sama sie uzeram ze szwagierka Anka ale mieszkamy sami z mezem... Powiedz jej ofen zeby sie od p*******ila a mezusiowi ze albo pogada z siostrunia albo sie wyprowadzisz, seperacja oraz ze zastanowisz sie co dalej z wami! Ja bym tak odrazu zrobila. Co?! Zeby mi chlop za mna nie obstal??? Zjadlabym go na deser z polewa toffi za take cos!!!

Gość gość
rozumie cie doskonale moja szwagierka doprowadzila do naszego rozwodu zdominowala mojego bylego meza i calé ogoczenie do tego stopnia ze rozwalila nam zycie